Некоректен колега "Ник никишето"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- WesT_Pz
- Автомобил:
- Двигател:
Некоректен колега "Ник никишето"
Та историяте е следната търся си носач а поло колегата казва че има ,разбираме се да ми го прати,взимам си носача след което свалям моя и виждам че този не е същия,в последствие се оказва от голф/пасат,звъня на колега той казва че го бил объркал и да му го върна и да ми върне парите,пускам носача с наложен платеж + доставката която платих за да го взема,на другия ден колега ми казва че няма да го вземе защото съм му сложил и към наложения платеж и доставката,казах му че ще махна доставката от наложения платеж и до там....колегата не си взима носача,лошото е че само се разкарва този носач напред назад и аз си мисля че ще си оправя колата скоро.
- Golf4V6
- Автомобил: VW Golf mk4 V6 4motion 2000
- Двигател: 3.2 BFH 2003
Re: Некоректен колега "Ник никишето"
ако го е бил объркал трябваше да плати и доставките
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
WesT_Pz написа:Та историяте е следната търся си носач а поло колегата казва че има ,разбираме се да ми го прати,взимам си носача след което свалям моя и виждам че този не е същия,в последствие се оказва от голф/пасат,звъня на колега той казва че го бил объркал и да му го върна и да ми върне парите,пускам носача с наложен платеж + доставката която платих за да го взема,на другия ден колега ми казва че няма да го вземе защото съм му сложил и към наложения платеж и доставката,казах му че ще махна доставката от наложения платеж и до там....колегата не си взима носача,лошото е че само се разкарва този носач напред назад и аз си мисля че ще си оправя колата скоро.
Най-дългото изречение което скоро съм чел. :)
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
kristianatanasov написа:Най-дългото изречение което скоро съм чел. :)

- WesT_Pz
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера ми се обадиха от еконт експрес и ми каза ,че са се свързали с колегата и той е отказал да вземе носача,и днес съм с носач който не ми върши работа за 32 лв.Моля модераторите да отбележат колегата Ник никишето като некоректен,за да си имат едно на ум хората които ще пазаруват от него.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ответната страна има стандартните 3 дни за разумен отговор
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
И аз си мислех че съм объркал, но премерих св носачи и се оказа че са еднакъкви 2по2 на голф и поло ! колегата не пойска нито снимка нито се интересувал от какво е !искаше от поло пратих му от поло
оказа се че неговото поло е дизел и няма да стане носача който му прати от комби бензин казах му да му го прати
.На смс от еконт ми дойде 27,80лв а аз му го пратих за 15 мисля че си беше редно да си го пуснеш за цената която съм му търсил това е първото не да ми се прави на дявол 2ро не бях в страната за да ходя да го взема обадими се момчето от еконт и ме пита ще го взема ли ?
Няма колега и да се жавлаш и да не се вс път си знай казах ти мойта гледна точка по въпроса на лично и мисля че бях прав и категоричен още тогава като се правиш на хитрец
досега съм работел с много колеки всички са доволни от цена качество и това е прецедент

Няма колега и да се жавлаш и да не се вс път си знай казах ти мойта гледна точка по въпроса на лично и мисля че бях прав и категоричен още тогава като се правиш на хитрец

Последна промяна от Ник никишето на Пет 28 юни 2013 10:36, променено общо 1 път.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Ник никишето написа:И аз си мислех че съм объркал но премерих св носачи и се оказа че са еднакъкви а 2по2 са голф и поло ! колегата не пойска нито снимка нито се интересувал от какво е !искаше от поло пратих му от полооказа се че неговото поло е дизел и няма да стане носача който ти прати от комби бензин казах му да му го прати
.На смс от еконт ми дойде 27,80лв а аз му го пратих за 15 мисля че си беше редно да си го пуснеш за цената която съм му търсил това е първото не да ми се прави на дявол 2ро не бях в страната зада ходя да го взема обадими се момчето от еконт и ме пита ще го взема ли ?
Няма колега и да се жавлаш и да не се вс път си знай казах ти мойта гледна точка по въпроса на лично и мисля че бях прав и категоричен още тогава като се правиш на хитрецдосега съм работел с много колеки всички са доволни от цена качество и това е прецедент
Ама и двамата пишат невероятно добре.

