Както си течеше скучния петък изведнъж пред входа на магазина в който работя се появява един много хубав, нов и лъскав пасат. Супер, ама колко трябва да си нагъл да спреш така? Както и да е, реших да жертвам балта Golf 2-ка и го запуших да не може да мърда. Докато открием паяк, който да се отзове се оказа, че човека е клиент. Да клиента винаги е прав, но в тоя случай се направих, че не знам на кой е този Golf и го оставих да повиси 10 мин, след което управителя ме помоли да не правим панаири и отидох да го махна. В момента в който тръгнах да отключвам бялата "лимозина" някакъв младеж се засили към мен с викове "Колко време ще те чакам аз тебе бе?" Направо му се изсмях и го попитах, нормално ли е да се паркира така според него?. Естествено получих дебилен отговор "Е нали съм спрял за стока, нямаше къде да спра". Както и да е поспорихме малко, опитах се да му обясня, че е тъпак по любезен начин. Качих се в голфа и тръгнах да го местя и в следващия момент "супер гъзарско" порше на 20 години се опита да ме засече да не мога да изкарам голфа, при което изгасих колата и слезнах пак. Прошарен чичак тип народната "бяла златка", започва да ми задава въпроси защо съм го запушил. (явно бяха баща и син двамата, не разпитах за роднинската им връзка, яд ме е че не снимах номера на поршето). При него вече не бях толкова любезен заради видния му просташки тон с който започна да ми говори. Понеже работата стана двама на един, от офиса излезе подкрепление и се заформи страшен скандал. Вместо да се извиниш, че си спрял като селянин, започваш да се правиш на "знаеш ли кой съм аз". Сред виковете и крясъците единствено запомних, как ме пита защо съм го запушил. Обясних му, че е нарочно, за да разбере, че не може да спира където си поиска. В следствие на което ме нарече селянин

От тук на татък няма смисъл да коментирам.
Още ме е яд, че не го оставих цяла вечер да си виси там. Жалко, че когато ти трябва паяк винаги има оправдания, когато ти трябва полиция и нея е няма. Това ли е начина, сами да си решаваме нещата. Както казват момчетата от Господари на Ефира "Е нема такава държава".

CB 7878 AH
СВ 7878 АН
СВ7878АН
CB7878AH
Едит:
Красавеца е Владимир Симитчиев