Некоректен купувач - refresh4o

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Некоректен купувач - refresh4o

Мнениеот anatoli_velikov » Пон 18 ное 2013 10:51

Ето историята - колегата търсеше джоб в таблото за Голф 4, изпратих му за 10лв., но така и неблаговоли да го вземе. На първото лично съобщение отговори "големи хора сме, няма да се лъжем". На второто въобще не отговори.
Звънях 3-4 пъти - никога не вдигна телефона.
Да, това е поредният измамник за мен, нека не използвам по-тежки думи!

Инфо: Денислав Стефанов, гр.Варна, тел.0886269529

Внимавайте с него!

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Re: Некоректен купувач - refresh4o

Мнениеот pas1.8mi » Пон 18 ное 2013 12:34

Не му е за първи път! icon_idea Явно не си е взел поука от предната си излагация! :twisted

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Пон 18 ное 2013 18:09

Ами като се прави на хитър ще хапне дръвцето. Иначе е много активен с постовете по темите, а да си вземе това където е пазарувал е забравил.

Ей го на хубавеца:

http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=199731

anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anatoli_velikov » Вто 19 ное 2013 9:32

Рано или късно всеки си го получава, с темата просто искам да предупредя и други колеги с какъв мъж тип женски полов орган ще си имат работа. :censored2

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 19 ное 2013 10:10

anatoli_velikov написа:Рано или късно всеки си го получава, с темата просто искам да предупредя и други колеги с какъв мъж тип женски полов орган ще си имат работа. :censored2

Има и други мАже от форума със ЖЕНСКИ полови ОРГАНИ!!!!!

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 23 ное 2013 21:05

Колега, почти ежедневно изпращам неща (добре познат съм във форума на Ауди) и те съветвам преди да изпращаш да проведеш разговор по телефона. Почти в 95 % от случаите усещам нагласите на насрещния.
До момента съм имал само 2 инцидента.
Първият, че тарикат от Царево се отказа, но все пак ми позвъни и успях да спра пратката още в централния офис на Еконт.
Вторият, че един от турското малцинство три дена ме правеше на маймуна с банков превод (след няколко безинцидентни пратки в течение на 2 години) и сега с учудване установих, че вече е преминал към друг форумен търговец и го хвали. Надявам се колегата да не изпищи в скоро време от подобни дребни тарикатчета. :mhihi

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 23 ное 2013 21:42

Според мен, офисите на Еконт, Спиди и т,н трябва да взимат данните от личната карта на такива които не си взимат пратките и когато доиде да изпраща пратка, да му бъде отказана услугата! Знам, че това няма как да стане в България, но все от някъде трябва да се почне! Не, че не може да прати негов приятел, но когато се очерни името му, ще си помисли дали да прави така! Не е нормално да прецакваш другия, заради това, че си си променил мнението последните 10 мин. :no Дано колегите "Прецаквачи на пратки" да се замислят, че и те може да се от другата страна! :a045 Дано колегата си вземе пратката, и да се прекрати темата с Heppy End

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 23 ное 2013 23:31

Три дни е срокът за отговор. До сега отговор няма ...

anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anatoli_velikov » Нед 24 ное 2013 20:58

Хепи енд няма - отдавна съм си прибрал обратно пратката, част която струва 10лв. на мен ми излезе 9лв. да платя в двете посоки. Както и да е, все на някой ще му потрябва да си свърши работа.
Добри - не те познавам лично, но благодаря, че се намеси в темата. Лично аз обаче не очаквам отговор от "колегата".

lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Мнениеот lion_heart002 » Нед 24 ное 2013 21:04

Циганска история... :thumb_down

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 26 ное 2013 17:00

След като на refresh4o му е писано и на Л.С. и въпреки това не е взел отношение по случая, а и заради предишен подобен инцидент, рангът му е променен от администратор на форума на "Измамник", а никът му е боядисан в розово.

Потребителски аватар
JOM
Автомобил: Golf 1.9 Tdi
Двигател:

Мнениеот JOM » Чет 28 ное 2013 13:56

Колеги ето какво е станало,понеже колегата ''refresh4o'' в момента неможе да пише искаше да напише ето това от моя профил,а след като и аз знам мога да потвърдя
refresh4o пише : Колега много се извинявам,че се получи така,но както всички знаят аз карам ПОЛО,а не голф 4 както частта е за голф 4.Така значи следната част я поръчах заради един познат който искаше такава,но след като тя беше във Варна той се отказа и понеже незнаех как да реагирам не направих нищо,но в момента съжелявам,че заради такива приятели изгарям аз.

затова колега ''anatoli_velikov'' ако можеш изпрати ми на Л.С данните си понеже колегата ''refresh4o'' ще ти прати сумата която си дал по разходите на пластмасата

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Чет 28 ное 2013 14:07

Това не е оправдание!Щом си я поръчал ще я платиш или най малкото ще си вдигаш телефона,да се разберете.

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Чет 28 ное 2013 14:36

Много плоско и скалъпено "извинение", типично за келеш на 20 години.

anatoli_velikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anatoli_velikov » Чет 28 ное 2013 15:43

JOM написа:Колеги ето какво е станало,понеже колегата ''refresh4o'' в момента неможе да пише искаше да напише ето това от моя профил,а след като и аз знам мога да потвърдя
refresh4o пише : Колега много се извинявам,че се получи така,но както всички знаят аз карам ПОЛО,а не голф 4 както частта е за голф 4.Така значи следната част я поръчах заради един познат който искаше такава,но след като тя беше във Варна той се отказа и понеже незнаех как да реагирам не направих нищо,но в момента съжелявам,че заради такива приятели изгарям аз.

затова колега ''anatoli_velikov'' ако можеш изпрати ми на Л.С данните си понеже колегата ''refresh4o'' ще ти прати сумата която си дал по разходите на пластмасата

Съжалявам, имаше доооста моменти (в рамките на около 10дни) в които можеше да се действа. Да ти пратя на лично данните ми - ти шегуваш ли се?
За мен темата е приключена.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”