Търся си малко котенце...., за домашен любимец..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Търся си малко котенце...., за домашен любимец..

Мнениеот Spectre™ » Пон 12 мар 2007 23:18

Колеги случайно някой да иска да се отърве от някое малко коте... С приятелката ми решихме, че искаме коте, сега реших да я изненадам... Ако случайно някой има ще се радвам да е женско, защото мъжките са доста по своенравни и луди... :)

Оня ден гоних едно из квартала, ама много бяга.... :D и не можах да го хвана... :evil:

Последна промяна от Spectre™ на Пон 12 мар 2007 23:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Търся си малко котенце...., за домашен любимец..

Мнениеот Ludia » Пон 12 мар 2007 23:24

Spectre написа:Колеги случайно някой да иска да се отърве от някое малко коте... С приятелката ми решихме, че искаме коте, сега реших да я изненадам... Ако случайно някой има ще се радвам да е женско, защото мъжките са досата по своенравни и луди... :)

Оня ден гоних едно из квартала, ама много бяга.... :D и не можах да го хвана... :evil:

стига бре, тва като се разгони нема да ти казвам какво става....

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 12 мар 2007 23:27

Мъжкото е за предпочитане, просто му клъцвате токите на една годинка като е и получаваш най-кроткото и добро коте :wink:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Търся си малко котенце...., за домашен любимец..

Мнениеот Spectre™ » Пон 12 мар 2007 23:29

Ludia написа:
Spectre написа:Колеги случайно някой да иска да се отърве от някое малко коте... С приятелката ми решихме, че искаме коте, сега реших да я изненадам... Ако случайно някой има ще се радвам да е женско, защото мъжките са досата по своенравни и луди... :)

стига бре, тва като се разгони нема да ти казвам какво става....

Аз затова искам да е женско... Пък ще го изтраем някак...
Имал съм котка и знам какво чудо е.... :D
Кво да я правя приятелката... Да сте чували фразата "Искам пък, искам....." :roll:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пон 12 мар 2007 23:30

мда за мъжките е така убедих се :lol: отскоро моя котак е "опериран" и е доста по-спокоен, кротък и гальовен...
колега spectre, щях да ти предложа, имаше 5 миналата седмица, но не оцеляха....

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 12 мар 2007 23:31

musura написа:Мъжкото е за предпочитане, просто му клъцвате токите на една годинка като е и получаваш най-кроткото и добро коте :wink:

Имах мъжка котка... Само правеш бели... пикаеше и си отмъщаваше, ядеше ми вкусутиите дет си ги криех... :(
И за това не искам мъжка... Ама пък не беше кастриран... може заради това да е бил толкоз буен :)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 12 мар 2007 23:32

Колега, първо си преценете с приятелката дали ще может да се грижите за котенце. Защото то също си е живо същество, и си иска внимание. Дори повече, защото не може да ти каже какво иска. То не е като някоя играчка (кола, компютър, ...), която после да можеш да върнеш или продадеш ако не си доволен. Освен това котките се привързват към дома, за разлика от кучетета, които се привързват към човека (стопанина). Освен това трябва котката да те хареса, а не ти нея. Ако не се получи, могат да са много своенравни, и способни на всякакви мизерии. Затова те съветвам пак да си помислите добре, и да не се мъчиш да хващаш някое. Дори и да успееш, едва ли ще с задържи за дълго. Отделно от това си помисли дали ще му е добре на животното затворено в апартамента (предполагам в такова живееш ?). А на теб би ли ти било добре да живееш така затворен ?
Не искам да ме разбираш погрешно - просто премисли пак всичко, ама трезво, без да даваш превес на емоциите и желанията. Аз много обичам животните - и кучетата, и особено котките, но не мисля че на някое ще му е добре като е затворено.
Успех !

