). Случиха ми се доста хубави неща - жена, брак, роди ми се дете. Бях позакърнил тази моя страст близките 3-4 години. Та сега си търся човек/хора за игра през свободното си време, само и единствено в ББО, разбира се. Спортният бридж ми е далеч по-интересен и предизвикателен от махленския, който се доближава много до белота (игра, която ненавиждам и смятам за крайно калитарска и безсмислена). Нивото ми, както сам забелязах, е доста поспаднало, не съм в тази форма, в която бях преди да напусна ББО, но смятам, че с малко практика ще вляза в крак. Предпочитам да играя по SAYC, тъй като за мен това е система за горе-долу средно ниво играчи, разчитам по-скоро на конвенциите, които в тая игра са много и за мен представляват по-голям интерес от системата. Според мен истината, която съм открил до момента е в конвенциите и човека срешу теб.
А нещо повече - има варианти ако си паснем с някой да се пробваме и на турнир. Когато играех активно в ББО участвахме редовно с моя партньор на турнира за българи, даже вендъж се класирахме на втора позиция в крайното подреждане, което за мен е голяма гордост, в този турнир играят доста кадърни хора
Очаквам на ЛС да се доуточним за детайлите ако някой има интерес. Предлагам също така и на хора, които искат да се научат да поиграем заедно, с удоволствие ще споделя наученото от мен през всички тези години игра.

п.п. предпочитам да играя с мъже. Нека жените не се обиждат, но играл съм достатъчно с тях, понякога играта им е лишена от всякаква логика (те и в живота са така), затова съм с такова предпочитание

Да не се обидиш нещо, всичко е в кръга на майтапа, ама на истина като прочетох заглавието в подсъзнанието ми изплуваха кадри от еротични филми.
Разчитам на това, някой закъсал за жени асоциален бриджор да види темата и да си помисли същото като теб. И така да заиграем заедно

. А то- първо пръч, второ за четворка белот ставало въпрос.