Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
Почти всяка вечер ходим на ОМВ-то на Тунела и разглеждаме автоаксесоарите,купуваме си някви неща по някой път и всеки път си взимаме нещо за пиене и седим от вън .... От около седмица на сам има некъв служител,който му е трудно да говори правилно и плещи на МИекооо ... Изглежда като разпран педе**ст ... Последните 2-3 вечери като отидеме се дръвчи и вика,че сме го бавели да си прави отчета и неможело да има хора на и в бензиностанцията доакто той си правил отчета ... Преди малко отидохме да си взимаме нещо за пиене ,да поседим малко и аз се загледах отново в Автоаксесоарите,като видях нещо,което до сега не съм обърнал внимание ,че има ...Едно гедоре на марката black и нещо си ....И тоя нашия господин надупчения с халки по тиквата от незнам си кое село идва и ми вика : Абе не я ли научихте тая "Гундола" на изуст ??? WTF си викам тоя на умен ли ми се прави или кво ??? Викам не,проблем ли е ??? Неможело така всяка вечер да сме ходели и да разглеждаме само сме му губели времето .... И почна да се прави викна некво момче от вънка (тези които сипват на колонките) и му каза,да дойде,че всяка вечер сме гледали едни и същи неща и едвали не,неможело това да се прави в ОМВ-то ... Та въпроса ми е: Къде да ходя да го обесня това под формата на оплакване/препоръка,да гледат като взимат персонал да бъдат поне малко човечни...Ако щете вярвайте идеше ми да му забия един затвратник и да го вкарам в хладилника .... Случвало ли Ви се е на вас некъв "Бай Х*й" да се ебава така ? Как бихте постъпили Вие ?Ако прецените,че темата не трябва да я има махайте я ...
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ
Във всеки търговски обект има книга за оплаквания
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
На ОМВи има доста хора от персонала винаги, извикай управетеля и му се оплачи. Или изчакай МИекия след смяната 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Аууу тоз е страшен пич...като го видя на касата и пред него си викам друг да ме обслужи....просто казвам, че не ми е симпатичен....една вечер ме издразни...пуша виктори бяло...всеки ден си купувам от там а тоя идиот все бяло боро ми дава...направо ме е изкарвал извън нерви...и къв е 1.50 с платформите...направо да му набиеш четеца в носа....страшен капут е 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Предполагам колега ,че си между 20 и 25 год.?Поправи ме ако греша!На твоите години и аз така палех и даже не се оплаквах направо ги смачквах.Като дойдеш на моите ще видиш как ще почнеш по друго да гледаш на нещата!Такива работи вече на мен не ми правят впечатление,просто ги подминавам!Подай оплакване !И какво ще стане!!Нищо!!Само трошиш нерви!!
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Човек...тоя е неадекватен разбираш ли....страшен мизерник...аз не знам в тоя вид как и на работа са го взели, децата като го видят бягат из омв-то 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Директно викам управителя.Ако и той се направи на луд му казвам че това ще стигне до този който е над него и ти да видиш.
Можеш да пробваш и с книгата за оплакване,но ме съмнява някой да обърне внимание от там
Можеш да пробваш и с книгата за оплакване,но ме съмнява някой да обърне внимание от там

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
vucata написа:Човек...тоя е неадекватен разбираш ли....страшен мизерник...аз не знам в тоя вид как и на работа са го взели, децата като го видят бягат из омв-то
А бе ясно!Ама то е пълно с такива капути!Няма смисъл да се занимаваш и да му отдаваш някакво значение!Дай му свободно и да си е..ва майката!!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
1. управител
2. мейл до офиса им
име, длъжност, какво е станало...вЕрвай ми този ще има ядове
2. мейл до офиса им
име, длъжност, какво е станало...вЕрвай ми този ще има ядове
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Аз съм имал разправии с ОМВ. Взех пистолета и преди да съм отворил резервоара ми навъртя 60 стотинки. Естествено питах, какво става и т.н. , имаше дръвчене и крещене... Платих си , прибрах се ... писах ... получих удовлетворение.
Ще се натъкнеш да доста неграмотни и прости хора, които управляват ОМВ. Аз лично разговарях няколко пъти с управител на 15 "обекта" в страната.... изключително прост човек с липса на елементарна култура и грамотност относно кога се звъни на клиент (23:30...) как се разговаря, обръщения и т.н. ....
Няма да изброявам и копирам писмата му, за да видите как се започва с "Уважаеми господине" при положение, че името ми го има в хедъра на писмото ми към тях. "Да ни се обадите на 0889.... " ....
Аз от тогава ОМВ го посещавам ако трябва да ползвам кафенето....
Писма на служебната им поща от сайта с копи до КЗПП и господари на ефира. Виииинаги работят!
Ще се натъкнеш да доста неграмотни и прости хора, които управляват ОМВ. Аз лично разговарях няколко пъти с управител на 15 "обекта" в страната.... изключително прост човек с липса на елементарна култура и грамотност относно кога се звъни на клиент (23:30...) как се разговаря, обръщения и т.н. ....
Няма да изброявам и копирам писмата му, за да видите как се започва с "Уважаеми господине" при положение, че името ми го има в хедъра на писмото ми към тях. "Да ни се обадите на 0889.... " ....