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 12 мар 2007 23:32

Знаеш ли ше вида на вилата моята женска беше бременна ако се е окотила ще ти кажа ама в неделята и ще ти дам

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пон 12 мар 2007 23:38

значи и аз бях твърдо против котка или куче вкъщи: естесвено грижи, косми и т.н.....но след като взехме Лъки(ПУХИ), се влюбих в него, просто израстна в ръцете ми.....и малко по-малко, преглътнах всички свои доводи "против"....страхотно е чувството да се грижиш за някое малко сладко същество....а колкото до свободата все пак предпочитам да е вкъщи и да не излиза....бащата на нашето коте(живее при родителите на жената), ами какво да кажа за него, хаймана с хаймана е, обикаля всички котки в квартала, връща се да хапне и да пийне и айде навънка....на всичкото отгоре постоянно е нахапан, надран, проскубан, кален, мърляв......не мерси :lol:
п.п. вярно е, че котката те командва, а не ти нея, но се свиква....

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 12 мар 2007 23:39

gr_kanev написа:Колега, първо си преценете с приятелката дали ще может да се грижите за котенце. Защото то също си е живо същество, и си иска внимание. Дори повече, защото не може да ти каже какво иска. То не е като някоя играчка (кола, компютър, ...), която после да можеш да върнеш или продадеш ако не си доволен. Освен това котките се привързват към дома, за разлика от кучетета, които се привързват към човека (стопанина). Освен това трябва котката да те хареса, а не ти нея. Ако не се получи, могат да са много своенравни, и способни на всякакви мизерии. Затова те съветвам пак да си помислите добре, и да не се мъчиш да хващаш някое. Дори и да успееш, едва ли ще с задържи за дълго. Отделно от това си помисли дали ще му е добре на животното затворено в апартамента (предполагам в такова живееш ?). А на теб би ли ти било добре да живееш така затворен ?
Не искам да ме разбираш погрешно - просто премисли пак всичко, ама трезво, без да даваш превес на емоциите и желанията. Аз много обичам животните - и кучетата, и особено котките, но не мисля че на някое ще му е добре като е затворено.
Успех !

Ми по принцип от както се помня все гледам някакво животно... Куче ли ще е котка ли... Определено това няма да е първата котка, която живее в апартамент., а и апартамента ми е достатъчно просторен и голям, разположен на два етажа, за да не и е тясно.. А и определено искаме животно защото, то внася едно хубава приятно чуство у дома... :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 мар 2007 23:42

Ние имахме в къщи котка, мъжка, за около 2 години. Когато тръгваш някъде, трябва или да го носиш със себе си, или да търсиш някой да го храни. Освен това беше абсолютен дивак, и няколко пъти здраво ни беше хапал. Най-добре направи, че избяга. Обичам животните, но този беше направо :horror:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 12 мар 2007 23:44

Ако живееш в къща ще е супер коте.Ако живееш в апартамент по добре направо преминете към децата :lol:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Пон 12 мар 2007 23:46

абе то моя има вече 25000км за скромния си живот от 18 месеца :lol: :lol: :lol:
наистина като "порасна" и го удари хормона.....беше ужас, честно няма друга такава котка, като куче пазач, не може да влезе човек у нас и да си тръгне цял.....и ние с жената също не бяхме подминати от "коткозавъра".....накрая, спасителна операция....безценна..... :yeaha:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 12 мар 2007 23:47

Rabbit_TDI написа:Ако живееш в къща ще е супер коте.Ако живееш в апартамент по добре направо преминете към децата :lol:

Добра идея.... :lol: Малко съм млад още, но странно защо много ми се иска..... :shock :screwy

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 12 мар 2007 23:49

Май е рано още за котенца, след някоя и друга седмица ще почнат да се раждат. Аз живея в Симеоново, и тук има доста голям избор, така че ако искаш като почнат да се обаждат малките около къщата ще те викна да си избереш. Аз също си имам котка. Голямо е диване, но е и много умна, след като разбра кое е лошо, и кое е добре, нямам проблеми с нея ;-) (почти). Лови и мишки :twisted:
Едновременно е диване, и глезорана. Както всички жени :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”