Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ

Мнениеот eminem94 » Пет 31 авг 2012 21:31

Почти всяка вечер ходим на ОМВ-то на Тунела и разглеждаме автоаксесоарите,купуваме си някви неща по някой път и всеки път си взимаме нещо за пиене и седим от вън .... От около седмица на сам има некъв служител,който му е трудно да говори правилно и плещи на МИекооо ... Изглежда като разпран педе**ст ... Последните 2-3 вечери като отидеме се дръвчи и вика,че сме го бавели да си прави отчета и неможело да има хора на и в бензиностанцията доакто той си правил отчета ... Преди малко отидохме да си взимаме нещо за пиене ,да поседим малко и аз се загледах отново в Автоаксесоарите,като видях нещо,което до сега не съм обърнал внимание ,че има ...Едно гедоре на марката black и нещо си ....И тоя нашия господин надупчения с халки по тиквата от незнам си кое село идва и ми вика : Абе не я ли научихте тая "Гундола" на изуст ??? WTF си викам тоя на умен ли ми се прави или кво ??? Викам не,проблем ли е ??? Неможело така всяка вечер да сме ходели и да разглеждаме само сме му губели времето .... И почна да се прави викна некво момче от вънка (тези които сипват на колонките) и му каза,да дойде,че всяка вечер сме гледали едни и същи неща и едвали не,неможело това да се прави в ОМВ-то ... Та въпроса ми е: Къде да ходя да го обесня това под формата на оплакване/препоръка,да гледат като взимат персонал да бъдат поне малко човечни...Ако щете вярвайте идеше ми да му забия един затвратник и да го вкарам в хладилника .... Случвало ли Ви се е на вас некъв "Бай Х*й" да се ебава така ? Как бихте постъпили Вие ?Ако прецените,че темата не трябва да я има махайте я ...

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде да подам оплакване с-у служител на ОМВ

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 31 авг 2012 21:35

Във всеки търговски обект има книга за оплаквания

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пет 31 авг 2012 21:40

На ОМВи има доста хора от персонала винаги, извикай управетеля и му се оплачи. Или изчакай МИекия след смяната mhihi

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 31 авг 2012 21:45

Аууу тоз е страшен пич...като го видя на касата и пред него си викам друг да ме обслужи....просто казвам, че не ми е симпатичен....една вечер ме издразни...пуша виктори бяло...всеки ден си купувам от там а тоя идиот все бяло боро ми дава...направо ме е изкарвал извън нерви...и къв е 1.50 с платформите...направо да му набиеш четеца в носа....страшен капут е :beat_butt2

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 31 авг 2012 21:48

Предполагам колега ,че си между 20 и 25 год.?Поправи ме ако греша!На твоите години и аз така палех и даже не се оплаквах направо ги смачквах.Като дойдеш на моите ще видиш как ще почнеш по друго да гледаш на нещата!Такива работи вече на мен не ми правят впечатление,просто ги подминавам!Подай оплакване !И какво ще стане!!Нищо!!Само трошиш нерви!!

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Пет 31 авг 2012 21:51

Човек...тоя е неадекватен разбираш ли....страшен мизерник...аз не знам в тоя вид как и на работа са го взели, децата като го видят бягат из омв-то :deal

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 31 авг 2012 21:52

Директно викам управителя.Ако и той се направи на луд му казвам че това ще стигне до този който е над него и ти да видиш.
Можеш да пробваш и с книгата за оплакване,но ме съмнява някой да обърне внимание от там :да:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 31 авг 2012 21:54

vucata написа:Човек...тоя е неадекватен разбираш ли....страшен мизерник...аз не знам в тоя вид как и на работа са го взели, децата като го видят бягат из омв-то :deal

А бе ясно!Ама то е пълно с такива капути!Няма смисъл да се занимаваш и да му отдаваш някакво значение!Дай му свободно и да си е..ва майката!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 31 авг 2012 22:10

1. управител
2. мейл до офиса им
име, длъжност, какво е станало...вЕрвай ми този ще има ядове

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Съб 01 сеп 2012 10:59

Аз съм имал разправии с ОМВ. Взех пистолета и преди да съм отворил резервоара ми навъртя 60 стотинки. Естествено питах, какво става и т.н. , имаше дръвчене и крещене... Платих си , прибрах се ... писах ... получих удовлетворение.

