препоръчайте ми фирма за дограма ;-)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

препоръчайте ми фирма за дограма ;-)

Мнениеот evgenyh » Съб 17 фев 2007 23:51

Колеги, моля да ми препоръчате фирма за дограма+довършителни работи - трябва да си остъкля една тераса, ама и малко да се иззида, измаже и боядиса :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 18 фев 2007 1:08

Повечето фирми за поставяне на дограма не предлагат довършителните работи след поставянето на дограмата. Аз лично сложих дограма от Алумина Елит, имат офис на Стамболийски между пазара Д. Петков и К. Величков, и съм много доволен. Намира се тук, ако представлява интерес, мога да ти дам и координати - тел. и т.н. Предлагат както българска, така и немска дограма.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 18 фев 2007 12:30

Миналата есен се занимавах с този въпрос. Реших да сложа най-доброто.
Сама два профила със сигурност са произведени и пристигат от Германия - Kommerling и Salamander. Всички останали са с различен произход, според доставката.
Профилът Salamander се внася само от http://www.amr.bg/
Kommerling имат представителство http://www.koemmerling.de/ecomaXL/index.php?site=KOE_03_01_europa_karte тук, от което ще получиш информация за фирми работещи с този профил.

Потребителски аватар
Black
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black » Нед 18 фев 2007 13:01

Профилите са хубави на повечето фирми. Само обкова им куца нещо доста. :cry:

Потребителски аватар
evgenyh

Мнениеот evgenyh » Нед 18 фев 2007 14:02

мене не ми трябва да има добра изолазия, защото става въпрос за остъкляване на тераса, зад която има ПВЦ, даже ми трябва плъзгаща се, а тя е само алуминиева и ПВЦ саламандър, която е прекалено скъпа :( Просто искам да си свършат работата добре. Но като се сетя какво имаше за довършване последния път, определено предпочитам фирмата да предлага и подготвителни и довършителни работи :wink:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 18 фев 2007 16:42

Да, наистина Саламандър и Кьомерлинг на са за остъкляване. Скъпи са. :? :?

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Нед 18 фев 2007 17:57

Само не фирмите БОРОШИЛОВ и КАРАБУЛЕВ. Не че съм запознат с кчеството на продукта им ама рекламите им са адски отблъскващи.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 18 фев 2007 20:54

Ролпласт даже сега имат некви намаления,имам познат на жената работи там и найстина са добри,инфо от кухнята :wink:

Потребителски аватар
evgenyh

Мнениеот evgenyh » Пон 19 фев 2007 10:49

MITKO_DVD написа:Ролпласт даже сега имат некви намаления,имам познат на жената работи там и найстина са добри,инфо от кухнята :wink:

ама май нямат подготвителни/довършителни работи? А това е основното на което държа, че като си предтавя само в хола колко много работа имаше и колко материал глътнаха довършителните работи :horror: просто не ми се мисли. Предпочитам тия с догрмата като дойдат и направо да приключат със всичко.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 19 фев 2007 12:20

evgenyh написа:ама май нямат подготвителни/довършителни работи? А това е основното на което държа, че като си предтавя само в хола колко много работа имаше и колко материал глътнаха довършителните работи :horror: просто не ми се мисли. Предпочитам тия с догрмата като дойдат и направо да приключат със всичко.

аз докато търсех нито една фирма не се нае за довършителните работи, защо просто не си викнеш човек веднага след поставянето, попринцип взимат от 6 до 12 лева на линеен метър без материалите, ако фирма ги го прави едва ли ще излезе по-евтино

Потребителски аватар
petarkolev
Автомобил: Jetta II 1.8
Двигател: RP

Мнениеот petarkolev » Пон 19 фев 2007 12:37

Слагах си дограма миналата година TYSSEN немска. Не се сещам как се казва фирмата на борово до пазара е офиса. Във високия блок до пазара се намира. Много съм доволен. Ако искаш довършителни работи мога да то дам телефон на мой човек който работи перфектно.

Потребителски аватар
evgenyh

Мнениеот evgenyh » Пон 19 фев 2007 13:01

абе и аз имам майстор, но разберете, не ми се знаимава, а и нямам свободно време :( То самото съчетаване - първо майстора, после тия с дограмата, после пак майстора, като в повечето случаи аз трябва да ходя да купувам материали, абе остави...

иначе намерих няколко фирми дето се занимават с дов.работи като засега си кореспондирам с ЕТ Ворошилов и Прозорец.БГ - и за 2-те има "не особено" ласкави изказвания в нета, ама кво да правиш, то май няма фирма за която да няма от отлични до направо супер разочароващи изказвания, но това май си е нормално :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”