Куките.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Genesis
Автомобил:
Двигател:

Куките.

Мнениеот Genesis » Съб 17 фев 2007 17:01

Писна ми от тях.
Без да съм направил нарушение, спират ме, давам си документите гледат ме, че си седя с кеф в колата и все ме карат да излизам и да им отварям багажника. При положение, че ми се случва 2, 3 пъти седмично си го смятам определно за тормоз.
Та да Ви питам как мога да се защитя жащото почна да ми се изчерпва търпението.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 17 фев 2007 17:08

Гадна работа ... И аз имам такъв проблем, ама с данъчните. Не стига че се скъсвам от бачкане, ами всеки месец искат на крака да им нося едни ДДС декларации, едни дискети, мамата си трака. Съсипват ми бизнеса, вместо да ме оставят да си работя. Не виждат ли колко ми е хубаво да си стоя в офиса ... Ама ти остави бумагите, ама и пари искат всеки месец - ДДС, авансов данък печалба, осигурителни вноски ... луда работа, тормоз над мирните граждани ...

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Съб 17 фев 2007 18:30

musura написа:Гадна работа ... И аз имам такъв проблем, ама с данъчните. Не стига че се скъсвам от бачкане, ами всеки месец искат на крака да им нося едни ДДС декларации, едни дискети, мамата си трака. Съсипват ми бизнеса, вместо да ме оставят да си работя. Не виждат ли колко ми е хубаво да си стоя в офиса ... Ама ти остави бумагите, ама и пари искат всеки месец - ДДС, авансов данък печалба, осигурителни вноски ... луда работа, тормоз над мирните граждани ...

АААА, има и друг начин за ДДС и дискетите

п.с. не е реклама, да знаете ;-)

Потребителски аватар
xaxobgcc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xaxobgcc » Съб 17 фев 2007 18:47

Мда с електронен подпис май. Ако греша някой да ме поправи.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 17 фев 2007 19:06

електронният подпис минава ли пред куките mhihi

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Куките.

Мнениеот Cherepaha » Съб 17 фев 2007 19:30

Genesis написа:Писна ми от тях.
Без да съм направил нарушение, спират ме, давам си документите гледат ме, че си седя с кеф в колата и все ме карат да излизам и да им отварям багажника. При положение, че ми се случва 2, 3 пъти седмично си го смятам определно за тормоз.
Та да Ви питам как мога да се защитя жащото почна да ми се изчерпва търпението.

Май проблема не е в куките ... Имам приятел - винаги го карат да отваря багажника, ама щото така си изглежда. mhihi mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 17 фев 2007 21:11

(4) Разпорежданията на полицейския орган са задължителни за изпълнение, освен ако не налагат извършването на очевидно за лицето престъпление. чл. 61 - ал 4 от ЗМВР - следя редовно по REALITY TV - предаванията за полицейските служби - в Гърция рутинната проверка на автомобил в повечето случаи е свързана с претърсване на автомобила и пътниците в него - ти ако искаш си пускай жалба до шефа на РПУ!!! :dontknow:

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Съб 17 фев 2007 21:18

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 17 фев 2007 21:26

Добре бе.. на мен ли ми има нещо че до сега не са ми поглеждали в багажника ( и по-добре де :) )?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Съб 17 фев 2007 21:53

Чл. 69. ...
(2) Проверка на превозно средство може да бъде извършена, когато са налице данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред.

Ето основание да не отваряте багажник, друг е въпроса какво ще си помисли ченгето след вашия отговор...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 17 фев 2007 21:55

FreeSoul написа:Чл. 69. ...
(2) Проверка на превозно средство може да бъде извършена, когато са налице данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред.

Ето основание да не отваряте багажник, друг е въпроса какво ще си помисли ченгето след вашия отговор...

Абе според мен не си заслужава човек да се разправя с кухите.

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Съб 17 фев 2007 22:07

Аз не им спирам и така се отървам :wink:
Вече сериозно,мен не са ми проверявали багажника и мисля че този текст трябва да се цитира пред тях, да видим какво ще кажат,ако евентуално искат да проверяват.
Чл. 69. ...

Потребителски аватар
plamen03
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen03 » Съб 17 фев 2007 22:10

колеги, милиционерите работят за пари а не за слава. мен ме караха да почерпя защото в багажника си имах един стек цигари. само дето не ме искараха трафикант, но това е

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Съб 17 фев 2007 22:16

И к'во като те накарат да си отвориш багажника?Голяма загуба на време ли е,да не се контузиш случайно докато го отвориш?Не забравяйте колко пратки с хероин примерно са намерени така и оръжия при една проста рутинна проверка :!: А за колегата който каза,че куките са искали да бъдат почерпени,че са му видяли един стек цигари в багажника.........бегай оттука :evil:

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Съб 17 фев 2007 22:38

pacoboy написа:Аз не им спирам и така се отървам :wink:
Вече сериозно,мен не са ми проверявали багажника и мисля че този текст трябва да се цитира пред тях, да видим какво ще кажат,ако евентуално искат да проверяват.
Чл. 69. ...
Абе те пак ще се искат да се отвори багажника !!! :(

Върни се в “ОФФ-Топик - други”