Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 17:14

Здравейте колеги ... чудех се каде да пусна тази тема и най-накрая реших да е тук. Значи става дума за съвет към вас и всички ваши приятели: НЕ СИ КУПУВАЙТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДРУГИ РАБОТИ СВЪРЗАНИ С ТЯХ ОТ МАГАЗИНИТЕ НА МОБИЛ СВЯТ !!! Аз направих грешката да си купя телефон от там за което много много съжелявам. Когато си купих телефона - става дума за Нокиа 3230, тя беше на цена от 540лв..... не са малко пари :( и се радвах че най-накрая аз имам хубав телефон, но за жалост радостта ми беше кратка. Въпросната Нокиа започна да се разваля през 2 до 3 месеца ... бяха ми обещали да го сменим, но си остана само обещанието. Оправдаваха се с това че само моят телефон давал дефекти от всички закупени телефони от тяхната фирма, но един ден станах свидетел на една купчина от поне 100 гаранционни карти, дори може и повече да са били, които гаранционни карти бяха на хора които са си оставили телефона на сервиз... значи не съм само аз прецакания а още стотици хора. Последното ми прецакване беше преди месец .... гаранцията ми изтече но се бяхме разбрали със служителя на Мобил Свят ... може би и управител да е .. така ми се струва, че ще ми одължи гаранцията и ако се повреди пак ... ще го поправи безплатно...... Е телефона се развали. Занесох го в магазина ... всичко беше наред, казаха ми да отида да си го взема след седмица .. отивам аз след седмица .. взимам го, сложих си СИМ картата и го пуснах ... но уви проблемът си беше останал ... върнах се в магазина и се разбрахме да го оставя за да си го поправят ... и така вече 3 седмици ... Обаждам се аз да видя какво ми става с телефона ... и един люлювец ми обяснява как аз трябва да дам 120лв за да бъде поправен моя телефон..... Вече не знам какво да правя .... но най-първото е да отида и да ги вдигна във въздуха .... :twisted: :arrow: Съветът ми е следния : В Мобил Свят цените на телефоните са малко по ниски от колкото в останалите магазини ... но не се залъгвайте ... с този магазин се обедих в поговорката "евтиното излиза по-скъпо" По-добре дайте още някой лев но си вземете качествен телефон от друг магазин..... В Мобил Свят са МУШЕННИЦИ :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 26 яну 2007 17:17

до халите ли имаха магазин?

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Пет 26 яну 2007 17:55

Брат ми имаше проблем с телефона от почти същия тип, не бяха Мобил Свят, други бяха..., но http://www.ktzp.bg/ и нещата заспаха..., даже после звъняха на брат ми да бил съобщил на Комисията, че са му оправили вече телефона :lol:

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пет 26 яну 2007 18:01

Както колегата горе е написал едно оплакване до http://www.ktzp.bg/ - комисия за защита на потребителите и ще се наредят нещата. Имаше тема за сервиз за Лаптоп и колегата каза че след сигнал и се е оправил с проблемите. Ето я темата

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 26 яну 2007 18:04

май който се е обадил на комисията винаги успява да оправи нещата...

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

сх

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 18:05

Ludia а иначе тия имат много магазини ... може и на халите да имат...
kentawar bomini благодаря ви момчета .... сега тъкмо тругвах да се разправям с ония тапаци !!! Много ми помогнахте ... ще съобщя какво е станало в магазина по късно вечерта!

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Пет 26 яну 2007 18:07

chefito написа:май който се е обадил на комисията винаги успява да оправи нещата...

Дано е така все пак нали трябва да сме ЕВРОПЕЙЦИ вече.
П.П. Пу пу да не вземе на мен да ми ги прати че тогава лошо. Не че има за какво ама знаели човек.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 26 яну 2007 18:07

абе ако ти е изтекла гаранцията.... и комисията няма да може да ти помогне

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ash

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 18:15

Абе то гаранцията е изтекла ... но нали има 3 полета за ремонт на телефона в гаранционната карта .... мисалта ми е .. не трябва ли като изтекат тия 3 полета да се смени телефона ...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 26 яну 2007 18:16

kentawar написа:Пу пу да не вземе на мен да ми ги прати че тогава лошо. Не че има за какво ама знаели човек.

с какво се занимаваш :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: ash

Мнениеот santo_trafficante » Пет 26 яну 2007 18:19

longora написа:Абе то гаранцията е изтекла ... но нали има 3 полета за ремонт на телефона в гаранционната карта .... мисалта ми е .. не трябва ли като изтекат тия 3 полета да се смени телефона ...
няма значение като са пълни полетата :wink: пише ли в гаранцията при какви условия се заменя апарата?
гаранциите така са написани че.... :wink:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ash

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 18:23

Абе те не са написани като хората ... амаа ще видим кво ще стане .. ако не става с добро ... няма да стане никак такаче минаваме към лошото ... Няма аз да съм прецакания накрая... живи нема да ги остава

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 26 яну 2007 18:26

longora написа:Абе те не са написани като хората ... амаа ще видим кво ще стане .. ако не става с добро ... няма да стане никак такаче минаваме към лошото ... Няма аз да съм прецакания накрая... живи нема да ги остава
с лошо нема да се опраиш :wink: не се пъни :wink: имаш ли касова бележка за покупката? щото в комисията ще ти я искат.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

sh

Мнениеот longora » Пет 26 яну 2007 18:27

Само гаранционна карта ....

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пет 26 яну 2007 20:12

santo_trafficante написа:пише ли в гаранцията при какви условия се заменя апарата? гаранциите така са написани че.... :wink:

Няма значение как са написани гаранциите - те не влияят върлху написаното в закона.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”