Търся партньор за бридж за развлечение...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Търся партньор за бридж за развлечение...

Мнениеот stefan4o » Пон 07 мар 2011 20:56

Значи иде реч за бридж. Да се представя като играч първо. Играя бридж още от началото в Техникума,т.е. има-няма едно 11-12години вече. Започнах първо както всички предполагам - с обикновения бридж, известен още като "плафон". За около 7-8 години успях да науча доста интересни похвати в разиграванията и смея да кажа, че до последно* в отношение "разиграване" бях достигнал до ниво адвансед даже малко отгоре, колкото и нескромно да звучи. Последните 2 години от бридж-кариерата ми ги прекарах в йахуу.ком и ББО, като първото беше естествен трамплин към второто. Оттам насетне стана доста интересно, но по едно стечение на обстоятелствата доста време съм прекъснал да играя (в годините, когато играех активно тази игра имах на ден игра по около 16 часа, само хапване набързо и ходене до тоалетна, бях станал малко асоциален mhihi ). Случиха ми се доста хубави неща - жена, брак, роди ми се дете. Бях позакърнил тази моя страст близките 3-4 години. Та сега си търся човек/хора за игра през свободното си време, само и единствено в ББО, разбира се. Спортният бридж ми е далеч по-интересен и предизвикателен от махленския, който се доближава много до белота (игра, която ненавиждам и смятам за крайно калитарска и безсмислена). Нивото ми, както сам забелязах, е доста поспаднало, не съм в тази форма, в която бях преди да напусна ББО, но смятам, че с малко практика ще вляза в крак.
Предпочитам да играя по SAYC, тъй като за мен това е система за горе-долу средно ниво играчи, разчитам по-скоро на конвенциите, които в тая игра са много и за мен представляват по-голям интерес от системата. Според мен истината, която съм открил до момента е в конвенциите и човека срешу теб.
А нещо повече - има варианти ако си паснем с някой да се пробваме и на турнир. Когато играех активно в ББО участвахме редовно с моя партньор на турнира за българи, даже вендъж се класирахме на втора позиция в крайното подреждане, което за мен е голяма гордост, в този турнир играят доста кадърни хора :012:
Очаквам на ЛС да се доуточним за детайлите ако някой има интерес. Предлагам също така и на хора, които искат да се научат да поиграем заедно, с удоволствие ще споделя наученото от мен през всички тези години игра. :beer
п.п. предпочитам да играя с мъже. Нека жените не се обиждат, но играл съм достатъчно с тях, понякога играта им е лишена от всякаква логика (те и в живота са така), затова съм с такова предпочитание mhihi
Да не се обидиш нещо, всичко е в кръга на майтапа, ама на истина като прочетох заглавието в подсъзнанието ми изплуваха кадри от еротични филми.

Разчитам на това, някой закъсал за жени асоциален бриджор да види темата и да си помисли същото като теб. И така да заиграем заедно :drunk

Последна промяна от dobrin на Съб 31 мар 2012 21:01, променено общо 4 пъти.
Причина: Сайтове за запознанства много.Промених заглавието Думата бридж мисля, че е на място.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Търся партньор за развлечение... и нещо повече

Мнениеот joker » Пон 07 мар 2011 21:01

Лелелелеле ....заглавието си е за бисерите!!! :banghead: :mrgreen: Като го прочетох,реших,че и във форума са се промъкнали от т.н "различни"....и подскочих като ужилен,щото на мен ми е писнало от техните "предложения" в Морската градина(добре,че е кучето та ги държи надалече!)....абе Варна е на път да стане новият Сан Франциско...

Еееее така звучи вече нормално... :D

Последна промяна от joker на Пон 07 мар 2011 22:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Re: Търся партньор за развлечение... и нещо повече

Мнениеот calm » Пон 07 мар 2011 21:10

Леле, колегаааа... Как се подведох! Гледам заглавието, и си мисля че някоя мацка търси нещоооо :gay fight . А то- първо пръч, второ за четворка белот ставало въпрос.

Да не се обидиш нещо, всичко е в кръга на майтапа, ама на истина като прочетох заглавието в подсъзнанието ми изплуваха кадри от еротични филми.
Дано си намериш партньор(и) за играта :drunk

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Търся партньор за БРИДЖ за развлечение...

Мнениеот vasstop » Вто 08 мар 2011 9:35

Аз играя Бридж, пиши на ЛС>

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Вто 08 мар 2011 14:41

Stefan4o e номер едно! Мерси за отделеното време и безсънната нощ, прекарана в обяснения за правилата на бриджа...
Голям си батка!

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Вто 08 мар 2011 18:21

///офф:

Някой може ли да напише оригиналното заглавие на темата, че ми стана интересно

А по темата: Как научихте правилата на тази игра, опитвал съм се, но дори шаха ми се струва по-лесен от бриджа?

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 08 мар 2011 18:26

Колега, имам голямо желание да играя с новак и да го "зарибя" с тази игра. Ако си съгласен пиши ми на скайп после. По принцип след като изкъпем малката след 20:30 съм свободен за игра :beer
Играта е много интересна, а правилата не са кой знае колко много и сложни. :beer

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Вто 08 мар 2011 18:32

naydenov23 написа:///офф:

Някой може ли да напише оригиналното заглавие на темата, че ми стана интересно
...

"Търся партньор за развлечение... и нещо повече"
Има го като заглавие на втория и третия пост. Наблюдателност се иска (както и в повечето игри на карти).

Bridj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bridj » Съб 31 мар 2012 18:45

Ако се интересуваш от сериозен бридж, обади се. Става дума за баща ми, който не е случил на син с неговото хоби. Говориме за много високо ниво. Ако си амбициозен играч с желание за развитие ще е добре и за двамата. Той също има нужда от партньор, но не е от интернет поколението. 0888953028

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Re: Търся партньор за бридж за развлечение...

Мнениеот stefan4o » Вто 10 май 2016 12:27

Реших да посъживя малко темата и да я направя актуална отново. Освен World Of Tanks започнах да играя вечер и бридж. Имам предвид онлайн в BBO. Ако има мераклия да се сплотим и да се опитаме да постигнем успехи на онлайн-турнири - насреща съм. Мога да помогна и с материали, ако има новаци или играещи махленски (плафон) бридж, да се доближат до нивото на спортния бридж (истинската игра), доколкото имам знания и умения (трябва да ги поопресня, че вече 4-5 години не съм играл активно). Предпочитам по-простите системи като SAYC и разчитам повече на конвенциите (според мен те са по-важни от системата). Но смятам, че ако някой много държи да играем по друга система - бих се опитал (щото за някои експерти SAYC е типично за американци, тя всъщност си е американска де :mhihi )

Върни се в “ОФФ-Топик - други”