Измамник

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
penka
Автомобил:
Двигател:

Измамник

Мнениеот penka » Пет 19 фев 2010 19:46

Искам да споделя как щях да бъда измамен от колега от ФОРУМА. Реших да си бартеросам CD-то за друго и се намери човек (Въпросният metalist8999).Разбрахме се с колегата четвъртак сутрин преди обед да ги пуснем по еконт-а той към Русе аз към Берковица.Става въпрос за Blaupunkt моят за неговото Sony Xplod.Четвъртак от 10 сутринта до 3 следобяд му званя да го попитам за номер на товарителница и да разбера дали го е пуснал за да мога да пусна и аз моето по еконт към него, но никой не ми вдига отсреща.През това време съм с жената по болници и по задачи.Той ми се обади кам 4 и ми каза да пуснах го колега а номера на товарителницата ще ти го кажа довечера, защото листчето не било в него (Айде бе!?!?!?) Усетих че нещо може да стане и реших да се подсигуря.Вечерта в 9 часа той ми каза номера и аз съответно се обадих на мой познат в еконт експрес за да проверя, а той какво ми каза. -"Братле има пусната поръчка за теб само че пише Касетофон а на другото описание СД" тук вече ми стана ясно но все пак останах с надеждата че всичко ще е наред.Отидох днес с мой приятел да си взема пакета платих 7.55 лв.Отваря и какво да видя " Касетофон от 2-рата световна война ГРУНДИГ".Целта ми беше когато взема пакета просто да препратя с моето СД до неговият адрес и всичко да си е точно.Ами ако го бях пратил на доверие....Какво щях да получа? КАСЕТОФОН? Може би сега и той ще пусне тема за мен защото не съм бил пратил нищо. А той как разбра дали съм пратил или не след като не ме е питал за номер на товарителница? и говорим чак в 21:00 часа? Чудно ми е ако го бях пратил моето СД как шях да се почувствам?
Нека да сме малко по човечни и тлерантни един към друг. ЧЕСТНОСТ! трябва да има според мен в този форум...
Благодаря предварително , ако може да се направи нещо по този повод за да не пострадат други хора направете...

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Измамник

Мнениеот Barboukov » Пет 19 фев 2010 19:51

Да го духаш. За ко махаш блаупункта бе?
Пак, че не си се вързал.

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пет 19 фев 2010 19:53

ЕЕЕЕ пак мръсни номера, пореден тарикат развалящ човешкото доверие ! Да му е синьо !

Последна промяна от yarek на Пет 19 фев 2010 20:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
penka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот penka » Пет 19 фев 2010 19:54

сори марто предположих че колегата ще е точен но вече твоето сд влиза в проекта пролетта така че всичко в колата става блаупункт :) сори ако съм те засегнал :)

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 19 фев 2010 19:56

Не бе. Щото го чу и го хареса. Ако има нещо, което не ти се нрави връщам ти парите и си го вземам. Никакъв проблем. И без това ми липсва много :cry:

А тоя потребител не съществува.

Потребителски аватар
penka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот penka » Пет 19 фев 2010 19:57

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 19 фев 2010 19:58

Е какво очакваш от човек, регнат преди 2 седмици? К.Одаджийски може да го провери кой е тоя и какъв е.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 19 фев 2010 20:01

Тъкмо щях да кажа че не съществува такъв потребител, ти си го публикувал, в първия пост си изписал грешно името!
Не съм запознат с тоя потребител на форума като такъв, още повече лично да го познавам въпреки че тука сме една шепа хора целия град :oops: и затова не мога да помогна в случая, но ако не се изкаже тук в темата да се защити съвсем правилно ще си получи званието оцветено в синьо

П.С Барбуков едва ли ще мога да разбера нещо, но ще опитам ако е нужно

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пет 19 фев 2010 20:03

затова -"Око да види , ръка да пипне"

Може едно групово ходене до Берковица :beat_butt2 . Чух че много ги биели тия измамниците от Берковица, много , направо ги разбивали от бой.... mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 19 фев 2010 20:05

:screwy Ем, ако мине номера, затова ползвайте "Отвори преди да вземеш" Само незнам как пазарувате на доверие в тоя Интернет, аз нямам доверие на магазините камо ли 2-ра ръка ПАЗЕТЕ се!

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 19 фев 2010 20:09

толкова ли не можете да прежалите 1-2лв и да се разберете за еднакъв наложен платеж от двете страни. после само оревавате света. да не говорим, че тия пари сте ги изразходили по тел. разговори за това кой кога е пуснал товарителница, ама пуснал ли я е..

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пет 19 фев 2010 20:13

Ей много шантав народ се навъди :banghead: Пазете се :!:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 19 фев 2010 20:15

freestyler911 написа:затова -"Око да види , ръка да пипне"

Може едно групово ходене до Берковица :beat_butt2 . Чух че много ги биели тия измамниците от Берковица, много , направо ги разбивали от бой.... mhihi

То има навсякъде да ходим. Като стана реч за ходене до... Да вземем да се съберем и да обиколим България и един по един да ги :076: и после :seeex

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 19 фев 2010 20:24

Не унасяйте се пичове с тия ходения насам натам що се не знае къде какви винкели има скрити.Измамници много еле па през форумите

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 19 фев 2010 20:35

Тоя го оцветиха. А така.

Сега ако има нещо да каже нека да се защити.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”