Не е лесно да си прост - CB 7878 AH

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Не е лесно да си прост - CB 7878 AH

Мнениеот Kuncavia » Пет 27 ное 2015 17:17

Както си течеше скучния петък изведнъж пред входа на магазина в който работя се появява един много хубав, нов и лъскав пасат. Супер, ама колко трябва да си нагъл да спреш така? Както и да е, реших да жертвам балта Golf 2-ка и го запуших да не може да мърда. Докато открием паяк, който да се отзове се оказа, че човека е клиент. Да клиента винаги е прав, но в тоя случай се направих, че не знам на кой е този Golf и го оставих да повиси 10 мин, след което управителя ме помоли да не правим панаири и отидох да го махна. В момента в който тръгнах да отключвам бялата "лимозина" някакъв младеж се засили към мен с викове "Колко време ще те чакам аз тебе бе?" Направо му се изсмях и го попитах, нормално ли е да се паркира така според него?. Естествено получих дебилен отговор "Е нали съм спрял за стока, нямаше къде да спра". Както и да е поспорихме малко, опитах се да му обясня, че е тъпак по любезен начин. Качих се в голфа и тръгнах да го местя и в следващия момент "супер гъзарско" порше на 20 години се опита да ме засече да не мога да изкарам голфа, при което изгасих колата и слезнах пак. Прошарен чичак тип народната "бяла златка", започва да ми задава въпроси защо съм го запушил. (явно бяха баща и син двамата, не разпитах за роднинската им връзка, яд ме е че не снимах номера на поршето). При него вече не бях толкова любезен заради видния му просташки тон с който започна да ми говори. Понеже работата стана двама на един, от офиса излезе подкрепление и се заформи страшен скандал. Вместо да се извиниш, че си спрял като селянин, започваш да се правиш на "знаеш ли кой съм аз". Сред виковете и крясъците единствено запомних, как ме пита защо съм го запушил. Обясних му, че е нарочно, за да разбере, че не може да спира където си поиска. В следствие на което ме нарече селянин :mhihi :mhihi :mhihi От тук на татък няма смисъл да коментирам.

Още ме е яд, че не го оставих цяла вечер да си виси там. Жалко, че когато ти трябва паяк винаги има оправдания, когато ти трябва полиция и нея е няма. Това ли е начина, сами да си решаваме нещата. Както казват момчетата от Господари на Ефира "Е нема такава държава".

Изображение

Изображение

Изображение

CB 7878 AH
СВ 7878 АН
СВ7878АН
CB7878AH

Едит:
Красавеца е Владимир Симитчиев

Последна промяна от Kuncavia на Пет 27 ное 2015 18:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
дърт милиционер
Автомобил: WV Polo 2F 1993
Двигател: 1.4 DIESEL

Re: Не е лесно да си прост - CB 7878 AH

Мнениеот дърт милиционер » Пет 27 ное 2015 17:33

Тези селяни няма да ги ограмотиш..........само беля ще си навлечеш. Имам един бивш колега , който след такъв лют скандал и побой над него/ със щанги за гуми/ от такива шашкъни - извадил служебния си пистолет за да ги сплаши и гръмнал под мишницата единия бияч докато лежал на земята и онзи го налагал с щангата. Осъдиха го на 10г. затвор , и сега си има големи проблеми с ЧСИ /съдя изпълнител/ , защото трябва да плаща 30хилки кръвнина .......на другия побойник - умрелия му бил баща.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 27 ное 2015 17:37

Един ден ще се научат :th_up Ето го красавеца:

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.simitchiev
Изображение

И сина, който преди да започне да заплашва бе по-културната част от семейството :no
Facebook: https://www.facebook.com/mr.petko?ref=ts&fref=ts

Последна промяна от Kuncavia на Пет 27 ное 2015 17:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 27 ное 2015 17:49

Ех какъв е "играч" дъртия :mhihi
А по темата,не трябваше да си махаш 2-ката.Да видиш как новия пасат минава през бордюрите :biggrin

Потребителски аватар
дърт милиционер
Автомобил: WV Polo 2F 1993
Двигател: 1.4 DIESEL

Мнениеот дърт милиционер » Пет 27 ное 2015 17:51

В тази държава в която се шири корупция на най ниско ниво..........те винаги ще са правите , а ти ще си виновния. Желая ти успех с ''дисциплинирането'' на такива селяндури.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пет 27 ное 2015 17:51

Проблема, е че щеше да мине през градинката... А и не очаквах такава наглост да последва... Нито съм им се дървил в началото нито нищо..

