.Аз преди време (преди 10-на години) доста съм се занимавал с основно селскостпански животни, бях станал почти ветеринарен лекар, поставял съм инжекции, имам ветеринарни справочници за болести и какво ли не. Но доста съм позабравил, пък и котките на са ми били в "специалността". Поставял съм ваксини на кучето, давал съм му Азапирин и разни подобни, но котка в апартамент не съм имал
Котето вече взе да се ориентира, ходи по физиологични нужди в банята, вече няколко пъти и не е правило издънки
Приемам всякакви съвети за лекуване, възпитание и въобще каквото се сетите като съвет.
Благодаря предварително.

..... За ваксините, ако не се лъжа на 3 месеца вътрешно обезпаразитяване, а за външно - сам преценяш.Колкото и жестоко да звучи РЕЗНИ го.
По нас патканите /плъшоците де/ ядат от една паница с котките, щот едни ОВЦИ дет все нямат пари, хвърлят храна на поразия и има и за котките и за патканите / че и гларусите се уреждат - едно куцо гонеше котетата от манджата/ - зелената отрова му е майката и тва лято усмъртих 3, като котета, и се утиши мазата.
... и накрая акъла ми дойде, взех си котка и живя с мене 17 години ( това е много) остаря хайванчето, и накрая го хвана рак, разболя се доста и накрая аз го карах при доктора, за да може да си "отиде" достойно..
и то като знам че БЕШЕ много стара и Трябваше да го направя.. и сега не знам... а като знам как ги хващат болести малки и игриви котета... направо нямам смелост за друга... та и за това си помислете, защото то нищо и никаква котка, ама става като част от семейството..