Браво .. този човек ги съживи направо .. евала на тренера
Ливърпул.. отново на върха !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ливърпул.. отново на върха !!!
Незнам.. но днеска ливърпул оспори всичките ВИ твърдения че играят зле и така нататъка.. и е*и мааму винаги им е вървяло на вратари ..
Браво рафа .. съживи един свят. Една религия!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Kalinn написа:Невероятен мач...мн се кефя, ливърпул са на финал - ще се изкефя да са на финал с милан и да бияткакто преди 2 години
Пич.. на финала бях в казармата.. в централата (аз бях в АТЦ) с кърпата на Ливърпул с която туко що отново бях завит.. и треперех... това бе най големия мач в който някога съм гледал .. а и сигурно който някога ще гледам..
мога да стана банален но отново ще постна тази статия която толкова много ме вдъхнувява просто
Когато човек види финал като този в Истанбул, се чувства прекалено малък да го опише, камо ли да го коментира. Алюзиите, метафорите, играта на думи зациклят. Виждаш заглавието на първа страница на "Сън" "IncREDibles" (невероятните като "red" - червените, е отделено в цвета на победителите) и започваш да мълчиш. И в главата ти се блъскат астрология, нумерология, паранормални явления, наслагващи се факти, мисли дали има Господ или не... В следващия момент пред очите ти е оцъкленият поглед на Стивън Джерард секунди след като е вкарал гола за 1:3. Ръцете на капитана щяха да се откачат, за да подканят феновете за подкрепа. "Този луд ли е? Какво се е размахал? Как ще се обърне мачът?", си казваш в този момент, ако не си обърнал на MTV. Някаква свръхсила отклони топката, която се лизна в тялото на Шмицер във вратата за 2:3.
"Имеджин" ("Представи си"), пеят "Бийтълс". Мечтанието на един град продължава. "Формата е временна, класата е вечна", пишеше на един от плакатите в агитката на Ливърпул на олимпийския стадион "Кемал Ататюрк". Мечтанието на един град се превръща в заклинание. Заклинание, избликало от африканския танц на нашарения с татуировки Джибрил Сисе. Всъщност изрусеният тъмнокож французин е символът на сегашния Ливърпул - тъмен, мистичен, екзотичен, амалгамен, странен. Като музиката на "Бийтълс", вплела в себе си шлагерността на мига. Да, Ливърпул е шлагерът във футболната история. Няма друг европейски шампион с толкова различни лица. От британската монолитност до вавилонското стълпотворение. Някой може да каже - Двама англичани в титулярния състав стигат, щом са Джейми Карагър и Стивън Джерард, и стъпките им са попили вулканичната сила на земята под "Анфилд" още от прохождането им. Не, не са само те. Човек може да си помисли, че заедно с тях на "Мелууд" е израснъл и Дитмар Хаман. Той, немецът, който с гола си за 1:0 за Германия срещу англия в световната квалификация през есента на 2000 година "срути" митичния "Уембли" в последния мач в храма засега, влезе и започна да надъхва останалите при 0:3.
Футболен клуб Ливърпул е пантеон на истината за футбола. Футболът в неговата изчистена, съкровена същност, футболът като любов. Любовта, с която футболистите на Рафаел Бенитес не отделяха устните си от купата, сякаш тя е девойката, която са желали с юношеско умопомрачение. Една венчавка с вечноста...
и искам да ви кажа.. че ако финала е Милан - Ливърпул.. аз няма да го гледам.. няма да мога да го издържа просто .. психиката ми е слаба за жалост
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- sin orel C20XE