Аз от тогава ОМВ го посещавам ако трябва да ползвам кафенето....
Писма на служебната им поща от сайта с копи до КЗПП и господари на ефира. Виииинаги работят!
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
еминем, тоя с обеците по челото те сваля бате
просто иска да го псуваш, 100% се възбужда, все пак е
мене тоя като ме види се прави, че има работа в склада - сещай се

просто иска да го псуваш, 100% се възбужда, все пак е

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много им се впрягате бре колеги! Разглеждай си и това е! Ако нещо почне да ти надига, излизаш си от бензиностанцията и си ходиш, кво толкова се палите за един зареждач на ОМВ! Все някога ще си го намери, защо трябва да си точно ти, да имаш разправии и тем подобни! И аз съм имал различни случки, но сега немога да се сетя за конкретна!
Много пъти съм зареждал сам бензин, и паячето на пистолета, само го галя, не съм го натиснал както си трябва, и бензин уж тече
Ама то сълзи
Та какво да се прави, докато държавата ни е така, хората са такива, такова ще е положението
Гледай напред и това е!
Много пъти съм зареждал сам бензин, и паячето на пистолета, само го галя, не съм го натиснал както си трябва, и бензин уж тече

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Дали бензиностанция е най-приятното и подходящо място да киснеш и да си прекарваш времето редовно.... си знаеш ти
Ако смяташ, че служител се е държал неуважително към теб - има управител на всеки обект - искаш да говориш с него или искаш негови координати.
П.с. неговата версия вероятно е по-различна от твоята - не забравяй, че всеки частник е с правото си да ти откаже обслужване или достъп до обекта!

Ако смяташ, че служител се е държал неуважително към теб - има управител на всеки обект - искаш да говориш с него или искаш негови координати.
П.с. неговата версия вероятно е по-различна от твоята - не забравяй, че всеки частник е с правото си да ти откаже обслужване или достъп до обекта!
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Luciano написа:еминем, тоя с обеците по челото те сваля бате![]()
просто иска да го псуваш, 100% се възбужда, все пак е![]()
Ахахах уби ме колега!!

ПС: Сори за спама ама и емотиконката ме разби:

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Всяка бензиностанция има книга за оплаквания. Там се пише.
Всичко друго зависи от самоуважението на самия управител. Преди години работех на касата на пловдивска бензиностанция започваща с "Ш", голяма верига. Такова юркане от управителката беше, че... държеше всичко на е на ниво.
Докато работиш нямаш право да си с обеци, пръстени, гривни, синджири... Трябва да си обръснат, да не си с 15 цвята на косата и всякакви face tuning изпълнения. Към всеки клиент максимално уважение, поздрави, изпращане, предлагане на продукти и услуги.
Може да държеше персонала изкъсо, но клиент да си на такава бензиностанция. Та идеята ми е, че ако управителя е бастун какво да очакваш от персонала... Явно от по-високо ниво не го знаят тоя хубостник, а и фирмата не държи достатъчно на имиджа си.
Всичко друго зависи от самоуважението на самия управител. Преди години работех на касата на пловдивска бензиностанция започваща с "Ш", голяма верига. Такова юркане от управителката беше, че... държеше всичко на е на ниво.
Докато работиш нямаш право да си с обеци, пръстени, гривни, синджири... Трябва да си обръснат, да не си с 15 цвята на косата и всякакви face tuning изпълнения. Към всеки клиент максимално уважение, поздрави, изпращане, предлагане на продукти и услуги.
Може да държеше персонала изкъсо, но клиент да си на такава бензиностанция. Та идеята ми е, че ако управителя е бастун какво да очакваш от персонала... Явно от по-високо ниво не го знаят тоя хубостник, а и фирмата не държи достатъчно на имиджа си.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”