деа тарикатите му деа 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
деа тарикатите му деа 2
Днеска за пореден път едно лай... с една вектра ми спря пред двора и не успях да излезна 2 часа ... накрая се примирих и се прибрах - добре че не беше важна работата ми щото незнам.. след това звъннах на паркинги и гаражи и те ми дадоха телефона на паяците ... за пръв път ме нерви някой толкова много ... без звук на алармата без телефон или няква бележка и този път (сигурно 1000ния от както имам кола ) не ми издържаха нервите ... и дойдоха слезна от някъде почна да се обяснява как ще си плати и те го отпратиха право на касите ... всеки има нерви мойте бяха до тук и всеки следващ отива до там
.

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: деа тарикатите му деа 2
що не викна някой с въже да го дръпне?
Аз такива ги дърпам
Един път обаче един така го дръпнаха, че се удари в стълб!
Аз такива ги дърпам

- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Аз един чвор тука дет има навика да спира с ена лада пред тунела и да не го ебе некой зор ли има или кво го влачих с бълхата веднъж...
предупреждението че второто влачене ше завърши за ладата в канала а за него в болницата май фана дикиш...зас'еа
Деба чуда се толкуз лии трудну да уважаваш и другите джигити на пътя....
предупреждението че второто влачене ше завърши за ладата в канала а за него в болницата май фана дикиш...зас'еа
Деба чуда се толкуз лии трудну да уважаваш и другите джигити на пътя....

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
аз си имам система за такива дето паркират пред изходи и паркинги (редовен проблем и при мен)
ако е направил грешка да спре малко по навътре спирам пред него и гледам я от нас (същия парцел 5 етаж) или от офиса (30м в дясно) СЕИР
как обикаля и пита и се моли...
една я накарах 3 часа да чака...
други любимци са ми тия с телефоните
един явно работи наблизо първия ден като си остави така колата само любезно му звъннах да я премести
обаче и на другия като пак беше там колата и пак с номер пак любезно му звъннах и като дойде съвсем любезно му обясних че трети път няма да има...
и сега го гледам че не смее да спре отпред...
ако е направил грешка да спре малко по навътре спирам пред него и гледам я от нас (същия парцел 5 етаж) или от офиса (30м в дясно) СЕИР
как обикаля и пита и се моли...
една я накарах 3 часа да чака...
други любимци са ми тия с телефоните
един явно работи наблизо първия ден като си остави така колата само любезно му звъннах да я премести
обаче и на другия като пак беше там колата и пак с номер пак любезно му звъннах и като дойде съвсем любезно му обясних че трети път няма да има...
и сега го гледам че не смее да спре отпред...
- Pavcho2
- Контакти:
minimiro сори че ти плъгятствах от заглавието ама тъкмо се зачудих и твоето ми беше под ръка:)
Абе аз много ги търпях ... мислил съм вариянти да им пукам радиаторите, да им развивам болтовете, да им пукам гумите ... абе все ще се намери някой нов .
А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ... неква тарикатка с една А6ца ми беше спряла пред двора един ден та тъкмо излизах от там и я кординирах къде може да спира и къде не ...ама евалата жената с дете и ми влиза в положението и 1 път след това не ми наруши молбата .
Докато некви с некви БМВта не ги ебе ...живее 15 номера по- надолу .. трябва да го търся щото бил шеф на фирма не можел да наблюдава колата - само да спре утре
Имам табела която е достатъчно голяма че от сателит да я прочетеш със знак че е забранено паркирането и все ще се намери някой да я наруши .
Значи ако някой от утре нататъка ми направи драскотина по колата за това дето съм прав жив ще го одера и ще му запаля имуществото .
Абе аз много ги търпях ... мислил съм вариянти да им пукам радиаторите, да им развивам болтовете, да им пукам гумите ... абе все ще се намери някой нов .
А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ... неква тарикатка с една А6ца ми беше спряла пред двора един ден та тъкмо излизах от там и я кординирах къде може да спира и къде не ...ама евалата жената с дете и ми влиза в положението и 1 път след това не ми наруши молбата .
Докато некви с некви БМВта не ги ебе ...живее 15 номера по- надолу .. трябва да го търся щото бил шеф на фирма не можел да наблюдава колата - само да спре утре

Имам табела която е достатъчно голяма че от сателит да я прочетеш със знак че е забранено паркирането и все ще се намери някой да я наруши .
Значи ако някой от утре нататъка ми направи драскотина по колата за това дето съм прав жив ще го одера и ще му запаля имуществото .
- Pavcho2
- Контакти:
Vlad777 написа:Pavcho2 написа:А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ...
Що? Дръпни го леко на платното за движение, взимай 1 пакет семки и гледай сеира!
Е нали трафика е постоянен и лентата е 1на .. не става какво са ми виновни другите че некой е пе****с
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
Pavcho2 написа:Vlad777 написа:Pavcho2 написа:А да ги дърпам на тази еднопосочна улица(оборище) като съм отвън не върви както и отвътре ...
Що? Дръпни го леко на платното за движение, взимай 1 пакет семки и гледай сеира!
Е нали трафика е постоянен и лентата е 1на .. не става какво са ми
виновни другите че некой е пе****с
Ооо, не е така...
Има- няма 2 минути и собственика ще дотича..
гледа той, гледа....

