препоръчайте ми фирма за дограма ;-)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
препоръчайте ми фирма за дограма ;-)
Колеги, моля да ми препоръчате фирма за дограма+довършителни работи - трябва да си остъкля една тераса, ама и малко да се иззида, измаже и боядиса 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Повечето фирми за поставяне на дограма не предлагат довършителните работи след поставянето на дограмата. Аз лично сложих дограма от Алумина Елит, имат офис на Стамболийски между пазара Д. Петков и К. Величков, и съм много доволен. Намира се тук, ако представлява интерес, мога да ти дам и координати - тел. и т.н. Предлагат както българска, така и немска дограма.
Миналата есен се занимавах с този въпрос. Реших да сложа най-доброто.
Сама два профила със сигурност са произведени и пристигат от Германия - Kommerling и Salamander. Всички останали са с различен произход, според доставката.
Профилът Salamander се внася само от http://www.amr.bg/
Kommerling имат представителство http://www.koemmerling.de/ecomaXL/index.php?site=KOE_03_01_europa_karte тук, от което ще получиш информация за фирми работещи с този профил.
Сама два профила със сигурност са произведени и пристигат от Германия - Kommerling и Salamander. Всички останали са с различен произход, според доставката.
Профилът Salamander се внася само от http://www.amr.bg/
Kommerling имат представителство http://www.koemmerling.de/ecomaXL/index.php?site=KOE_03_01_europa_karte тук, от което ще получиш информация за фирми работещи с този профил.
- evgenyh
мене не ми трябва да има добра изолазия, защото става въпрос за остъкляване на тераса, зад която има ПВЦ, даже ми трябва плъзгаща се, а тя е само алуминиева и ПВЦ саламандър, която е прекалено скъпа
Просто искам да си свършат работата добре. Но като се сетя какво имаше за довършване последния път, определено предпочитам фирмата да предлага и подготвителни и довършителни работи 

- evgenyh
MITKO_DVD написа:Ролпласт даже сега имат некви намаления,имам познат на жената работи там и найстина са добри,инфо от кухнята
ама май нямат подготвителни/довършителни работи? А това е основното на което държа, че като си предтавя само в хола колко много работа имаше и колко материал глътнаха довършителните работи

evgenyh написа:ама май нямат подготвителни/довършителни работи? А това е основното на което държа, че като си предтавя само в хола колко много работа имаше и колко материал глътнаха довършителните работипросто не ми се мисли. Предпочитам тия с догрмата като дойдат и направо да приключат със всичко.
аз докато търсех нито една фирма не се нае за довършителните работи, защо просто не си викнеш човек веднага след поставянето, попринцип взимат от 6 до 12 лева на линеен метър без материалите, ако фирма ги го прави едва ли ще излезе по-евтино
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- evgenyh
абе и аз имам майстор, но разберете, не ми се знаимава, а и нямам свободно време
То самото съчетаване - първо майстора, после тия с дограмата, после пак майстора, като в повечето случаи аз трябва да ходя да купувам материали, абе остави...
иначе намерих няколко фирми дето се занимават с дов.работи като засега си кореспондирам с ЕТ Ворошилов и Прозорец.БГ - и за 2-те има "не особено" ласкави изказвания в нета, ама кво да правиш, то май няма фирма за която да няма от отлични до направо супер разочароващи изказвания, но това май си е нормално

иначе намерих няколко фирми дето се занимават с дов.работи като засега си кореспондирам с ЕТ Ворошилов и Прозорец.БГ - и за 2-те има "не особено" ласкави изказвания в нета, ама кво да правиш, то май няма фирма за която да няма от отлични до направо супер разочароващи изказвания, но това май си е нормално

Върни се в “ОФФ-Топик - други”