Оня ден гоних едно из квартала, ама много бяга....

Spectre написа:Колеги случайно някой да иска да се отърве от някое малко коте... С приятелката ми решихме, че искаме коте, сега реших да я изненадам... Ако случайно някой има ще се радвам да е женско, защото мъжките са досата по своенравни и луди...![]()
Оня ден гоних едно из квартала, ама много бяга....и не можах да го хвана...
Ludia написа:Spectre написа:Колеги случайно някой да иска да се отърве от някое малко коте... С приятелката ми решихме, че искаме коте, сега реших да я изненадам... Ако случайно някой има ще се радвам да е женско, защото мъжките са досата по своенравни и луди...![]()
Оня ден гоних едно из квартала, ама много бяга....и не можах да го хвана...
стига бре, тва като се разгони нема да ти казвам какво става....
musura написа:Мъжкото е за предпочитане, просто му клъцвате токите на една годинка като е и получаваш най-кроткото и добро коте
gr_kanev написа:Колега, първо си преценете с приятелката дали ще может да се грижите за котенце. Защото то също си е живо същество, и си иска внимание. Дори повече, защото не може да ти каже какво иска. То не е като някоя играчка (кола, компютър, ...), която после да можеш да върнеш или продадеш ако не си доволен. Освен това котките се привързват към дома, за разлика от кучетета, които се привързват към човека (стопанина). Освен това трябва котката да те хареса, а не ти нея. Ако не се получи, могат да са много своенравни, и способни на всякакви мизерии. Затова те съветвам пак да си помислите добре, и да не се мъчиш да хващаш някое. Дори и да успееш, едва ли ще с задържи за дълго. Отделно от това си помисли дали ще му е добре на животното затворено в апартамента (предполагам в такова живееш ?). А на теб би ли ти било добре да живееш така затворен ?
Не искам да ме разбираш погрешно - просто премисли пак всичко, ама трезво, без да даваш превес на емоциите и желанията. Аз много обичам животните - и кучетата, и особено котките, но не мисля че на някое ще му е добре като е затворено.
Успех !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта