Естествено не мога изтрия и самия експлорер /пак не дава/ засега не съм забелязал друг проблем в ПЦ-то ама тоя червей не може да си го държа и да го отглеждам

ABD написа:Преинсталация, че инак няма оправия с тез гадинки. А след това слагаш Norton AntiVirus 2006 и нямаш проблеми. Наскоро и на мен ми се случи да ми полази компютъра троянец и само така се оправих. Бях с NOD32, само че той нещо не успя да се справи, а тази версия на Нортън я дръпнах от Дата и съм много доволен.
на моя нортън пише 2003г. но аз вчера го ъпдеитнах уж как да разбера дали е новата версия или немога или ако е по лесно го прати ако може и на мене тази версия .поща toniaap@gmail.com или 165388285 за ICQ благодаря предварителноABD написа:Както ти е по-удобно-мейл или по кю-то
SMEL написа:ПУСНИ АНТИВИРУСНАТА в сейфмод на уйндоса-само тогава не е активен никой вирус,троянец или спам..
Stivi написа:SMEL написа:ПУСНИ АНТИВИРУСНАТА в сейфмод на уйндоса-само тогава не е активен никой вирус,троянец или спам..
Благодарение на този съвет + този на Brabus как да вляза с сейф мода успях да се преборя с гадния червей
бяха изтрите 87
файла но вече го няма! Сега остава да си инсталирам нов Интеренет Експлорер понеже този замина с червея но това е бял кахър ! Вива ла форум
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: MMX и 42 госта