деа тарикатите му деа 2

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

деа тарикатите му деа 2

Мнениеот Pavcho2 » Пет 05 яну 2007 0:03

Днеска за пореден път едно лай... с една вектра ми спря пред двора и не успях да излезна 2 часа ... накрая се примирих и се прибрах - добре че не беше важна работата ми щото незнам.. след това звъннах на паркинги и гаражи и те ми дадоха телефона на паяците ... за пръв път ме нерви някой толкова много ... без звук на алармата без телефон или няква бележка и този път (сигурно 1000ния от както имам кола ) не ми издържаха нервите ... и дойдоха слезна от някъде почна да се обяснява как ще си плати и те го отпратиха право на касите ... всеки има нерви мойте бяха до тук и всеки следващ отива до там :evil: .

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: деа тарикатите му деа 2

Мнениеот Vlad777 » Пет 05 яну 2007 0:26

що не викна някой с въже да го дръпне?

Аз такива ги дърпам :wink: Един път обаче един така го дръпнаха, че се удари в стълб!

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Пет 05 яну 2007 0:30

Аз един чвор тука дет има навика да спира с ена лада пред тунела и да не го ебе некой зор ли има или кво го влачих с бълхата веднъж...

предупреждението че второто влачене ше завърши за ладата в канала а за него в болницата май фана дикиш...зас'еа

Деба чуда се толкуз лии трудну да уважаваш и другите джигити на пътя.... :evil:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 05 яну 2007 0:55

аз си имам система за такива дето паркират пред изходи и паркинги (редовен проблем и при мен)

ако е направил грешка да спре малко по навътре спирам пред него и гледам я от нас (същия парцел 5 етаж) или от офиса (30м в дясно) СЕИР
как обикаля и пита и се моли...
една я накарах 3 часа да чака...

други любимци са ми тия с телефоните
един явно работи наблизо първия ден като си остави така колата само любезно му звъннах да я премести
обаче и на другия като пак беше там колата и пак с номер пак любезно му звъннах и като дойде съвсем любезно му обясних че трети път няма да има...

и сега го гледам че не смее да спре отпред...

Потребителски аватар
Pavcho2
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 05 яну 2007 1:07

minimiro сори че ти плъгятствах от заглавието ама тъкмо се зачудих и твоето ми беше под ръка:)

Абе аз много ги търпях ... мислил съм вариянти да им пукам радиаторите, да им развивам болтовете, да им пукам гумите ... абе все ще се намери някой нов .
А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ... неква тарикатка с една А6ца ми беше спряла пред двора един ден та тъкмо излизах от там и я кординирах къде може да спира и къде не ...ама евалата жената с дете и ми влиза в положението и 1 път след това не ми наруши молбата .
Докато некви с некви БМВта не ги ебе ...живее 15 номера по- надолу .. трябва да го търся щото бил шеф на фирма не можел да наблюдава колата - само да спре утре :twisted:
Имам табела която е достатъчно голяма че от сателит да я прочетеш със знак че е забранено паркирането и все ще се намери някой да я наруши .

Значи ако някой от утре нататъка ми направи драскотина по колата за това дето съм прав жив ще го одера и ще му запаля имуществото .

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 05 яну 2007 1:46

Pavcho2 написа:А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ...

Що? Дръпни го леко на платното за движение, взимай 1 пакет семки и гледай сеира!

Потребителски аватар
Pavcho2
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 05 яну 2007 1:50

Vlad777 написа:
Pavcho2 написа:А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ...

Що? Дръпни го леко на платното за движение, взимай 1 пакет семки и гледай сеира!

Е нали трафика е постоянен и лентата е 1на .. не става какво са ми виновни другите че некой е пе****с

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пет 05 яну 2007 2:26

Pavcho2 написа:
Vlad777 написа:

Е нали трафика е постоянен и лентата е 1на .. не става какво са ми
виновни другите че некой е пе****с

Ооо, не е така...
Има- няма 2 минути и собственика ще дотича..
гледа той, гледа.... :twisted:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 05 яну 2007 5:57

Хе-хе.. сега се сетих за една добра идея ;).
Завръзваш му гърнето за някой стълб наоколо ( ама с по-дълго въже )... и след това както каза колегата - пакетче семки и гледай сеир :twisted: .

