Връзката на тия няколко снимки с темата е, че кучета преди няколко дни са оформили така калниците на колата на Жената.
А дали не са били Алигатори вече се чудя.
И това е за втори път.
На брат ми Аудито също беше сполетяно от тази участ преди години при подобна улична битка между кучета и котки. Даже при него и спирачен маркуч беше прехапан, та го сменях.
Ами ако човек е на пътят им ?
Как става номера- Помиярът започва да гони котките между колите. Котките търсят убежище под калниците на колите и когато не успява да ги докопа си излива гнева на МПС-то като формова калника по свое усмотрение и вкус.
А сребристият Хюндай е на съседка от същият блок. Тя е пострадала доста прилично и двустранно -симетрично.
Интересно ми е дали това са единични случай в Столицата и дали подобна агресия от Кучета се наблюдава и в други градове ?
Според мене кучешката агресия мутира поради нехайството на Власт-имащите и Органите отговорни за регулиране на бездомните Четириноги.
Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)
на автомобилите с пластмасови калници , ако знаеш какво им се случва
не е нещо, което се случва рядко

Аз за това пуснах темата, защото наблюдавам този "Феномен" за втори път. И то на няколко коли едновременно.
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
На мен един "мутант" ми ми свали една педя от гумата. 

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Колега, добре е според мен да се сигнализират и съответните служби (Еко равновесие и т.н.) за да направят една чистка
, че ако недай си Боже в близост до тези кучета има човек....пак ще гледаме вайкане по новините след това.

Брат, първият път когато пострада колата на Брат ми, сигнализирах точно на тези от Равновесието.
И знаеш ли какво направиха- нищо !
Тоест, приеха сигнала и казаха че в района били кастрирани и всичко е супер !
Самоче Аз така и не разбрах секса с тези кучета ли е проблема или какво в крайна сметка та се кастрират ?
И знаеш ли какво направиха- нищо !

Самоче Аз така и не разбрах секса с тези кучета ли е проблема или какво в крайна сметка та се кастрират ?
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Е ти какво искаш да направят тези от ранвовесието ??? Да сложат мрежа на колата ти ? Или да кажат на котките да престанат да се крият под колата ти. Взимаш един пистолет и почваш да стреляш по псето,ако умре - умре. На мен ми се е случвало кучета да ми гонят колата,после задната броня имаше черти от зъби. Знам кое беше кучето. Бой по псето и сега не лае.
Marto_cafeto написа:На мен ми се е случвало кучета да ми гонят колата,после задната броня имаше черти от зъби. Знам кое беше кучето. Бой по псето и сега не лае.
ти го наби и то разбра, че не трябва вече да гони колите...умно куче...
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Не се карайте колеги...колкото и да е жалко, все още няма решение на този проблем в родната ни страна. 
Мога само да предложа, щом кучетата ти ядат калниците...ти иди захапи някой природозащитник...те са най виновните за цялата какафония с тия песове. Кучетата взеха хора ядат та камо ли да нахапят един калник. Жалко...мнооого жалко че няма оправия.

