Некоректен колега "Ник никишето"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
WesT_Pz
Автомобил:
Двигател:

Некоректен колега "Ник никишето"

Мнениеот WesT_Pz » Вто 25 юни 2013 20:31

Та историяте е следната търся си носач а поло колегата казва че има ,разбираме се да ми го прати,взимам си носача след което свалям моя и виждам че този не е същия,в последствие се оказва от голф/пасат,звъня на колега той казва че го бил объркал и да му го върна и да ми върне парите,пускам носача с наложен платеж + доставката която платих за да го взема,на другия ден колега ми казва че няма да го вземе защото съм му сложил и към наложения платеж и доставката,казах му че ще махна доставката от наложения платеж и до там....колегата не си взима носача,лошото е че само се разкарва този носач напред назад и аз си мисля че ще си оправя колата скоро.

Потребителски аватар
Golf4V6
Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
Двигател: 3.2 BFH 2003

Re: Некоректен колега "Ник никишето"

Мнениеот Golf4V6 » Вто 25 юни 2013 20:37

ако го е бил объркал трябваше да плати и доставките

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Сря 26 юни 2013 14:15

WesT_Pz написа:Та историяте е следната търся си носач а поло колегата казва че има ,разбираме се да ми го прати,взимам си носача след което свалям моя и виждам че този не е същия,в последствие се оказва от голф/пасат,звъня на колега той казва че го бил объркал и да му го върна и да ми върне парите,пускам носача с наложен платеж + доставката която платих за да го взема,на другия ден колега ми казва че няма да го вземе защото съм му сложил и към наложения платеж и доставката,казах му че ще махна доставката от наложения платеж и до там....колегата не си взима носача,лошото е че само се разкарва този носач напред назад и аз си мисля че ще си оправя колата скоро.

Най-дългото изречение което скоро съм чел. :)

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Сря 26 юни 2013 15:08

kristianatanasov написа:Най-дългото изречение което скоро съм чел. :)

:a045 Пред "което" има запетайка ! т.е: "Най-дългото изречение, което скоро съм чел."

:col01cop

Потребителски аватар
WesT_Pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WesT_Pz » Чет 27 юни 2013 16:41

Вчера ми се обадиха от еконт експрес и ми каза ,че са се свързали с колегата и той е отказал да вземе носача,и днес съм с носач който не ми върши работа за 32 лв.Моля модераторите да отбележат колегата Ник никишето като некоректен,за да си имат едно на ум хората които ще пазаруват от него.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 27 юни 2013 22:49

Ответната страна има стандартните 3 дни за разумен отговор

Потребителски аватар
Ник никишето
Автомобил: Golf G60
Двигател: Pg 1990

Мнениеот Ник никишето » Пет 28 юни 2013 9:42

И аз си мислех че съм объркал, но премерих св носачи и се оказа че са еднакъкви 2по2 на голф и поло ! колегата не пойска нито снимка нито се интересувал от какво е !искаше от поло пратих му от поло :th_up оказа се че неговото поло е дизел и няма да стане носача който му прати от комби бензин казах му да му го прати :rolleyes .На смс от еконт ми дойде 27,80лв а аз му го пратих за 15 мисля че си беше редно да си го пуснеш за цената която съм му търсил това е първото не да ми се прави на дявол 2ро не бях в страната за да ходя да го взема обадими се момчето от еконт и ме пита ще го взема ли ?
Няма колега и да се жавлаш и да не се вс път си знай казах ти мойта гледна точка по въпроса на лично и мисля че бях прав и категоричен още тогава като се правиш на хитрец :mad досега съм работел с много колеки всички са доволни от цена качество и това е прецедент

Последна промяна от Ник никишето на Пет 28 юни 2013 10:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пет 28 юни 2013 9:53

Ник никишето написа:И аз си мислех че съм объркал но премерих св носачи и се оказа че са еднакъкви а 2по2 са голф и поло ! колегата не пойска нито снимка нито се интересувал от какво е !искаше от поло пратих му от поло :th_up оказа се че неговото поло е дизел и няма да стане носача който ти прати от комби бензин казах му да му го прати :rolleyes .На смс от еконт ми дойде 27,80лв а аз му го пратих за 15 мисля че си беше редно да си го пуснеш за цената която съм му търсил това е първото не да ми се прави на дявол 2ро не бях в страната зада ходя да го взема обадими се момчето от еконт и ме пита ще го взема ли ?
Няма колега и да се жавлаш и да не се вс път си знай казах ти мойта гледна точка по въпроса на лично и мисля че бях прав и категоричен още тогава като се правиш на хитрец :mad досега съм работел с много колеки всички са доволни от цена качество и това е прецедент