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе тея трябва да се наказват! Аз съм на съседната улица. При мен борбата за места е още по-голяма. Както спреш и те запушват. Некаф спрял на центъра на улицата и никой от никъде не може да мине. Половин час се опитваме да го отместим ама не става. Накрая няква друга кола ми направи път да мина, а на онзи -> 1 гума по-малко. Пафка, следващия път ме викни -> имам въже! Или отверка в радиатора.
Трябва да се спира културно. Нямам нищо против запушването. Ясно е, че няма къде да се спира, нека ме запушват. Едно телефонче на таблото и работата е чиста. Но явно на повечета льохмани не им минава през ъкъла да го направят. Затова вече като спирам пред нас - колата наполовина на платното, че да не ме запушват.
Трябва да се спира културно. Нямам нищо против запушването. Ясно е, че няма къде да се спира, нека ме запушват. Едно телефонче на таблото и работата е чиста. Но явно на повечета льохмани не им минава през ъкъла да го направят. Затова вече като спирам пред нас - колата наполовина на платното, че да не ме запушват.
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре бе колега един картоф в аспуха или малко захар в резервоара или с един спреи от единия краи до другия и седи и се кефи кво става оффф.Аз така на един в аспуха два картофа и като запали цъфна като майска роза гърнето пък нека пак спре или сложи две железа и една верига и да го д....т.Или пък събираи им нещо чистачки,капчки от джантите странични мигачи огледала .И после продавай.. и пини една ракий за тяхно здраве
Последна промяна от jojo84 на Пет 05 яну 2007 11:07, променено общо 1 път.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Днес сутринта се наслаждавах от нас на един п..ал как помпа гуми и се върти и се чуди къде са му се дянали броните
. Пред нас се налагат по брутални мерки защото идват некви тъпаци зарязват си колите и на самолета и го нема със седмици. Паркинги на Летището бол ама да спести некой лев и пред блокчетата,обаче тука много офиси и всяко местенце е кът.Та понеже комшията ми е малко по буен и ги троши яко , не е много правилно така ама я си представете аларма която свири една цяла седмица под балкона ви и няма кой да я спре,щото собственика е в чужбина 

- Pavcho2
- Контакти:
mishu написа:Абе тея трябва да се наказват! Аз съм на съседната улица. При мен борбата за места е още по-голяма. Както спреш и те запушват. Некаф спрял на центъра на улицата и никой от никъде не може да мине. Половин час се опитваме да го отместим ама не става. Накрая няква друга кола ми направи път да мина, а на онзи -> 1 гума по-малко. Пафка, следващия път ме викни -> имам въже! Или отверка в радиатора.
Бате ако не съм ти показвал огромната ми отверка която има дори лице и с нея всичко мога но дали ще даде 200лв. за радиатор и аз няма да мога да излезна или дали ще даде 100 лв. за гума ми е все тая ...дразня се защото ей тъй баш на улицата не мога да го оставя съобразявам се с движението за тва на паркинга на театър зад канала и да плаща актове паркинги на час и т.н. много по ефективно е.
Ето даже сега имам некво Ауди дето ми е спряло ама нямам нещо спешно и ще мине гратис

- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе такъв не трябва да се отървава
Колкото повече са гадовете, които научат урока си по горчивия начин - толкова по-малко ще се правят такива селянии.
Преди около месец трябваше да оправям софтуера на счетоводството на 1-ва МБАЛ и паркирах в една близка уличка (по чудо имаше място на едно паркингче). Като се върнах след около час един мухльо беше спрял така че беше блокирал и мен и BMW-то до мен. Една бабка, очевидно живееща там извика шофьора на BMW-то, дружно дръпнахме благословиите на онова говедо, избутахме го с още няколко души на платното, срязахме му две гуми и извикахме паяка...

Преди около месец трябваше да оправям софтуера на счетоводството на 1-ва МБАЛ и паркирах в една близка уличка (по чудо имаше място на едно паркингче). Като се върнах след около час един мухльо беше спрял така че беше блокирал и мен и BMW-то до мен. Една бабка, очевидно живееща там извика шофьора на BMW-то, дружно дръпнахме благословиите на онова говедо, избутахме го с още няколко души на платното, срязахме му две гуми и извикахме паяка...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”