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пет 05 яну 2007 9:31

Аууууу вие сте изроди :D , как ви идва на ум ? Добре , че не съм в центъра щото до сега сигурно щях трудове да имам как да преебем "другарче"
Аз повече с кола по Оборище -НЕ
Винаги гледам обаче да се съобразявам с табелите на хората и наличието на изходи / входове

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пет 05 яну 2007 10:30

Абе тея трябва да се наказват! Аз съм на съседната улица. При мен борбата за места е още по-голяма. Както спреш и те запушват. Некаф спрял на центъра на улицата и никой от никъде не може да мине. Половин час се опитваме да го отместим ама не става. Накрая няква друга кола ми направи път да мина, а на онзи -> 1 гума по-малко. Пафка, следващия път ме викни -> имам въже! Или отверка в радиатора.
Трябва да се спира културно. Нямам нищо против запушването. Ясно е, че няма къде да се спира, нека ме запушват. Едно телефонче на таблото и работата е чиста. Но явно на повечета льохмани не им минава през ъкъла да го направят. Затова вече като спирам пред нас - колата наполовина на платното, че да не ме запушват.

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Пет 05 яну 2007 11:06

добре бе колега един картоф в аспуха или малко захар в резервоара или с един спреи от единия краи до другия и седи и се кефи кво става оффф.Аз така на един в аспуха два картофа и като запали цъфна като майска роза гърнето пък нека пак спре или сложи две железа и една верига и да го д....т.Или пък събираи им нещо чистачки,капчки от джантите странични мигачи огледала .И после продавай.. и пини една ракий за тяхно здраве

Последна промяна от jojo84 на Пет 05 яну 2007 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 05 яну 2007 11:06

Днес сутринта се наслаждавах от нас на един п..ал как помпа гуми и се върти и се чуди къде са му се дянали броните :twisted: :twisted: :twisted: . Пред нас се налагат по брутални мерки защото идват некви тъпаци зарязват си колите и на самолета и го нема със седмици. Паркинги на Летището бол ама да спести некой лев и пред блокчетата,обаче тука много офиси и всяко местенце е кът.Та понеже комшията ми е малко по буен и ги троши яко , не е много правилно така ама я си представете аларма която свири една цяла седмица под балкона ви и няма кой да я спре,щото собственика е в чужбина :evil:

Потребителски аватар
Pavcho2
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 05 яну 2007 11:11

mishu написа:Абе тея трябва да се наказват! Аз съм на съседната улица. При мен борбата за места е още по-голяма. Както спреш и те запушват. Некаф спрял на центъра на улицата и никой от никъде не може да мине. Половин час се опитваме да го отместим ама не става. Накрая няква друга кола ми направи път да мина, а на онзи -> 1 гума по-малко. Пафка, следващия път ме викни -> имам въже! Или отверка в радиатора.
Трябва да се спира културно. Нямам нищо против запушването. Ясно е, че няма къде да се спира, нека ме запушват. Едно телефонче на таблото и работата е чиста. Но явно на повечета льохмани не им минава през ъкъла да го направят. Затова вече като спирам пред нас - колата наполовина на платното, че да не ме запушват.

Бате ако не съм ти показвал огромната ми отверка която има дори лице и с нея всичко мога но дали ще даде 200лв. за радиатор и аз няма да мога да излезна или дали ще даде 100 лв. за гума ми е все тая ...дразня се защото ей тъй баш на улицата не мога да го оставя съобразявам се с движението за тва на паркинга на театър зад канала и да плаща актове паркинги на час и т.н. много по ефективно е.
Ето даже сега имам некво Ауди дето ми е спряло ама нямам нещо спешно и ще мине гратис :005: или да не мине :twisted:

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Пет 05 яну 2007 13:17

Бе такъв не трябва да се отървава :twisted: Колкото повече са гадовете, които научат урока си по горчивия начин - толкова по-малко ще се правят такива селянии.

Преди около месец трябваше да оправям софтуера на счетоводството на 1-ва МБАЛ и паркирах в една близка уличка (по чудо имаше място на едно паркингче). Като се върнах след около час един мухльо беше спрял така че беше блокирал и мен и BMW-то до мен. Една бабка, очевидно живееща там извика шофьора на BMW-то, дружно дръпнахме благословиите на онова говедо, избутахме го с още няколко души на платното, срязахме му две гуми и извикахме паяка...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”