Измамник
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамник
Искам да споделя как щях да бъда измамен от колега от ФОРУМА. Реших да си бартеросам CD-то за друго и се намери човек (Въпросният metalist8999).Разбрахме се с колегата четвъртак сутрин преди обед да ги пуснем по еконт-а той към Русе аз към Берковица.Става въпрос за Blaupunkt моят за неговото Sony Xplod.Четвъртак от 10 сутринта до 3 следобяд му званя да го попитам за номер на товарителница и да разбера дали го е пуснал за да мога да пусна и аз моето по еконт към него, но никой не ми вдига отсреща.През това време съм с жената по болници и по задачи.Той ми се обади кам 4 и ми каза да пуснах го колега а номера на товарителницата ще ти го кажа довечера, защото листчето не било в него (Айде бе!?!?!?) Усетих че нещо може да стане и реших да се подсигуря.Вечерта в 9 часа той ми каза номера и аз съответно се обадих на мой познат в еконт експрес за да проверя, а той какво ми каза. -"Братле има пусната поръчка за теб само че пише Касетофон а на другото описание СД" тук вече ми стана ясно но все пак останах с надеждата че всичко ще е наред.Отидох днес с мой приятел да си взема пакета платих 7.55 лв.Отваря и какво да видя " Касетофон от 2-рата световна война ГРУНДИГ".Целта ми беше когато взема пакета просто да препратя с моето СД до неговият адрес и всичко да си е точно.Ами ако го бях пратил на доверие....Какво щях да получа? КАСЕТОФОН? Може би сега и той ще пусне тема за мен защото не съм бил пратил нищо. А той как разбра дали съм пратил или не след като не ме е питал за номер на товарителница? и говорим чак в 21:00 часа? Чудно ми е ако го бях пратил моето СД как шях да се почувствам?
Нека да сме малко по човечни и тлерантни един към друг. ЧЕСТНОСТ! трябва да има според мен в този форум...
Благодаря предварително , ако може да се направи нещо по този повод за да не пострадат други хора направете...
Нека да сме малко по човечни и тлерантни един към друг. ЧЕСТНОСТ! трябва да има според мен в този форум...
Благодаря предварително , ако може да се направи нещо по този повод за да не пострадат други хора направете...
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Измамник
Да го духаш. За ко махаш блаупункта бе?
Пак, че не си се вързал.
Пак, че не си се вързал.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
ЕЕЕЕ пак мръсни номера, пореден тарикат развалящ човешкото доверие ! Да му е синьо !
Последна промяна от yarek на Пет 19 фев 2010 20:06, променено общо 1 път.
сори марто предположих че колегата ще е точен но вече твоето сд влиза в проекта пролетта така че всичко в колата става блаупункт
сори ако съм те засегнал 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не бе. Щото го чу и го хареса. Ако има нещо, което не ти се нрави връщам ти парите и си го вземам. Никакъв проблем. И без това ми липсва много
А тоя потребител не съществува.

А тоя потребител не съществува.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е какво очакваш от човек, регнат преди 2 седмици? К.Одаджийски може да го провери кой е тоя и какъв е.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тъкмо щях да кажа че не съществува такъв потребител, ти си го публикувал, в първия пост си изписал грешно името!
Не съм запознат с тоя потребител на форума като такъв, още повече лично да го познавам въпреки че тука сме една шепа хора целия град
и затова не мога да помогна в случая, но ако не се изкаже тук в темата да се защити съвсем правилно ще си получи званието оцветено в синьо
П.С Барбуков едва ли ще мога да разбера нещо, но ще опитам ако е нужно
Не съм запознат с тоя потребител на форума като такъв, още повече лично да го познавам въпреки че тука сме една шепа хора целия град

П.С Барбуков едва ли ще мога да разбера нещо, но ще опитам ако е нужно
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
затова -"Око да види , ръка да пипне"
Може едно групово ходене до Берковица
. Чух че много ги биели тия измамниците от Берковица, много , направо ги разбивали от бой.... 
Може едно групово ходене до Берковица

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
толкова ли не можете да прежалите 1-2лв и да се разберете за еднакъв наложен платеж от двете страни. после само оревавате света. да не говорим, че тия пари сте ги изразходили по тел. разговори за това кой кога е пуснал товарителница, ама пуснал ли я е..
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Ей много шантав народ се навъди
Пазете се 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
freestyler911 написа:затова -"Око да види , ръка да пипне"
Може едно групово ходене до Берковица. Чух че много ги биели тия измамниците от Берковица, много , направо ги разбивали от бой....
То има навсякъде да ходим. Като стана реч за ходене до... Да вземем да се съберем и да обиколим България и един по един да ги

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Не унасяйте се пичове с тия ходения насам натам що се не знае къде какви винкели има скрити.Измамници много еле па през форумите
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тоя го оцветиха. А така.
Сега ако има нещо да каже нека да се защити.
Сега ако има нещо да каже нека да се защити.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”