Има ли колеги-полицаи?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Има ли колеги-полицаи?
Дано не съм сбъркал раздела.Така от доста време мечтая да стана Полицай вече съм висшист (поне след месец официално).Та рових се навсякъде питах къде ли не и всеки ми казва различни неща,много бих се радвал ако има колега в системата да ми разясни някой неща.ако има такъв нека пише едно лично. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли Колега ПОЛИЦАЙ?
Ако не е тайна, защо искаш да станеш полицай? Какъв полицай по-точно?
- golfmaniak666
не не е тайна ами честно казано това ми е детската мечта.може да ти се струва банално но го чувствам като призвание.ами за сега няма значение стига да си сбъдна мечтата.всички познати ми казват че няма смисъл че не е хубаво но няма да убият желанието ми
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Дам има голямо значение какъв точно искаш да станеш. Ако искаш Катаджия определено трябва да умре някой за да се наместиш в голямата лапаница
Иначе за следовател и т.н. ти трябва определено образование завършено в академията в симеоново, а за обикновен патрулиращ май ти трябва само основно + преминат успешно някакъв изпит.

- zografski
golfmaniak666 написа:не не е тайна ами честно казано това ми е детската мечта.може да ти се струва банално но го чувствам като призвание.ами за сега няма значение стига да си сбъдна мечтата.всички познати ми казват че няма смисъл че не е хубаво но няма да убият желанието ми
Ами мога да ти кажа, че твоите приятели не са много прави! Полицаите имат много превилегии, данъчни облекчения, служебни кредити към банки и мнооого др. + това че на пътя си нарушават закона както си искат, съответно при проверка само се казва "аз съм колега" или нещо от сорта и дим да ни няма. Като цяло в началото заплатата не е голяма, но човек като побачка със стажа се вдига и заплатата, а ако се издигнеш и в йерархията - също.
- golfmaniak666
Искам да стана обикновен полицай не кат или подобни.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
за обикновен милиционер не ти трябва образование - търсят хора можещи, а не знаещи 

- zografski
Мисля, че грешиш! Трябва поне 12ти клас да имаш завършен, но щом казваш, че имаш висше колега значи не би трябвало да е проблем за теб да кандидатстваш, но ако мен питаш по добре стани военен от колкото полицай ;)
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
човека е написал точно и ясно какво го интересува!
Коментари които са от типа - "по-добре стани военен", не са за тази тема!
Има доста колеги от форума, които работят в системата. Въпрос на време е някой да се отзове!
Коментари които са от типа - "по-добре стани военен", не са за тази тема!
Има доста колеги от форума, които работят в системата. Въпрос на време е някой да се отзове!
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Ако имаш висше образование, ще минеш няколко месечен курс в Симеоново и ще можеш да се развиваш като полицай. Съответно, чин, длъжност, заплата. Ако нямаш висше ще си просто общак цял живот с 3 лентички на ръмената. Изпита не е много труден, но някой път се заяждат. Добре тренирани приятели са "изгорели" на изпити, а други тюфлеци са минавали, но тва е друга тема. Някой от системата може да ти даде по-добра информация от мен, но ако се разровиш в google има публикувани изискванията (физическите), трябва да изкараш и психо тест.
- vlad0o
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AJM 2001
Не съм в системата, но като за начало трябва да има обявен конкурс за постъпване на работа в МВР. Обявяват се в http://www.dhr.mvr.bg/default.htm за всеки конкурс си има изисквания
Като цяло в сайтовете на МВР има информация за всичко - нормативи за физическите изпити, етапите на конкурсната процедура... общо взето всичко което те интерисува относно постъпването на служба в МВР
Като цяло в сайтовете на МВР има информация за всичко - нормативи за физическите изпити, етапите на конкурсната процедура... общо взето всичко което те интерисува относно постъпването на служба в МВР
zografski написа:golfmaniak666 написа:не не е тайна ами честно казано това ми е детската мечта.може да ти се струва банално но го чувствам като призвание.ами за сега няма значение стига да си сбъдна мечтата.всички познати ми казват че няма смисъл че не е хубаво но няма да убият желанието ми
Ами мога да ти кажа, че твоите приятели не са много прави! Полицаите имат много превилегии, данъчни облекчения, служебни кредити към банки и мнооого др. + това че на пътя си нарушават закона както си искат, съответно при проверка само се казва "аз съм колега" или нещо от сорта и дим да ни няма. Като цяло в началото заплатата не е голяма, но човек като побачка със стажа се вдига и заплатата, а ако се издигнеш и в йерархията - също.
освен всички други предимства, има и специален бонус "аз съм колега" викаш.

- zografski
Ами не е като да нямам познати бивши и сегашни милиционери от всякакъв ранг и да ти кажа на никой не са му писали акт, сам си прави изводи. Отделно че си затъмняват всички възможни джамове на колите и за тях няма проблеми, но ако аз си сложа веднага ще стане голям проблем. Прав ли съм колега?
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
zografski написа:Ами мога да ти кажа, че твоите приятели не са много прави! Полицаите имат много превилегии, данъчни облекчения, служебни кредити към банки и мнооого др. + това че на пътя си нарушават закона както си искат, съответно при проверка само се казва "аз съм колега" или нещо от сорта и дим да ни няма. Като цяло в началото заплатата не е голяма, но човек като побачка със стажа се вдига и заплатата, а ако се издигнеш и в йерархията - също.
С това ме спечели, ще взема да стана и аз един полицай, да си нарушавам на воля, чиста работа

Върни се в “ОФФ-Топик - други”