Естествено не мога изтрия и самия експлорер /пак не дава/ засега не съм забелязал друг проблем в ПЦ-то ама тоя червей не може да си го държа и да го отглеждам
Помощ-Експлоръра ми го полази червей ! - Убихме гооо!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ-Експлоръра ми го полази червей ! - Убихме гооо!
При стартиране на Експлоръра независимо дали за интернет или за вътрешно търсене антивируса ми дава съобещение че същия този експлорер се явява троянски кон и по точно -"TR/Spy Goldun.ML" а при опит да го изтрия или да го сложа под карантина ми казва или че уйндоуса не може да намери този файл или че нямам право да го изтрия !
Естествено не мога изтрия и самия експлорер /пак не дава/ засега не съм забелязал друг проблем в ПЦ-то ама тоя червей не може да си го държа и да го отглеждам
Ако някой има идея какво мога да направя ще се радвам да сподели идея!
Последна промяна от Stivi на Сря 06 дек 2006 21:58, променено общо 1 път.
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преинсталация, че инак няма оправия с тез гадинки. А след това слагаш Norton AntiVirus 2006 и нямаш проблеми. Наскоро и на мен ми се случи да ми полази компютъра троянец и само така се оправих. Бях с NOD32, само че той нещо не успя да се справи, а тази версия на Нортън я дръпнах от Дата и съм много доволен.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ABD написа:Преинсталация, че инак няма оправия с тез гадинки. А след това слагаш Norton AntiVirus 2006 и нямаш проблеми. Наскоро и на мен ми се случи да ми полази компютъра троянец и само така се оправих. Бях с NOD32, само че той нещо не успя да се справи, а тази версия на Нортън я дръпнах от Дата и съм много доволен.
Някак си дали ще мога се възползвам от Нортъна ти ... дали можеш да ми я пратиш?Може и по кю-то...
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на моя нортън пише 2003г. но аз вчера го ъпдеитнах уж как да разбера дали е новата версия или немога или ако е по лесно го прати ако може и на мене тази версия .поща toniaap@gmail.com или 165388285 за ICQ благодаря предварителноABD написа:Както ти е по-удобно-мейл или по кю-то
- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
ПУСНИ АНТИВИРУСНАТА в сейфмод на уйндоса-само тогава не е активен никой вирус,троянец или спам.И пусни една програмка -- AD-AWARE http://kaldata.com/comments.php?id=7159 ... t=ad-aware ---от тук я изтегли.
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Вирус който не може да бъде изтрит се преименува после пробваш и ако нестане рестартваш ПС-то
след това намираш фаила както си го кръстил и трябва да може да се изтрие аз няколко пъти се оправям без да преинсталирам
А за напред ако искаш да нямаш проблеми използвай Касперски или бъди като мен човек на новацията
Аз сега качих Mcafee 2007 да я видя що за стока е и за сега нямам оплаквания
след това намираш фаила както си го кръстил и трябва да може да се изтрие аз няколко пъти се оправям без да преинсталирам
А за напред ако искаш да нямаш проблеми използвай Касперски или бъди като мен човек на новацията
Аз сега качих Mcafee 2007 да я видя що за стока е и за сега нямам оплаквания
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
SMEL написа:ПУСНИ АНТИВИРУСНАТА в сейфмод на уйндоса-само тогава не е активен никой вирус,троянец или спам..
Благодарение на този съвет + този на Brabus как да вляза с сейф мода успях да се преборя с гадния червей
бяха изтрите 87 - baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:SMEL написа:ПУСНИ АНТИВИРУСНАТА в сейфмод на уйндоса-само тогава не е активен никой вирус,троянец или спам..
Благодарение на този съвет + този на Brabus как да вляза с сейф мода успях да се преборя с гадния червей
бяха изтрите 87
файла но вече го няма! Сега остава да си инсталирам нов Интеренет Експлорер понеже този замина с червея но това е бял кахър ! Вива ла форум
Сложи си Интернет Експлоер 7 и Мозила Лисичката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”