Селянията по хората

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BLADE8209
Автомобил: Polo 6N2 2001
Двигател: AMF + remap

Селянията по хората

Мнениеот BLADE8209 » Пон 11 юни 2012 21:24

Здравейте колеги,
Реших тук да си изкажа съжелението за това че все още има разни "селяндури" които си позволяват да си правят каквото си поискат. Ситуаацията, отивам Аз на Drag състезанието на Кондуфрей оставям си колата на паркинга пържа се цял ден на пистата за да видя познати и не толкова познати физиономии на пистата и когато си тръгвам пускам радиото а то само пръщи викам си от станцията е но какво да видя когато спрях колата, о чудо антената я няма. Колко ли трябва да си закъсал че да отраднеш антената на някой автомобил.
Чудя се в каква даржава живеем. :banghead:

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Re: Селянията по хората

Мнениеот дзвера » Пон 11 юни 2012 21:28

неприятно е, ама чак пък тема death

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 11 юни 2012 21:29

Колега, не си го видял така, че си го премести в другия крачол. Пожелай му само с тая антена око да си извади и това е. Рано или късно някой ще го види и ще му направи :beat_butt2 :seeex и сръбска музика.

Ясно, е че дребните рецидиви почти никой не ги отчита и келешчетата са придобили чувство за безнаказаност.

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Пон 11 юни 2012 21:42

Олигофрения! Олигофрени ги има навсякъде,ама май в България са си най-много! Още помня как ми бяха свалили едно време отпред и отзад емблемите на едно от аудитата... :bowdown Ако вече ти е писнало,спасението е само терминал 2,от личен опит говоря.
Но такива дребни неща не трябва да те разстройват,за съжаление проблемите в родината за обикновения човек,далеч не се изчерпват с това.

Последна промяна от lion_heart002 на Пон 11 юни 2012 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BLADE8209

Мнениеот BLADE8209 » Пон 11 юни 2012 21:42

Прав си но това е поредната глупост но не искам да дребнавя. Нека наистина някой го види другия път и да му забоде тая антена или там каквото е гепил на места кадето най-вероятно слънце не го е огрявало.

П.С. По някакав начин ти олеква като го споделиш с другите :)

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 11 юни 2012 21:43

Простащина BG scare

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Пон 11 юни 2012 21:46

имаше доста колеги от форума жалко че никой не го е видял :|

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 11 юни 2012 21:49

Стига, де! :lol:
Това са хлапета (вероятно циганета) от близката околия.
Вие като малки не сте ли правили поразии?
Аз си спомням, че съм гепил общо 6 капачки за винтили (почти съм сигурен в бройката mhihi ) и веднъж скърших на един човечец антената.
Специално за антената съжалих още на момента - явно съм бил вече 3-4 клас и съм се усетил, та си спомням, че опитах даже да я изправя (не я бях откъснал - само се прекърши) но безуспешно.
А иначе вече като по-голям (вече карах Трабант) видях едни хлапета как отмъкнаха антената на една патрулка! mhihi mhihi

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Пон 11 юни 2012 21:52

хората явно ги е хванало яд че : vw fen беше на 1-то място :mrgreen:

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Пон 11 юни 2012 21:54

Ще ти кажа нещо,от което барем ти олекне! Не само емблемите ми бяха свалили от колата едно време,бяха я издраскали за да ги свалят и задния капак и решетката почупена. Но това съвсем не е всичко,няколко години преди това имах голф 1,перфектна кола беше,прави ламарини,никъде ръжда,супер запазено бяло голфче с перфектен мотор и изключително свеж външен вид.
Една нощ докато сме били навън с другата кола наркоманите от блока го бяха почупили,даже ми казаха съседи,че ченгетата са ги видели какво правят и само са им казали да се разкарат и ония си отишли.Дори и не са ги задържали!
Бяха ми потрошили стоповете,фаровете,предното стъкло,рамената на чистачките прецакани и превъртени,скачали и на тавана и на предния капак,излишно е да казвам,че след това колата не беше същата...Освен моята и още две коли почупени и естествено никой нищо не видял! Така,че приятелю,за една антена не се ядосвай! :beer Който зло прави,зло го застига.Аз откакто се помня,все помагам както мога дори и на напълно непознати.Колко пъти съм ставал януари месец при минус 20 градуса в 5 сутринта да дам ток на някой или да бутна кола да запали,та да иде НЯКОЙ който не познавам на работа,понеже го виждам,че се мъчи.Да ама винаги си казвам,че това което давам за някой,един ден ще ми се върне тройно.И винаги е така,рано или късно ми се случва нещо много приятно,нещо което да ме зарадва искрено и да ми върне вярата у хората! Както искаш така го разбирай,аз съм го изпитал безброй пъти!

Потребителски аватар
BLADE8209

Мнениеот BLADE8209 » Пон 11 юни 2012 22:04

Да наистина злото не е голямо но точно това ме подразни една антена да ме бяха питали да им я дам в дупница както знаете има доста коли все някоя ударена ще има и ще ми дадат антена. Но това не е най фрапиращото а то ми преля имам поне десетина случки от които едно ми счупиха подкалника за да ми откраднат тубата за въздушния филтър.
Иначе и днес помогнах на един чичка с BMW 5-ца дето неможеше да си смени гумата след ПТП.

lion_heart002

Мнениеот lion_heart002 » Пон 11 юни 2012 22:08

Да,разбирам те напълно,в един момент бг действителността и простащината се насъбира доста и те сломява.Всеки е минал по този път ми се струва.За съжаление,добрите хора са много малко спрямо лошите на днешно време и трябва да се ценят. :beer

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Пон 11 юни 2012 22:16

да не отварям и аз нова тема.. вчера през ноща в цариградски коплекс на мен ми свиха на задна дясна врата пластмасовата лаистна....

Потребителски аватар
Atanasov93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanasov93 » Пон 11 юни 2012 22:18

Един приятел от чужбина не можа да ми повярва, че стават такива работи. Да знаете как се изцъкли като му казах, че в близкото минало ако не си прибереш чистачките ги губиш..... :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 11 юни 2012 22:20

Айде стига с БГ това БГ онова и терминал 2 и 5 . Който е крадец - бой , който не му харесва в БГ и че е българин - чао и успех!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”