Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kossis
Автомобил:
Двигател:

Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)

Мнениеот kossis » Вто 17 юни 2014 13:51

Връзката на тия няколко снимки с темата е, че кучета преди няколко дни са оформили така калниците на колата на Жената.
А дали не са били Алигатори вече се чудя.
И това е за втори път.
На брат ми Аудито също беше сполетяно от тази участ преди години при подобна улична битка между кучета и котки. Даже при него и спирачен маркуч беше прехапан, та го сменях.
Ами ако човек е на пътят им ?

Как става номера- Помиярът започва да гони котките между колите. Котките търсят убежище под калниците на колите и когато не успява да ги докопа си излива гнева на МПС-то като формова калника по свое усмотрение и вкус.

А сребристият Хюндай е на съседка от същият блок. Тя е пострадала доста прилично и двустранно -симетрично.

Интересно ми е дали това са единични случай в Столицата и дали подобна агресия от Кучета се наблюдава и в други градове ?
Според мене кучешката агресия мутира поради нехайството на Власт-имащите и Органите отговорни за регулиране на бездомните Четириноги.
Прикачени файлове
qd.jpg
qd3.jpg
SNB15490.jpg
SNB15494.jpg
SNB15492.jpg

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Re: Кучета - Алигатори в София (тенекеджии)

Мнениеот DoH_KuXoT » Вто 17 юни 2014 14:08

на автомобилите с пластмасови калници , ако знаеш какво им се случва :no не е нещо, което се случва рядко

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Вто 17 юни 2014 14:11

Аз за това пуснах темата, защото наблюдавам този "Феномен" за втори път. И то на няколко коли едновременно.

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Вто 17 юни 2014 14:36

На мен един "мутант" ми ми свали една педя от гумата. :eek

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Вто 17 юни 2014 14:37

Колега, добре е според мен да се сигнализират и съответните служби (Еко равновесие и т.н.) за да направят една чистка :death , че ако недай си Боже в близост до тези кучета има човек....пак ще гледаме вайкане по новините след това.

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Вто 17 юни 2014 14:46

Брат, първият път когато пострада колата на Брат ми, сигнализирах точно на тези от Равновесието.

И знаеш ли какво направиха- нищо ! :no Тоест, приеха сигнала и казаха че в района били кастрирани и всичко е супер !
Самоче Аз така и не разбрах секса с тези кучета ли е проблема или какво в крайна сметка та се кастрират ?

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Вто 17 юни 2014 18:13

Е ти какво искаш да направят тези от ранвовесието ??? Да сложат мрежа на колата ти ? Или да кажат на котките да престанат да се крият под колата ти. Взимаш един пистолет и почваш да стреляш по псето,ако умре - умре. На мен ми се е случвало кучета да ми гонят колата,после задната броня имаше черти от зъби. Знам кое беше кучето. Бой по псето и сега не лае.

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Вто 17 юни 2014 20:00

Marto_cafeto написа:На мен ми се е случвало кучета да ми гонят колата,после задната броня имаше черти от зъби. Знам кое беше кучето. Бой по псето и сега не лае.

ти го наби и то разбра, че не трябва вече да гони колите...умно куче...

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Вто 17 юни 2014 20:12

Не се карайте колеги...колкото и да е жалко, все още няма решение на този проблем в родната ни страна. :thumb_down
Мога само да предложа, щом кучетата ти ядат калниците...ти иди захапи някой природозащитник...те са най виновните за цялата какафония с тия песове. Кучетата взеха хора ядат та камо ли да нахапят един калник. Жалко...мнооого жалко че няма оправия.

Потребителски аватар
georgebonev
Автомобил: Golf 3 Variant
Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
Контакти:

Мнениеот georgebonev » Вто 17 юни 2014 20:39

Може би оправията е със създаването на работещи приюти, кучкарници,... или иначе казано затворени (в смисъл - заградени сигурно) места, където да се събират всички бездомни (без собственик, без каишка, без маркировка...) животни (кучета и котки).
И за тях да се грижат (и издържат) всички, които са си позволили да ги пуснат на свобода безпризорни...