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
За мен търговецът си е некоректен. Бил от голф носачът, а той го пратил на колегата за поло. И на всичко отгоре казва, че купувачът не е поискал снимки
. Хайде като не иска снимки и повече информация да му пратиш носач от Камаз или ЗИЛ. Аман от търговци.
Съвет към продавача: Колега, взимай си носача, защото следващия път и коректен да си никой няма да ти повярва

Съвет към продавача: Колега, взимай си носача, защото следващия път и коректен да си никой няма да ти повярва
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Много ми е интересно, като си купиш част от магазин и се окаже че не става за твоята кола, после като отидеш да я смениш искаш ли от магазина пари за изгубеното време и похарченият бензин?
Та включвам се в темата, тъй като познавам прекалено добре Никишето, дет се вика е израстнал пред очите ми. Искам да кажа, че рядко се срещат толкова точни хора и толкова отзивчиви.
Разбирам да те беше отсвирил по телефона, да казваш че е некоректен. Но момчето ти е казало да го върнеш и се извинил. В последствие се оказва, че твоето поло е дизел и не е със същите носачи като на бензина. Ми аджеба, като купуваш нещо втора ръка не се ли интересуваш от какво е свалено. Това все едно да си купя двигател, ама аз да съм си мислел че е 1,8 моно, пък то дойде 1,9 ТД. И тъй като взех отношение, още преди тази тема, затова си позволявам и да пиша сега. Именно аз му казах да не взима носача обратно, при положение че той ти го е продал за 15 лв., а за да го вземе обратно трябва да даде 30. В този момент е редно да прочетеш отново първото ми изречение.
Моето мнение в случая е, че и двамата имате вина. И ако беше пратил носача с наложен платеж за 15 лв, отдавна въпросът да е приключил.
Поздрави и си опичайте повече акъла. Аз също съм изгарял не веднъж с такива покупки. Някои от които дори от чужбина. Но винаги има риск при такива покупки и този риск съм го поел като съм решил да пазарувам по този начин. ;)
ПП. Колега stefarata, ти какво предлагаш? Да извадим по едно кристално кълбо да го питаме него каква е колата на колегата. И да, в случаят наличните носачи от Поло и Голф са едно към едно. ;)
Та включвам се в темата, тъй като познавам прекалено добре Никишето, дет се вика е израстнал пред очите ми. Искам да кажа, че рядко се срещат толкова точни хора и толкова отзивчиви.
Разбирам да те беше отсвирил по телефона, да казваш че е некоректен. Но момчето ти е казало да го върнеш и се извинил. В последствие се оказва, че твоето поло е дизел и не е със същите носачи като на бензина. Ми аджеба, като купуваш нещо втора ръка не се ли интересуваш от какво е свалено. Това все едно да си купя двигател, ама аз да съм си мислел че е 1,8 моно, пък то дойде 1,9 ТД. И тъй като взех отношение, още преди тази тема, затова си позволявам и да пиша сега. Именно аз му казах да не взима носача обратно, при положение че той ти го е продал за 15 лв., а за да го вземе обратно трябва да даде 30. В този момент е редно да прочетеш отново първото ми изречение.
Моето мнение в случая е, че и двамата имате вина. И ако беше пратил носача с наложен платеж за 15 лв, отдавна въпросът да е приключил.
Поздрави и си опичайте повече акъла. Аз също съм изгарял не веднъж с такива покупки. Някои от които дори от чужбина. Но винаги има риск при такива покупки и този риск съм го поел като съм решил да пазарувам по този начин. ;)
ПП. Колега stefarata, ти какво предлагаш? Да извадим по едно кристално кълбо да го питаме него каква е колата на колегата. И да, в случаят наличните носачи от Поло и Голф са едно към едно. ;)
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
За какви коли става въпрос все пак. Да не е някаква тайна?? Ако и двете коли са поло 6n1 носачите са еднакви??
- WesT_Pz
- Автомобил:
- Двигател:
След като колега ми обясни защо няма да вземе носача му казах да иде в еконт и ще намаля наложения платеж,защото предположих че объркването е по негова вина и е редно да поеме доставката която платих.Носача който получих е 100 % от голф моля другите колеги да кажат дали дори поло 6н1 комби е с такъв носач.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Искам само да вметна, че поло 6N1 и CLASSIC/комби са с различни носачи 

-
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Тука не става въпрос за некоректност и наказване на потребител. Като се купува част се проверява по номер. Трябва да се разберете вие двамцата. Доставката бърка много, мамицата му, страшни куриери!

- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
golfmk1 написа:Искам само да вметна, че поло 6N1 и CLASSIC/комби са с различни носачи
Ето го и дългоочаквания отговор на въпроса. Просто не са били съвместими...
И WesT_Pz, не ми отговори на въпроса. Като си купиш от магазин някоя част и тя не стане на колата, искаш ли им пари за изгубеното време и за бензин, че си се разкарвал 2 пъти до тях? Смешно и супер дребнаво е според мен, да искаш да ти се възстановяват и куриерските такси, при все че цената на въпросният носач е колкото куриерската услуга в двете посоки. Пак ти казвам, не може да си взел за нещо 15 лв. и защото и двете страни не сте догледали и не сте се разбрали да дадеш 30 лв. Както и да е. Прати го до мен тоя скапан носач, ще ти възстановя парите. Сега ще ти пиша на лично за адреса...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”