Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си купувайте нищо от МОБИЛ СВЯТ !!!
Здравейте колеги ... чудех се каде да пусна тази тема и най-накрая реших да е тук. Значи става дума за съвет към вас и всички ваши приятели: НЕ СИ КУПУВАЙТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ И ДРУГИ РАБОТИ СВЪРЗАНИ С ТЯХ ОТ МАГАЗИНИТЕ НА МОБИЛ СВЯТ !!! Аз направих грешката да си купя телефон от там за което много много съжелявам. Когато си купих телефона - става дума за Нокиа 3230, тя беше на цена от 540лв..... не са малко пари
и се радвах че най-накрая аз имам хубав телефон, но за жалост радостта ми беше кратка. Въпросната Нокиа започна да се разваля през 2 до 3 месеца ... бяха ми обещали да го сменим, но си остана само обещанието. Оправдаваха се с това че само моят телефон давал дефекти от всички закупени телефони от тяхната фирма, но един ден станах свидетел на една купчина от поне 100 гаранционни карти, дори може и повече да са били, които гаранционни карти бяха на хора които са си оставили телефона на сервиз... значи не съм само аз прецакания а още стотици хора. Последното ми прецакване беше преди месец .... гаранцията ми изтече но се бяхме разбрали със служителя на Мобил Свят ... може би и управител да е .. така ми се струва, че ще ми одължи гаранцията и ако се повреди пак ... ще го поправи безплатно...... Е телефона се развали. Занесох го в магазина ... всичко беше наред, казаха ми да отида да си го взема след седмица .. отивам аз след седмица .. взимам го, сложих си СИМ картата и го пуснах ... но уви проблемът си беше останал ... върнах се в магазина и се разбрахме да го оставя за да си го поправят ... и така вече 3 седмици ... Обаждам се аз да видя какво ми става с телефона ... и един люлювец ми обяснява как аз трябва да дам 120лв за да бъде поправен моя телефон..... Вече не знам какво да правя .... но най-първото е да отида и да ги вдигна във въздуха ....
Съветът ми е следния : В Мобил Свят цените на телефоните са малко по ниски от колкото в останалите магазини ... но не се залъгвайте ... с този магазин се обедих в поговорката "евтиното излиза по-скъпо" По-добре дайте още някой лев но си вземете качествен телефон от друг магазин..... В Мобил Свят са МУШЕННИЦИ

- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Брат ми имаше проблем с телефона от почти същия тип, не бяха Мобил Свят, други бяха..., но http://www.ktzp.bg/ и нещата заспаха..., даже после звъняха на брат ми да бил съобщил на Комисията, че са му оправили вече телефона 
-
KENTAWAR
- Автомобил:
- Двигател:
Както колегата горе е написал едно оплакване до http://www.ktzp.bg/ - комисия за защита на потребителите и ще се наредят нещата. Имаше тема за сервиз за Лаптоп и колегата каза че след сигнал и се е оправил с проблемите. Ето я темата
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сх
Ludia а иначе тия имат много магазини ... може и на халите да имат...
kentawar bomini благодаря ви момчета .... сега тъкмо тругвах да се разправям с ония тапаци !!! Много ми помогнахте ... ще съобщя какво е станало в магазина по късно вечерта!
kentawar bomini благодаря ви момчета .... сега тъкмо тругвах да се разправям с ония тапаци !!! Много ми помогнахте ... ще съобщя какво е станало в магазина по късно вечерта!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ash
Абе то гаранцията е изтекла ... но нали има 3 полета за ремонт на телефона в гаранционната карта .... мисалта ми е .. не трябва ли като изтекат тия 3 полета да се смени телефона ...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ash
няма значение като са пълни полетатаlongora написа:Абе то гаранцията е изтекла ... но нали има 3 полета за ремонт на телефона в гаранционната карта .... мисалта ми е .. не трябва ли като изтекат тия 3 полета да се смени телефона ...
гаранциите така са написани че....
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ash
Абе те не са написани като хората ... амаа ще видим кво ще стане .. ако не става с добро ... няма да стане никак такаче минаваме към лошото ... Няма аз да съм прецакания накрая... живи нема да ги остава
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
с лошо нема да се опраишlongora написа:Абе те не са написани като хората ... амаа ще видим кво ще стане .. ако не става с добро ... няма да стане никак такаче минаваме към лошото ... Няма аз да съм прецакания накрая... живи нема да ги остава
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sh
Само гаранционна карта ....
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:пише ли в гаранцията при какви условия се заменя апарата? гаранциите така са написани че....
Няма значение как са написани гаранциите - те не влияят върлху написаното в закона.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”