(офф: Наскоро ритахме топка с малкия син в парка и изведнъж едно момче се провикна да пазим топката, че... и докато го чух, видях как едно куче, малко, бяло, порода някаква не знам каква е - с муцуна на свиня, захапа топката и я отнесе, ръфайки и ... спуквайки. Естествено сина се разрева, аз се заядох с момчетата, и в крайна сметка излязоха разбрани и купиха и донесоха почти същата топка за сина, както и обещаха да си водят кучето на каишка друг път...)

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Вто 17 юни 2014 20:53

Такива кучета, трябва да имат поне наморник да не могат да хапят въобще! Как може да разхождаш куче, в парка даже и да не е вързано! Няма такова безхаберие! Изкарали са късмет, че кучето не е захапало някой човек, че такъв кошмар не го пожелавам на никой!
Просто в България, трябва да стане нещо, за да се направи нещо! Въпреки, че пак не се прави дори и да стане!
Истината е, че животните не разбира какво правят, те не са като човека да знаят, че един ден ще умрат, и т.н Дори да смачкате кучето от бой, то първоначално ще го боли ще скимти, и после привиква с болката и не знае какво става, и от паниката се нахвърля! Затова не трябва да се доверяваме напълно на животните, все пак животинското си е в него и е един вид като инстинкт за самосъхранение!
А това с калниците на колите, направо ме ПЛАШИ! В пълния смисъл на думата!
Това са кучета, "зобени" с инжекций и химия, които не знаят въобще какво правят, и агресията в тях полудява и тази агресия избива на някъде! Както и при хората, когато се назоби един човек, от толкова сила, започва да чупи, да вдига автомобили за калниците, само и само да избие тази сила! Та според мен обикновено куче, няма начин да нагриза така калник! Това е изруД! :beat_butt2

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Вто 17 юни 2014 21:02

Миналата година, бях на курс във Велико Търново. И там до центъра с европейски пари направила общината много хубав парк с алейки, фонтанче, сцена, пейки, зеленика...абе много красиво за разходка и отдих. Направи ми впечатление, че навсякъде в паркчето имаше табели за това да не влизат кучета или да се водят на каишка. Е в разрез с това имаше поне 7-8 помияра налягали по тревата на различни места които никой не закачаше, но ако е твоето куче и без повод...ще те съдерат от глоби.
Е тия работи не мога да ги проумея.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 17 юни 2014 21:13

Едва ли е направено от обикновен уличен помияр. По-скоро от нещо такова:

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Вто 17 юни 2014 21:19

Сетих се за вица (ама они ни апат не ни е*бат)

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 17 юни 2014 21:49

Ами като си купуват хората пластмасови коли от нации, които ядат кучета, те ще си връщат :Mr Green Fun
Малко кофти е ама на бас, че на Г2 калника и следа няма да има от подобен опит на някое куче :mhihi
kossis написа:Самоче Аз така и не разбрах секса с тези кучета ли е проблема или какво в крайна сметка та се кастрират ?

Елементарно Уотсън, хората от "равновесието" ги кастрират за да не размножават, но не очаквай кучетата да имат надзорници да ходят да им се подписват ежедневно за не правят пакости като по криминалните филми или очакваш към всяко куче да зачислят човек? icon_idea
georgebonev написа:Може би оправията е със създаването на работещи приюти, кучкарници,... или иначе казано затворени (в смисъл - заградени сигурно) места, където да се събират всички бездомни (без собственик, без каишка, без маркировка...) животни (кучета и котки).
И за тях да се грижат (и издържат) всички, които са си позволили да ги пуснат на свобода безпризорни...

:th_up Тук колегата е много прав - и първопричината малоумни хора изхвърящи животни трябва да се вземе предвид и вече пост фактом да може да се реагира спрямо вече уличните кучета, но хуманно. Хем ще се създадат работни места, хем ще се работи по проблема на обществото :drunk

Върни се в “ОФФ-Топик - други”