Vizor написа:Гледам си СССР_ФЕН та да ти кажа нещо .. преди няколко месеца от един клошар си взех руски военен бинокъл за 15 лв.. невероятна изработка страшен бинокъл 30х50 мисля че беше ... просто няма равен.. само като видях че на стъклата му е изгравирано "MADE IN RUSSIA" ми стана яснотърси нещо такова няма да сажаляваш
ACCELERATOR написа:По принцип не си взимай бинокъл с повече от 12х увеличение, защо ако не си го подпрял или не е на стойка, нищо не можеш да видиш: от голямото увеличение всяко трепване на ръката се увеличава многократно, и в крайна сметка ефекта е отрицателен.
scuba написа:Vizor написа: е изгравирано "MADE IN RUSSIA" ми
Tва е бинокъла бате. И аз имам същия. Ама го взех за 10 лева. Само ще ти кажа , че е руски военен бинокъл. Сещай се за какво говоря! Сегинка ще ти пусна и фото
Не се набутвай за бинокъл-сваляй мацката с оптика на снайпер!CCCP_FAN написа:Искам да се купя бинокъл, (да гледам една комшиика от съседния блок![]()
![]()
) но незнам какъв точно, по скоро да е за любители, отколкото за професионалисти, в сми да се вижда добре и да не е много пари.Някакви насоки???
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 44 госта