да се похваля как пак ме прецака колега от форума - Tolly

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Lifeguard
Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
Двигател: AHU_AKU

да се похваля как пак ме прецака колега от форума - Tolly

Мнениеот Lifeguard » Чет 23 фев 2012 0:08

така преди около 3-4 седмици бях пуснал тема,че предлагам бартер ксенон H4 чисто нов не бутнат даже за ксенон H7,каквито са ми фаровете на голфа.ксенона ми остана от баша ми,който почина лятото внезапно бог да го прости.беше си го купил да го слага на Пасата си Б3,ама така и не успя :cry: ...както и да е.пише ми след някой друг ден въпросния колега Tolly вика имам перфектен ксенон давай да правим работата.ок пиша аз-разменихме няколко съобщения...той даже ми звъня няколко пъти да ми дава зор.звучеше коректен.викам пусни го с опция тест.пуснах му аз ксенона по еконта,съответно и той.отивам аз да го взема,ама накрая на работното време ги хванах на вратата в еконта и нали съм доверчив,а и да не ги задържам хората викам ще го взема на доверие--все пак нали си мисля,че всики са като мен тука във форума и най-малкото сме хора преди всичко....да,ама не! бях мало зает същата вечер.на другия ден решавам да го пробвам и хоп единия баласт не бачка..звъня му веднага на Tolly --Виторио Вутов се казва от Мездра.каза ааа размени буксата,ала бала там глупости хъката-мъката то и на него така му бил правел,ама светел.кво ли не опитвах да го подкарам--въртях-суках принудих се да отворя самия баласт да видя за лоша спойка случайно,че не ми се занимаваше с него...презапоих ги даже и пак не тръгна.звъня му викам кво ще правим бе,ами ще се разберем нещо отговаря той.и така оше чакам почти 2 седмици да се разберем--пиша му чете ги и се прави на луд с оправданията сещате се кои--аз като ти го пратих работеше :evil: то само като го видях колко беше омятан се сетих,що не работи,а той ми го изкара поти нов преди това mhihi
едва ли модераторите ще вземат отношение,но все пак се надявам колегата да прояви коректност за каквато го молих до сега :?

Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Re: да се похваля как пак ме прецака колега от форума - Tolly

Мнениеот Escap3 » Чет 23 фев 2012 0:26

Аман от такива, аз имах такъв случай с ДВД за колата но накрая колегата който се опита да ме прецака му го набих в Г*за

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 23 фев 2012 0:41

Кога ли и аз ще пусна такава тема, досега всички, на които съм продавал или купувал от форума са били коректни и май съм станал прекалено доверчив, преди два дни получих пратка (пак от Мездра) и дори не попитах дали може да я прегледам - направо си я платих, за щастие поне засега още не съм се парил с некоректни.
Интересни са ми такива персони, които се излагат за жълти стотинки и жертват доброто си име във форума. Дори да нямаш скрупули и да не ти пука, че си измамил някой, като те направят розов се лишаваш от възможността да купуваш и продаваш защото кой би искал да има вземане-даване с розов колега.

Потребителски аватар
Lifeguard

Мнениеот Lifeguard » Пет 24 фев 2012 2:20

3-ти път вече ме прекарват тука и то доказано и почвам да се чудя аз ли съм най-големия балък в този форум...явно да,за да се получи така.не им ли тежи на съвестта после на тия колеги?форума тука май е бъкан с измекяри,че чак се плаша и нямам доверие за нищо.много хора трябва да порозовеят тука,за да стане и пазаруването по розово и спокойно за вбъдеще.обаче нищо не се прави повечето пъти :beat_butt2

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Пет 24 фев 2012 2:32

Пускай доклади бе брат, или най-малкото, има тема за розови педали :gay fight

Потребителски аватар
Lifeguard

Мнениеот Lifeguard » Пет 24 фев 2012 22:55

как става това с докладите,а за темата май се сещам....ама ква файда предните пъти писах на модератори,администратори ала бала и пак нищо.храта още си продължават да лъжат тука колегите death

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 24 фев 2012 23:10

Lifeguard написа:как става това с докладите,а за темата май се сещам....ама ква файда предните пъти писах на модератори,администратори ала бала и пак нищо.храта още си продължават да лъжат тука колегите death

ето това е извадка от правилата на форума:

Код: Избери всички

14. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
15. Счита се, че всички, които извършват сделки посредством форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.

Какво точно искаш да се случи, защото не мога да разбера?

Докладите е като натиснеш бутона с удивителната в мнението, което според теб не е по правилата.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 24 фев 2012 23:39

Това ,че сме в един форум ,не е гаранция ,че някой няма да те прекара.Ако няма телета няма да има и касапи!Аз съм нямал проблеми и съм доволен от колегите .Но винаги едно на ум!Все пак не са ми приятели от детинство!

Потребителски аватар
Lifeguard

Мнениеот Lifeguard » Пон 27 фев 2012 10:25

golfer написа:
Lifeguard написа:как става това с докладите,а за темата май се сещам....ама ква файда предните пъти писах на модератори,администратори ала бала и пак нищо.храта още си продължават да лъжат тука колегите death

14. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
15. Счита се, че всички, които извършват сделки посредством форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.

Докладите е като натиснеш бутона с удивителната в мнението, което според теб не е по правилата.

да ги оцветявате в цвета,в който заслужават и другите колеги вече да си имат едно на ум 8)

vlado_882
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlado_882 » Пон 27 фев 2012 13:20

Lifeguard написа:
golfer написа:

да ги оцветявате в цвета,в който заслужават и другите колеги вече да си имат едно на ум 8)

Относно оцветязането и аз съм "за" както и да се сложи тема с коректни търговци както и те да бъдат оцветени та да може народа да си пазарува спокойно

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 27 фев 2012 13:28

vlado_882 написа:Относно оцветязането и аз съм "за" както и да се сложи тема с коректни търговци

Има такава тема:
viewtopic.php?f=3&t=184978&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%BD%D0%B8

KIRO123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KIRO123 » Пон 27 фев 2012 13:52

А уж форума бил да си помагаме и аз съм се парил няколко пъти от колеги от форума тук май секи гледа как да си продаде боклуците и праскат едни цении но както и да е здраве да е :) :) :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 27 фев 2012 13:59

KIRO123 написа:А уж форума бил да си помагаме и аз съм се парил няколко пъти от колеги от форума тук май секи гледа как да си продаде боклуците и праскат едни цении но както и да е здраве да е :) :) :)

Заради една шепа търгашчета, си извади извод, че форума не е за да си помагаме ли?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 27 фев 2012 14:17

тоя форум е голяма работа и е пълен с пичове :beer
има и неприятни лица но е напълно нормално
не вземайте на доверие нищо по куриер и ще се ограничат темите от този тип

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 27 фев 2012 14:23

KIRO123 написа:А уж форума бил да си помагаме и аз съм се парил няколко пъти от колеги от форума тук май секи гледа как да си продаде боклуците и праскат едни цении но както и да е здраве да е :) :) :)

Като ти гледам мненията в кои раздели са, който е тук само заради далавери в купува/продава да му мисли повече, няма как отговорниците за форума да следят това.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”