Ще се натъкнеш да доста неграмотни и прости хора, които управляват ОМВ. Аз лично разговарях няколко пъти с управител на 15 "обекта" в страната.... изключително прост човек с липса на елементарна култура и грамотност относно кога се звъни на клиент (23:30...) как се разговаря, обръщения и т.н. ....

Няма да изброявам и копирам писмата му, за да видите как се започва с "Уважаеми господине" при положение, че името ми го има в хедъра на писмото ми към тях. "Да ни се обадите на 0889.... " .... :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Аз от тогава ОМВ го посещавам ако трябва да ползвам кафенето....

Писма на служебната им поща от сайта с копи до КЗПП и господари на ефира. Виииинаги работят!

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 01 сеп 2012 11:10

еминем, тоя с обеците по челото те сваля бате :mrgreen:
просто иска да го псуваш, 100% се възбужда, все пак е :gay fight
мене тоя като ме види се прави, че има работа в склада - сещай се mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 01 сеп 2012 11:21

Много им се впрягате бре колеги! Разглеждай си и това е! Ако нещо почне да ти надига, излизаш си от бензиностанцията и си ходиш, кво толкова се палите за един зареждач на ОМВ! Все някога ще си го намери, защо трябва да си точно ти, да имаш разправии и тем подобни! И аз съм имал различни случки, но сега немога да се сетя за конкретна!
Много пъти съм зареждал сам бензин, и паячето на пистолета, само го галя, не съм го натиснал както си трябва, и бензин уж тече :screwy Ама то сълзи mhihi Та какво да се прави, докато държавата ни е така, хората са такива, такова ще е положението scare Гледай напред и това е!

Потребителски аватар
Haralampi
Автомобил: VW Golf 4 - 2002
Двигател: 1.6 16V - AZD

Мнениеот Haralampi » Съб 01 сеп 2012 11:52

Дали бензиностанция е най-приятното и подходящо място да киснеш и да си прекарваш времето редовно.... си знаеш ти :screwy

Ако смяташ, че служител се е държал неуважително към теб - има управител на всеки обект - искаш да говориш с него или искаш негови координати.

П.с. неговата версия вероятно е по-различна от твоята - не забравяй, че всеки частник е с правото си да ти откаже обслужване или достъп до обекта!

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Мнениеот Stoyanov_Vw » Съб 01 сеп 2012 11:54

Luciano написа:еминем, тоя с обеците по челото те сваля бате :mrgreen:
просто иска да го псуваш, 100% се възбужда, все пак е :gay fight
мене тоя като ме види се прави, че има работа в склада - сещай се mhihi

Ахахах уби ме колега!! :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

ПС: Сори за спама ама и емотиконката ме разби: :gay: :yahoo: :yahoo:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 01 сеп 2012 12:14

Всяка бензиностанция има книга за оплаквания. Там се пише.

Всичко друго зависи от самоуважението на самия управител. Преди години работех на касата на пловдивска бензиностанция започваща с "Ш", голяма верига. Такова юркане от управителката беше, че... държеше всичко на е на ниво.

Докато работиш нямаш право да си с обеци, пръстени, гривни, синджири... Трябва да си обръснат, да не си с 15 цвята на косата и всякакви face tuning изпълнения. Към всеки клиент максимално уважение, поздрави, изпращане, предлагане на продукти и услуги.

Може да държеше персонала изкъсо, но клиент да си на такава бензиностанция. Та идеята ми е, че ако управителя е бастун какво да очакваш от персонала... Явно от по-високо ниво не го знаят тоя хубостник, а и фирмата не държи достатъчно на имиджа си. :fingers

Върни се в “ОФФ-Топик - други”