едва ли модераторите ще вземат отношение,но все пак се надявам колегата да прояви коректност за каквато го молих до сега

Lifeguard написа:как става това с докладите,а за темата май се сещам....ама ква файда предните пъти писах на модератори,администратори ала бала и пак нищо.храта още си продължават да лъжат тука колегите
Код: Избери всички
14. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
15. Счита се, че всички, които извършват сделки посредством форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.
golfer написа:Lifeguard написа:как става това с докладите,а за темата май се сещам....ама ква файда предните пъти писах на модератори,администратори ала бала и пак нищо.храта още си продължават да лъжат тука колегите
ето това е извадка от правилата на форума:Код: Избери всички
14. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
15. Счита се, че всички, които извършват сделки посредством форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях.
Какво точно искаш да се случи, защото не мога да разбера?
Докладите е като натиснеш бутона с удивителната в мнението, което според теб не е по правилата.
Lifeguard написа:golfer написа:Lifeguard написа:как става това с докладите,а за темата май се сещам....ама ква файда предните пъти писах на модератори,администратори ала бала и пак нищо.храта още си продължават да лъжат тука колегите
ето това е извадка от правилата на форума:Код: Избери всички
Какво точно искаш да се случи, защото не мога да разбера?
Докладите е като натиснеш бутона с удивителната в мнението, което според теб не е по правилата.
да ги оцветявате в цвета,в който заслужават и другите колеги вече да си имат едно на ум
vlado_882 написа:Относно оцветязането и аз съм "за" както и да се сложи тема с коректни търговци
KIRO123 написа:А уж форума бил да си помагаме и аз съм се парил няколко пъти от колеги от форума тук май секи гледа как да си продаде боклуците и праскат едни цении но както и да е здраве да е![]()
![]()
KIRO123 написа:А уж форума бил да си помагаме и аз съм се парил няколко пъти от колеги от форума тук май секи гледа как да си продаде боклуците и праскат едни цении но както и да е здраве да е![]()
![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: d00mEr и 58 госта