Stoi написа: Пише , че се искат номерата и талона...ТОЧКА ! каката може да ни поиска и гащите

Няма да и ги даваме я само щото се прави на важна !
Колега, при тебе ако е минало това със скандала, на някоя млада или нова служителка, при мен не мина! Просто ми потърсиха и платен данък, за да може да отпише колата, от системата, и да вземе номерата! След това платих на банката, до гишето на КАТ, някаква такса бракуване на автомобила, (дупчат се талоните) 3 лева! След това в данъчното с бележките от КАТ, и колата се отписва от данъчното, пуска се формуляр, че колата е дадена на вторични. Ако не се пише къде е на съхранение! Ако нямаш платен данък, как ще отпишеш колата от данъчното, да приемем, че в КАТ мине номера (примерно) кво правиме? 5 години ще чакаш да минат давността на данъка?? И когато ти пратят писмо, до вкъщи, че имаш за плащане за 5 години данъците на колата? Ще чакаш още 5?
dlug написа:Има давност разбира се-5 години. След изтичане на този срок подаваш молба и не плащаш (
Това питам и аз, не се заяждам, ако ти пратят писмо до вкъщи? Че дължиш данък за предходната година, и отидеш на гишето и ти кажат сума 500 лева и за другите години??