Ще ти кажа нещо,от което барем ти олекне! Не само емблемите ми бяха свалили от колата едно време,бяха я издраскали за да ги свалят и задния капак и решетката почупена. Но това съвсем не е всичко,няколко години преди това имах голф 1,перфектна кола беше,прави ламарини,никъде ръжда,супер запазено бяло голфче с перфектен мотор и изключително свеж външен вид.
Една нощ докато сме били навън с другата кола наркоманите от блока го бяха почупили,даже ми казаха съседи,че ченгетата са ги видели какво правят и само са им казали да се разкарат и ония си отишли.Дори и не са ги задържали!
Бяха ми потрошили стоповете,фаровете,предното стъкло,рамената на чистачките прецакани и превъртени,скачали и на тавана и на предния капак,излишно е да казвам,че след това колата не беше същата...Освен моята и още две коли почупени и естествено никой нищо не видял! Така,че приятелю,за една антена не се ядосвай!

Който зло прави,зло го застига.Аз откакто се помня,все помагам както мога дори и на напълно непознати.Колко пъти съм ставал януари месец при минус 20 градуса в 5 сутринта да дам ток на някой или да бутна кола да запали,та да иде НЯКОЙ който не познавам на работа,понеже го виждам,че се мъчи.Да ама винаги си казвам,че това което давам за някой,един ден ще ми се върне тройно.И винаги е така,рано или късно ми се случва нещо много приятно,нещо което да ме зарадва искрено и да ми върне вярата у хората! Както искаш така го разбирай,аз съм го изпитал безброй пъти!