Вандали

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
МАРИЯНА
Автомобил:
Двигател:

Вандали

Мнениеот МАРИЯНА » Съб 28 апр 2007 9:19

Може ли малко да се оплача? Дано ми олекне, защото съм бясна.
Вчера съпруга ми както винаги си паркирал колата на сл. паркинг за който има пропуск на пам. Васил Левски и някакви вандали му издрали предния капак/ на двигателя/ с пирон чак до ламарината. Вярно,че имаме каско, но какво от това.
Защо е нужно да правиш гадно на хората?

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Съб 28 апр 2007 9:22

Има много зависливи хора...сигурно завиждат и заради това са я надрали,но щом имаш каско всичко ще се оправи... :roll:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Съб 28 апр 2007 9:24

Колежке много гадна случка на нас също ни надраскаха предния капак и знам какво е да си бесен за такова нещо...
После ни откраднаха страничното огледало,антената,и на бронята блендите дето са до мигачите.
Много съм им насабрал и хванали ги ще ги трепам ще им чупа ръцете и нз и аз още какво

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 28 апр 2007 9:41

На моя голф някой с пирон написал К*Р на предния капак.:evil:

Брат ми така си го кара. 8)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 28 апр 2007 9:56

за всяко надиране ли ще се пускат теми :roll: :roll:
да взема да пусна и аз 1/2 за цвят че мога и на колеги да им направя услуга да пускам и за тяхните удари и драскотини :wink: за счупени огледала,фарове..и т.н..всеки ден се случват такива работи :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 28 апр 2007 10:02

колата е предмет...драска се чупи се удря се....върху мойта освен че е надрана от вандали, падна дърво и я удари другата голяма беля ЖЕНА с лада....живо здраво...ние да сме здрави пък тия гробници вълци ги яли...

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 28 апр 2007 10:13

Когато си взех голфеца беше сив...казах си че черен ще е по добре...но в КАТ ми дадоха срок от 14 дни да мина на канал(при смяна на собственик се минавало :dontknow: )а за това време трябва да я шлаифнем изкърпим боядисаме сглобим ала бала и т.н. просто нямаше да стане..И я боявдисах цялата със СПРЕЙ :!: Стана мн гадно супер ужасно и противно чак брутално :lol: но КАТ си знаят....въпреки кофти боята някои ме мина с ключ от краи до краи...така че квото и да правиш колата ти не е застрахована..а тва че каското я покрива..Достатъчно гадно е че някои ти е направил мръсно...Гараж под наем,ключа и спиш спокоино....не знам при вас как е аз тука си взех прилично гаражче с водица и точец за 30 на месец .... по добре от колкото се косиш за нещо на което другите ти гледат сеира

МАРИЯНА
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот МАРИЯНА » Съб 28 апр 2007 10:54

Колеги, не ме е яд толкова за боята на колата, колкото за постъпката и възпитанието на хората!
Толкова ли е трудно да си помагаме, да сме сплотени, да сме хора, а не както са ни казвали едно време византийците "варвари"?

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 28 апр 2007 11:25

а не както са ни казвали едно време византийците "варвари"?

Колежке , мисля че византийците са били напълно прави в преценките си за нас........

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 28 апр 2007 12:15

santo_trafficante написа:за всяко надиране ли ще се пускат теми :roll: :roll:
да взема да пусна и аз 1/2 за цвят че мога и на колеги да им направя услуга да пускам и за тяхните удари и драскотини :wink: за счупени огледала,фарове..и т.н..всеки ден се случват такива работи :wink:

На колежката и е болно какво толкова,неможе ли да сподели...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 28 апр 2007 12:40

chefito написа:колата е предмет...драска се чупи се удря се....върху мойта освен че е надрана от вандали, падна дърво и я удари другата голяма беля ЖЕНА с лада....живо здраво...ние да сме здрави пък тия гробници вълци ги яли...

Подкрепям колегата, караме дъргели и това е, а и все пак колата е вещ! Всеки иска колата му да изглежда добре, но "нима това е най-важното"?

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 28 апр 2007 12:47

trunner написа:[ Всеки иска колата му да изглежда добре, но "нима това е най-важното"?

За някои е това :heeeavy metal

Потребителски аватар
snider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snider » Съб 28 апр 2007 23:23

trunner написа:
chefito написа:колата е предмет...драска се чупи се удря се....върху мойта освен че е надрана от вандали, падна дърво и я удари другата голяма беля ЖЕНА с лада....живо здраво...ние да сме здрави пък тия гробници вълци ги яли...

Подкрепям колегата, караме дъргели и това е, а и все пак колата е вещ! Всеки иска колата му да изглежда добре, но "нима това е най-важното"?

Не е най-важното но ако нещо го дразни нека дойде да ми го каже а не да ми дере колата. :a boi de

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 28 апр 2007 23:38

К`во да се прави!?!Всякакви хора щъкат под слънцето!!!Та в този ред на мисли-малоумници колкото щеш!!!От каското ще покрият щетите.Но все пак е кофти,случилото се.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Нед 29 апр 2007 2:27

Е голямата работа,одраскали са ти колата.Дреме ли ти?То ако почне да се впрягаш от такива дреболий ще ти побелее косицата много рано :wink: Все пак хората нокти си режат,ти за един капак ,ае нема нужда :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”