Писна ми от тях.
Без да съм направил нарушение, спират ме, давам си документите гледат ме, че си седя с кеф в колата и все ме карат да излизам и да им отварям багажника. При положение, че ми се случва 2, 3 пъти седмично си го смятам определно за тормоз.
Та да Ви питам как мога да се защитя жащото почна да ми се изчерпва търпението.
Куките.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Гадна работа ... И аз имам такъв проблем, ама с данъчните. Не стига че се скъсвам от бачкане, ами всеки месец искат на крака да им нося едни ДДС декларации, едни дискети, мамата си трака. Съсипват ми бизнеса, вместо да ме оставят да си работя. Не виждат ли колко ми е хубаво да си стоя в офиса ... Ама ти остави бумагите, ама и пари искат всеки месец - ДДС, авансов данък печалба, осигурителни вноски ... луда работа, тормоз над мирните граждани ...
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Гадна работа ... И аз имам такъв проблем, ама с данъчните. Не стига че се скъсвам от бачкане, ами всеки месец искат на крака да им нося едни ДДС декларации, едни дискети, мамата си трака. Съсипват ми бизнеса, вместо да ме оставят да си работя. Не виждат ли колко ми е хубаво да си стоя в офиса ... Ама ти остави бумагите, ама и пари искат всеки месец - ДДС, авансов данък печалба, осигурителни вноски ... луда работа, тормоз над мирните граждани ...
АААА, има и друг начин за ДДС и дискетите
п.с. не е реклама, да знаете

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Куките.
Genesis написа:Писна ми от тях.
Без да съм направил нарушение, спират ме, давам си документите гледат ме, че си седя с кеф в колата и все ме карат да излизам и да им отварям багажника. При положение, че ми се случва 2, 3 пъти седмично си го смятам определно за тормоз.
Та да Ви питам как мога да се защитя жащото почна да ми се изчерпва търпението.
Май проблема не е в куките ... Имам приятел - винаги го карат да отваря багажника, ама щото така си изглежда.

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
(4) Разпорежданията на полицейския орган са задължителни за изпълнение, освен ако не налагат извършването на очевидно за лицето престъпление. чл. 61 - ал 4 от ЗМВР - следя редовно по REALITY TV - предаванията за полицейските служби - в Гърция рутинната проверка на автомобил в повечето случаи е свързана с претърсване на автомобила и пътниците в него - ти ако искаш си пускай жалба до шефа на РПУ!!! 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:44, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
FreeSoul написа:Чл. 69. ...
(2) Проверка на превозно средство може да бъде извършена, когато са налице данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред.
Ето основание да не отваряте багажник, друг е въпроса какво ще си помисли ченгето след вашия отговор...
Абе според мен не си заслужава човек да се разправя с кухите.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Аз не им спирам и така се отървам
Вече сериозно,мен не са ми проверявали багажника и мисля че този текст трябва да се цитира пред тях, да видим какво ще кажат,ако евентуално искат да проверяват.

Вече сериозно,мен не са ми проверявали багажника и мисля че този текст трябва да се цитира пред тях, да видим какво ще кажат,ако евентуално искат да проверяват.
Чл. 69. ...
(2) Проверка на превозно средство може да бъде извършена, когато са налице данни за извършено престъпление или нарушение на обществения ред.
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И к'во като те накарат да си отвориш багажника?Голяма загуба на време ли е,да не се контузиш случайно докато го отвориш?Не забравяйте колко пратки с хероин примерно са намерени така и оръжия при една проста рутинна проверка
А за колегата който каза,че куките са искали да бъдат почерпени,че са му видяли един стек цигари в багажника.........бегай оттука 

- makaveli
- Автомобил:
- Двигател:
Абе те пак ще се искат да се отвори багажника !!!pacoboy написа:Аз не им спирам и така се отървам![]()
Вече сериозно,мен не са ми проверявали багажника и мисля че този текст трябва да се цитира пред тях, да видим какво ще кажат,ако евентуално искат да проверяват.Чл. 69. ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”