Значи иде реч за бридж. Да се представя като играч първо. Играя бридж още от началото в Техникума,т.е. има-няма едно 11-12години вече. Започнах първо както всички предполагам - с обикновения бридж, известен още като "плафон". За около 7-8 години успях да науча доста интересни похвати в разиграванията и смея да кажа, че до последно* в отношение "разиграване" бях достигнал до ниво адвансед даже малко отгоре, колкото и нескромно да звучи. Последните 2 години от бридж-кариерата ми ги прекарах в йахуу.ком и ББО, като първото беше естествен трамплин към второто. Оттам насетне стана доста интересно, но по едно стечение на обстоятелствата доста време съм прекъснал да играя (в годините, когато играех активно тази игра имах на ден игра по около 16 часа, само хапване набързо и ходене до тоалетна, бях станал малко асоциален

). Случиха ми се доста хубави неща - жена, брак, роди ми се дете. Бях позакърнил тази моя страст близките 3-4 години. Та сега си търся човек/хора за игра през свободното си време, само и единствено в ББО, разбира се. Спортният бридж ми е далеч по-интересен и предизвикателен от махленския, който се доближава много до белота (игра, която ненавиждам и смятам за крайно калитарска и безсмислена). Нивото ми, както сам забелязах, е доста поспаднало, не съм в тази форма, в която бях преди да напусна ББО, но смятам, че с малко практика ще вляза в крак.
Предпочитам да играя по SAYC, тъй като за мен това е система за горе-долу средно ниво играчи, разчитам по-скоро на конвенциите, които в тая игра са много и за мен представляват по-голям интерес от системата. Според мен истината, която съм открил до момента е в конвенциите и човека срешу теб.
А нещо повече - има варианти ако си паснем с някой да се пробваме и на турнир. Когато играех активно в ББО участвахме редовно с моя партньор на турнира за българи, даже вендъж се класирахме на втора позиция в крайното подреждане, което за мен е голяма гордост, в този турнир играят доста кадърни хора
Очаквам на ЛС да се доуточним за детайлите ако някой има интерес. Предлагам също така и на хора, които искат да се научат да поиграем заедно, с удоволствие ще споделя наученото от мен през всички тези години игра.

п.п. предпочитам да играя с мъже. Нека жените не се обиждат, но играл съм достатъчно с тях, понякога играта им е лишена от всякаква логика (те и в живота са така), затова съм с такова предпочитание

Да не се обидиш нещо, всичко е в кръга на майтапа, ама на истина като прочетох заглавието в подсъзнанието ми изплуваха кадри от еротични филми.
Разчитам на това, някой закъсал за жени асоциален бриджор да види темата и да си помисли същото като теб. И така да заиграем заедно