Може ли малко да се оплача? Дано ми олекне, защото съм бясна.
Вчера съпруга ми както винаги си паркирал колата на сл. паркинг за който има пропуск на пам. Васил Левски и някакви вандали му издрали предния капак/ на двигателя/ с пирон чак до ламарината. Вярно,че имаме каско, но какво от това.
Защо е нужно да правиш гадно на хората?
Вандали
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Когато си взех голфеца беше сив...казах си че черен ще е по добре...но в КАТ ми дадоха срок от 14 дни да мина на канал(при смяна на собственик се минавало
)а за това време трябва да я шлаифнем изкърпим боядисаме сглобим ала бала и т.н. просто нямаше да стане..И я боявдисах цялата със СПРЕЙ
Стана мн гадно супер ужасно и противно чак брутално
но КАТ си знаят....въпреки кофти боята някои ме мина с ключ от краи до краи...така че квото и да правиш колата ти не е застрахована..а тва че каското я покрива..Достатъчно гадно е че някои ти е направил мръсно...Гараж под наем,ключа и спиш спокоино....не знам при вас как е аз тука си взех прилично гаражче с водица и точец за 30 на месец .... по добре от колкото се косиш за нещо на което другите ти гледат сеира

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:за всяко надиране ли ще се пускат теми![]()
![]()
да взема да пусна и аз 1/2 за цвят че мога и на колеги да им направя услуга да пускам и за тяхните удари и драскотиниза счупени огледала,фарове..и т.н..всеки ден се случват такива работи
На колежката и е болно какво толкова,неможе ли да сподели...
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:колата е предмет...драска се чупи се удря се....върху мойта освен че е надрана от вандали, падна дърво и я удари другата голяма беля ЖЕНА с лада....живо здраво...ние да сме здрави пък тия гробници вълци ги яли...
Подкрепям колегата, караме дъргели и това е, а и все пак колата е вещ! Всеки иска колата му да изглежда добре, но "нима това е най-важното"?
trunner написа:chefito написа:колата е предмет...драска се чупи се удря се....върху мойта освен че е надрана от вандали, падна дърво и я удари другата голяма беля ЖЕНА с лада....живо здраво...ние да сме здрави пък тия гробници вълци ги яли...
Подкрепям колегата, караме дъргели и това е, а и все пак колата е вещ! Всеки иска колата му да изглежда добре, но "нима това е най-важното"?
Не е най-важното но ако нещо го дразни нека дойде да ми го каже а не да ми дере колата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”