Ливърпул.. отново на върха !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Ливърпул.. отново на върха !!!

Мнениеот Vizor » Вто 01 май 2007 23:26

Незнам.. но днеска ливърпул оспори всичките ВИ твърдения че играят зле и така нататъка.. и е*и мааму винаги им е вървяло на вратари .. :)

Браво .. този човек ги съживи направо .. евала на тренера ;) Браво рафа .. съживи един свят. Една религия!

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Вто 01 май 2007 23:34

Невероятен мач...мн се кефя, ливърпул са на финал - ще се изкефя да са на финал с милан и да бият :lol: както преди 2 години :twisted:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Вто 01 май 2007 23:36

БРАВО!!!!!!само ЛИВЪРПУЛ!!!!!! :D :D :D изкефих се многоооооооо............ :D :D :D

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 01 май 2007 23:38

Kalinn написа:Невероятен мач...мн се кефя, ливърпул са на финал - ще се изкефя да са на финал с милан и да бият :lol: както преди 2 години :twisted:

Пич.. на финала бях в казармата.. в централата (аз бях в АТЦ) с кърпата на Ливърпул с която туко що отново бях завит.. и треперех... това бе най големия мач в който някога съм гледал .. а и сигурно който някога ще гледам..

мога да стана банален но отново ще постна тази статия която толкова много ме вдъхнувява просто

Когато човек види финал като този в Истанбул, се чувства прекалено малък да го опише, камо ли да го коментира. Алюзиите, метафорите, играта на думи зациклят. Виждаш заглавието на първа страница на "Сън" "IncREDibles" (невероятните като "red" - червените, е отделено в цвета на победителите) и започваш да мълчиш. И в главата ти се блъскат астрология, нумерология, паранормални явления, наслагващи се факти, мисли дали има Господ или не... В следващия момент пред очите ти е оцъкленият поглед на Стивън Джерард секунди след като е вкарал гола за 1:3. Ръцете на капитана щяха да се откачат, за да подканят феновете за подкрепа. "Този луд ли е? Какво се е размахал? Как ще се обърне мачът?", си казваш в този момент, ако не си обърнал на MTV. Някаква свръхсила отклони топката, която се лизна в тялото на Шмицер във вратата за 2:3.
"Имеджин" ("Представи си"), пеят "Бийтълс". Мечтанието на един град продължава. "Формата е временна, класата е вечна", пишеше на един от плакатите в агитката на Ливърпул на олимпийския стадион "Кемал Ататюрк". Мечтанието на един град се превръща в заклинание. Заклинание, избликало от африканския танц на нашарения с татуировки Джибрил Сисе. Всъщност изрусеният тъмнокож французин е символът на сегашния Ливърпул - тъмен, мистичен, екзотичен, амалгамен, странен. Като музиката на "Бийтълс", вплела в себе си шлагерността на мига. Да, Ливърпул е шлагерът във футболната история. Няма друг европейски шампион с толкова различни лица. От британската монолитност до вавилонското стълпотворение. Някой може да каже - Двама англичани в титулярния състав стигат, щом са Джейми Карагър и Стивън Джерард, и стъпките им са попили вулканичната сила на земята под "Анфилд" още от прохождането им. Не, не са само те. Човек може да си помисли, че заедно с тях на "Мелууд" е израснъл и Дитмар Хаман. Той, немецът, който с гола си за 1:0 за Германия срещу англия в световната квалификация през есента на 2000 година "срути" митичния "Уембли" в последния мач в храма засега, влезе и започна да надъхва останалите при 0:3.
Футболен клуб Ливърпул е пантеон на истината за футбола. Футболът в неговата изчистена, съкровена същност, футболът като любов. Любовта, с която футболистите на Рафаел Бенитес не отделяха устните си от купата, сякаш тя е девойката, която са желали с юношеско умопомрачение. Една венчавка с вечноста...

и искам да ви кажа.. че ако финала е Милан - Ливърпул.. аз няма да го гледам.. няма да мога да го издържа просто .. психиката ми е слаба за жалост :)

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Вто 01 май 2007 23:41

Баце,нито съм фен на Ливърпул,нито на Челси,ама с тая игра,ми е малко смешно,ма айде да им е честито,но на финала този път-FORZA MILAN!

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Вто 01 май 2007 23:41

Ами този мач беше на моя рожден ден.....това е най- великия мач който съм гледал..такъв подарък не съм получавал никога :drunk
даже скоро го гледах пак...имам го на цд...това нещо е незабравимо :P

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Вто 01 май 2007 23:41

Kalinn написа:Ами този мач беше на моя рожден ден.....това е най- великия мач който съм гледал..такъв подарък не съм получавал никога :drunk

ЧРД!Всичко най!

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Вто 01 май 2007 23:42

че ,играят слабо ,да!!!ама се гледа крайния резултат!!!!!

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Вто 01 май 2007 23:42

sin orel C20XE написа:
Kalinn написа:Ами този мач беше на моя рожден ден.....това е най- великия мач който съм гледал..такъв подарък не съм получавал никога :drunk

ЧРД!Всичко най!

хаха говоря за мача Milan - Liverpool преди 2 години :lol:

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Вто 01 май 2007 23:42

sin orel C20XE написа:FORZA MILAN!

Хайде-Хайде :lol: традицията повелява :lol: ....

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Вто 01 май 2007 23:45

luboveliki написа:че ,играят слабо ,да!!!ама се гледа крайния резултат!!!!!

Отборите не са слаби просто са мн равностойни :wink: В такава фаза на играта всяка грешка е фатална 8)

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Вто 01 май 2007 23:48

Anbuch написа:
sin orel C20XE написа:FORZA MILAN!

Хайде-Хайде :lol: традицията повелява :lol: ....

Хе-хе,ша си говорим пак! :D

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 01 май 2007 23:50

На финала виждам не милан а манчестър :? :!: а тази вечер просто беше вечерта на ливърпул доста равностоен мач но виж утре манчестър ще наказва :twisted: щото иначе ще съм 20 кинта назаде :D

Потребителски аватар
Kalinn

Мнениеот Kalinn » Вто 01 май 2007 23:53

И според мен манчестър ще бият, но няма да им е лесно.... :lol:

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Вто 01 май 2007 23:57

PL-16v написа:На финала виждам не милан а манчестър :? :!: а тази вечер просто беше вечерта на ливърпул доста равностоен мач но виж утре манчестър ще наказва :twisted: щото иначе ще съм 20 кинта назаде :D

Саше,ае стига,много ме кефят Ман. Ю,но Милан и Реал- :yeaha:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”