Потребителски аватар
ssssl
Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
Двигател: CJXC

Мнениеот ssssl » Пет 27 ное 2015 19:25

Kuncavia написа: Жалко, че когато ти трябва паяк винаги има оправдания, когато ти трябва полиция и нея е няма. Това ли е начина, сами да си решаваме нещата. Както казват момчетата от Господари на Ефира "Е нема такава държава".

:th_up
Това обаче е мнооого дълга тема...

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Пет 27 ное 2015 20:12

Извода какъв е? Всеки си носи последствията, а в случая ти колега излезе черната овца. Ти събра всички негативи, а получи ли от шефа си подкрепа? На дали...! Затова моя съвет е такъв. Остави го такъв да си прави каквото иска, /в рамките на нормалното/ което в случая е едно от тях. Той е клиент, и той има право дори и да ти се из@#а в магазина. Но ти нямаш право да го удряш, а трябва да викаш полиция. А те са едни мърди, че докато дойдат тоя ще е вкъщи и ще пие уиски.
Много им се впечатляваш и това вреди на теб самия. А живота е кратък. Нищо лично, не защитавам никой! Но да си тровиш нервите за такива незначителни неща, според мен не си струва.

Потребителски аватар
xeson
Автомобил: Golf 2 1989
Двигател: 1272 cc 2G

Мнениеот xeson » Пет 27 ное 2015 20:15

Само така! Адмирации, че не се предаваш в борбата с комплексирани и прости душици! Като няма държавни институции, които да си вършат работата, а тези паразити, които работят в тях искат да си изгният на работното място докато се пенсионират - малкото съвестни и възпитани граждани, останали тук ще взимат нещата в свои ръце. Иначе ставаме територия, а не държава!
Гугъл все още не го индексира, но и това ще стане:

Ганьо с комплекси и ДКН
CB 7878 AH
СВ 7878 АН
СВ7878АН
CB7878AH

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Пет 27 ное 2015 20:18

За мен няма нищо драматично в спирането на човека. :rolleyes

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 27 ное 2015 20:20

дърт милиционер написа:Тези селяни няма да ги ограмотиш..........само беля ще си навлечеш. Имам един бивш колега , който след такъв лют скандал и побой над него/ със щанги за гуми/ от такива шашкъни - извадил служебния си пистолет за да ги сплаши и гръмнал под мишницата единия бияч докато лежал на земята и онзи го налагал с щангата. Осъдиха го на 10г. затвор , и сега си има големи проблеми с ЧСИ /съдя изпълнител/ , защото трябва да плаща 30хилки кръвнина .......на другия побойник - умрелия му бил баща.

Ами да не се правя на отворен :cool но затова имаш 2 пълнителя icon_idea Караш ги до 6-то коляно да няма кой после да предявява претенции. Съжалявам ако са малко краен но в тая псевдомутренска държава явно трябва да се деиства по закона на джунглата.

Потребителски аватар
    xeson
    Автомобил: Golf 2 1989
    Двигател: 1272 cc 2G

Мнениеот xeson » Пет 27 ное 2015 20:23

IRRITATING написа:За мен няма нищо драматично в спирането на човека. :rolleyes

Ти сериозно ли си на това мнение? :mhihi

Потребителски аватар
    Теодор
    Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
    Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 27 ное 2015 20:24

Нищо лично но като знам къде ти е магазина явно си претръпнал, там такова паркиране е по скоро правило отколкото изключение :mhihi

Потребителски аватар
      gergeto
      Автомобил:
      Двигател:

Мнениеот gergeto » Пет 27 ное 2015 20:37

Ха-ха-ха,синчето кара колица за много "хилки",която трябва да респектира всички вкл. и куките,ама изведнъж излиза една бела "жига"..Гоуф 2 по-точно за неколкостотин лева ,блокира му пътя на пасатора и ко става ...Викаме тати с поршето да дърпа "ушите" на лошите батковци и да бърше сълзи и сополи на "наследника"...Евалата на целата фамилия. :mhihi :mhihi :mhihi

IRRITATING
      Автомобил: VW Passat
      Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Пет 27 ное 2015 20:51

xeson написа:

Ти сериозно ли си на това мнение? :mhihi

Сериозно.По тротоара има достатъчно място за минаване а това ,че е позапушил входа на магазина си е техен проблем щом им е клиент.На десет метра по напред дирека на средата на тротоара пречи повече и няма да си тръгне след 20 минути.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”