Мога само да предложа, щом кучетата ти ядат калниците...ти иди захапи някой природозащитник...те са най виновните за цялата какафония с тия песове. Кучетата взеха хора ядат та камо ли да нахапят един калник. Жалко...мнооого жалко че няма оправия.
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Може би оправията е със създаването на работещи приюти, кучкарници,... или иначе казано затворени (в смисъл - заградени сигурно) места, където да се събират всички бездомни (без собственик, без каишка, без маркировка...) животни (кучета и котки).
И за тях да се грижат (и издържат) всички, които са си позволили да ги пуснат на свобода безпризорни...
(офф: Наскоро ритахме топка с малкия син в парка и изведнъж едно момче се провикна да пазим топката, че... и докато го чух, видях как едно куче, малко, бяло, порода някаква не знам каква е - с муцуна на свиня, захапа топката и я отнесе, ръфайки и ... спуквайки. Естествено сина се разрева, аз се заядох с момчетата, и в крайна сметка излязоха разбрани и купиха и донесоха почти същата топка за сина, както и обещаха да си водят кучето на каишка друг път...)
И за тях да се грижат (и издържат) всички, които са си позволили да ги пуснат на свобода безпризорни...
(офф: Наскоро ритахме топка с малкия син в парка и изведнъж едно момче се провикна да пазим топката, че... и докато го чух, видях как едно куче, малко, бяло, порода някаква не знам каква е - с муцуна на свиня, захапа топката и я отнесе, ръфайки и ... спуквайки. Естествено сина се разрева, аз се заядох с момчетата, и в крайна сметка излязоха разбрани и купиха и донесоха почти същата топка за сина, както и обещаха да си водят кучето на каишка друг път...)
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Такива кучета, трябва да имат поне наморник да не могат да хапят въобще! Как може да разхождаш куче, в парка даже и да не е вързано! Няма такова безхаберие! Изкарали са късмет, че кучето не е захапало някой човек, че такъв кошмар не го пожелавам на никой!
Просто в България, трябва да стане нещо, за да се направи нещо! Въпреки, че пак не се прави дори и да стане!
Истината е, че животните не разбира какво правят, те не са като човека да знаят, че един ден ще умрат, и т.н Дори да смачкате кучето от бой, то първоначално ще го боли ще скимти, и после привиква с болката и не знае какво става, и от паниката се нахвърля! Затова не трябва да се доверяваме напълно на животните, все пак животинското си е в него и е един вид като инстинкт за самосъхранение!
А това с калниците на колите, направо ме ПЛАШИ! В пълния смисъл на думата!
Това са кучета, "зобени" с инжекций и химия, които не знаят въобще какво правят, и агресията в тях полудява и тази агресия избива на някъде! Както и при хората, когато се назоби един човек, от толкова сила, започва да чупи, да вдига автомобили за калниците, само и само да избие тази сила! Та според мен обикновено куче, няма начин да нагриза така калник! Това е изруД!
Просто в България, трябва да стане нещо, за да се направи нещо! Въпреки, че пак не се прави дори и да стане!
Истината е, че животните не разбира какво правят, те не са като човека да знаят, че един ден ще умрат, и т.н Дори да смачкате кучето от бой, то първоначално ще го боли ще скимти, и после привиква с болката и не знае какво става, и от паниката се нахвърля! Затова не трябва да се доверяваме напълно на животните, все пак животинското си е в него и е един вид като инстинкт за самосъхранение!
А това с калниците на колите, направо ме ПЛАШИ! В пълния смисъл на думата!
Това са кучета, "зобени" с инжекций и химия, които не знаят въобще какво правят, и агресията в тях полудява и тази агресия избива на някъде! Както и при хората, когато се назоби един човек, от толкова сила, започва да чупи, да вдига автомобили за калниците, само и само да избие тази сила! Та според мен обикновено куче, няма начин да нагриза така калник! Това е изруД!

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Миналата година, бях на курс във Велико Търново. И там до центъра с европейски пари направила общината много хубав парк с алейки, фонтанче, сцена, пейки, зеленика...абе много красиво за разходка и отдих. Направи ми впечатление, че навсякъде в паркчето имаше табели за това да не влизат кучета или да се водят на каишка. Е в разрез с това имаше поне 7-8 помияра налягали по тревата на различни места които никой не закачаше, но ако е твоето куче и без повод...ще те съдерат от глоби.
Е тия работи не мога да ги проумея.
Е тия работи не мога да ги проумея.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Едва ли е направено от обикновен уличен помияр. По-скоро от нещо такова:
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Ами като си купуват хората пластмасови коли от нации, които ядат кучета, те ще си връщат
Малко кофти е ама на бас, че на Г2 калника и следа няма да има от подобен опит на някое куче
Елементарно Уотсън, хората от "равновесието" ги кастрират за да не размножават, но не очаквай кучетата да имат надзорници да ходят да им се подписват ежедневно за не правят пакости като по криминалните филми или очакваш към всяко куче да зачислят човек?
Тук колегата е много прав - и първопричината малоумни хора изхвърящи животни трябва да се вземе предвид и вече пост фактом да може да се реагира спрямо вече уличните кучета, но хуманно. Хем ще се създадат работни места, хем ще се работи по проблема на обществото 

Малко кофти е ама на бас, че на Г2 калника и следа няма да има от подобен опит на някое куче

kossis написа:Самоче Аз така и не разбрах секса с тези кучета ли е проблема или какво в крайна сметка та се кастрират ?
Елементарно Уотсън, хората от "равновесието" ги кастрират за да не размножават, но не очаквай кучетата да имат надзорници да ходят да им се подписват ежедневно за не правят пакости като по криминалните филми или очакваш към всяко куче да зачислят човек?

georgebonev написа:Може би оправията е със създаването на работещи приюти, кучкарници,... или иначе казано затворени (в смисъл - заградени сигурно) места, където да се събират всички бездомни (без собственик, без каишка, без маркировка...) животни (кучета и котки).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”