Ама и двамата пишат невероятно добре. :horror :h020

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пет 28 юни 2013 10:55

За мен търговецът си е некоректен. Бил от голф носачът, а той го пратил на колегата за поло. И на всичко отгоре казва, че купувачът не е поискал снимки :screwy . Хайде като не иска снимки и повече информация да му пратиш носач от Камаз или ЗИЛ. Аман от търговци.
Съвет към продавача: Колега, взимай си носача, защото следващия път и коректен да си никой няма да ти повярва

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Пет 28 юни 2013 12:58

Много ми е интересно, като си купиш част от магазин и се окаже че не става за твоята кола, после като отидеш да я смениш искаш ли от магазина пари за изгубеното време и похарченият бензин?

Та включвам се в темата, тъй като познавам прекалено добре Никишето, дет се вика е израстнал пред очите ми. Искам да кажа, че рядко се срещат толкова точни хора и толкова отзивчиви.

Разбирам да те беше отсвирил по телефона, да казваш че е некоректен. Но момчето ти е казало да го върнеш и се извинил. В последствие се оказва, че твоето поло е дизел и не е със същите носачи като на бензина. Ми аджеба, като купуваш нещо втора ръка не се ли интересуваш от какво е свалено. Това все едно да си купя двигател, ама аз да съм си мислел че е 1,8 моно, пък то дойде 1,9 ТД. И тъй като взех отношение, още преди тази тема, затова си позволявам и да пиша сега. Именно аз му казах да не взима носача обратно, при положение че той ти го е продал за 15 лв., а за да го вземе обратно трябва да даде 30. В този момент е редно да прочетеш отново първото ми изречение.

Моето мнение в случая е, че и двамата имате вина. И ако беше пратил носача с наложен платеж за 15 лв, отдавна въпросът да е приключил.

Поздрави и си опичайте повече акъла. Аз също съм изгарял не веднъж с такива покупки. Някои от които дори от чужбина. Но винаги има риск при такива покупки и този риск съм го поел като съм решил да пазарувам по този начин. ;)

ПП. Колега stefarata, ти какво предлагаш? Да извадим по едно кристално кълбо да го питаме него каква е колата на колегата. И да, в случаят наличните носачи от Поло и Голф са едно към едно. ;)

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пет 28 юни 2013 13:41

За какви коли става въпрос все пак. Да не е някаква тайна?? Ако и двете коли са поло 6n1 носачите са еднакви??

Потребителски аватар
WesT_Pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WesT_Pz » Пет 28 юни 2013 15:40

След като колега ми обясни защо няма да вземе носача му казах да иде в еконт и ще намаля наложения платеж,защото предположих че объркването е по негова вина и е редно да поеме доставката която платих.Носача който получих е 100 % от голф моля другите колеги да кажат дали дори поло 6н1 комби е с такъв носач.

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пет 28 юни 2013 15:56

Искам само да вметна, че поло 6N1 и CLASSIC/комби са с различни носачи :wink

uomoto
Автомобил: MK4 PD
Двигател: 1.9 TDI 131

Мнениеот uomoto » Пет 28 юни 2013 16:13

Тука не става въпрос за некоректност и наказване на потребител. Като се купува част се проверява по номер. Трябва да се разберете вие двамцата. Доставката бърка много, мамицата му, страшни куриери!
:beer

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Пет 28 юни 2013 17:37

golfmk1 написа:Искам само да вметна, че поло 6N1 и CLASSIC/комби са с различни носачи :wink

Ето го и дългоочаквания отговор на въпроса. Просто не са били съвместими...

И WesT_Pz, не ми отговори на въпроса. Като си купиш от магазин някоя част и тя не стане на колата, искаш ли им пари за изгубеното време и за бензин, че си се разкарвал 2 пъти до тях? Смешно и супер дребнаво е според мен, да искаш да ти се възстановяват и куриерските такси, при все че цената на въпросният носач е колкото куриерската услуга в двете посоки. Пак ти казвам, не може да си взел за нещо 15 лв. и защото и двете страни не сте догледали и не сте се разбрали да дадеш 30 лв. Както и да е. Прати го до мен тоя скапан носач, ще ти възстановя парите. Сега ще ти пиша на лично за адреса...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”