Некоректен купувач - refresh4o
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Некоректен купувач - refresh4o
Ето историята - колегата търсеше джоб в таблото за Голф 4, изпратих му за 10лв., но така и неблаговоли да го вземе. На първото лично съобщение отговори "големи хора сме, няма да се лъжем". На второто въобще не отговори.
Звънях 3-4 пъти - никога не вдигна телефона.
Да, това е поредният измамник за мен, нека не използвам по-тежки думи!
Инфо: Денислав Стефанов, гр.Варна, тел.0886269529
Внимавайте с него!
Звънях 3-4 пъти - никога не вдигна телефона.
Да, това е поредният измамник за мен, нека не използвам по-тежки думи!
Инфо: Денислав Стефанов, гр.Варна, тел.0886269529
Внимавайте с него!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Некоректен купувач - refresh4o
Не му е за първи път!
Явно не си е взел поука от предната си излагация! 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Ами като се прави на хитър ще хапне дръвцето. Иначе е много активен с постовете по темите, а да си вземе това където е пазарувал е забравил.
Ей го на хубавеца:
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=199731
Ей го на хубавеца:
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=199731
-
- Автомобил:
- Двигател:
Рано или късно всеки си го получава, с темата просто искам да предупредя и други колеги с какъв мъж тип женски полов орган ще си имат работа. 

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
anatoli_velikov написа:Рано или късно всеки си го получава, с темата просто искам да предупредя и други колеги с какъв мъж тип женски полов орган ще си имат работа.
Има и други мАже от форума със ЖЕНСКИ полови ОРГАНИ!!!!!
Колега, почти ежедневно изпращам неща (добре познат съм във форума на Ауди) и те съветвам преди да изпращаш да проведеш разговор по телефона. Почти в 95 % от случаите усещам нагласите на насрещния.
До момента съм имал само 2 инцидента.
Първият, че тарикат от Царево се отказа, но все пак ми позвъни и успях да спра пратката още в централния офис на Еконт.
Вторият, че един от турското малцинство три дена ме правеше на маймуна с банков превод (след няколко безинцидентни пратки в течение на 2 години) и сега с учудване установих, че вече е преминал към друг форумен търговец и го хвали. Надявам се колегата да не изпищи в скоро време от подобни дребни тарикатчета.
До момента съм имал само 2 инцидента.
Първият, че тарикат от Царево се отказа, но все пак ми позвъни и успях да спра пратката още в централния офис на Еконт.
Вторият, че един от турското малцинство три дена ме правеше на маймуна с банков превод (след няколко безинцидентни пратки в течение на 2 години) и сега с учудване установих, че вече е преминал към друг форумен търговец и го хвали. Надявам се колегата да не изпищи в скоро време от подобни дребни тарикатчета.

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен, офисите на Еконт, Спиди и т,н трябва да взимат данните от личната карта на такива които не си взимат пратките и когато доиде да изпраща пратка, да му бъде отказана услугата! Знам, че това няма как да стане в България, но все от някъде трябва да се почне! Не, че не може да прати негов приятел, но когато се очерни името му, ще си помисли дали да прави така! Не е нормално да прецакваш другия, заради това, че си си променил мнението последните 10 мин.
Дано колегите "Прецаквачи на пратки" да се замислят, че и те може да се от другата страна!
Дано колегата си вземе пратката, и да се прекрати темата с Heppy End

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Три дни е срокът за отговор. До сега отговор няма ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хепи енд няма - отдавна съм си прибрал обратно пратката, част която струва 10лв. на мен ми излезе 9лв. да платя в двете посоки. Както и да е, все на някой ще му потрябва да си свърши работа.
Добри - не те познавам лично, но благодаря, че се намеси в темата. Лично аз обаче не очаквам отговор от "колегата".
Добри - не те познавам лично, но благодаря, че се намеси в темата. Лично аз обаче не очаквам отговор от "колегата".
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Циганска история... 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
След като на refresh4o му е писано и на Л.С. и въпреки това не е взел отношение по случая, а и заради предишен подобен инцидент, рангът му е променен от администратор на форума на "Измамник", а никът му е боядисан в розово.
Колеги ето какво е станало,понеже колегата ''refresh4o'' в момента неможе да пише искаше да напише ето това от моя профил,а след като и аз знам мога да потвърдя
refresh4o пише : Колега много се извинявам,че се получи така,но както всички знаят аз карам ПОЛО,а не голф 4 както частта е за голф 4.Така значи следната част я поръчах заради един познат който искаше такава,но след като тя беше във Варна той се отказа и понеже незнаех как да реагирам не направих нищо,но в момента съжелявам,че заради такива приятели изгарям аз.
затова колега ''anatoli_velikov'' ако можеш изпрати ми на Л.С данните си понеже колегата ''refresh4o'' ще ти прати сумата която си дал по разходите на пластмасата
refresh4o пише : Колега много се извинявам,че се получи така,но както всички знаят аз карам ПОЛО,а не голф 4 както частта е за голф 4.Така значи следната част я поръчах заради един познат който искаше такава,но след като тя беше във Варна той се отказа и понеже незнаех как да реагирам не направих нищо,но в момента съжелявам,че заради такива приятели изгарям аз.
затова колега ''anatoli_velikov'' ако можеш изпрати ми на Л.С данните си понеже колегата ''refresh4o'' ще ти прати сумата която си дал по разходите на пластмасата
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Това не е оправдание!Щом си я поръчал ще я платиш или най малкото ще си вдигаш телефона,да се разберете.
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Много плоско и скалъпено "извинение", типично за келеш на 20 години.
-
- Автомобил:
- Двигател:
JOM написа:Колеги ето какво е станало,понеже колегата ''refresh4o'' в момента неможе да пише искаше да напише ето това от моя профил,а след като и аз знам мога да потвърдя
Съжалявам, имаше доооста моменти (в рамките на около 10дни) в които можеше да се действа. Да ти пратя на лично данните ми - ти шегуваш ли се?
За мен темата е приключена.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”