Т.е. съм в безизходица, ако някой има идей - моля да даде.
Dragon написа:Е, напиши до колко пари, или поне ориентировъчно и верно се надявай да не прочете
И една дружеска забележка: една идея, много идеи (а не Идей, който е Богът на хрумванията).
scuba написа:аз бих подарил една почивка в Гърция или Турция
2.4I написа:..допълнително ме отказва за Гърция и проблемите които чета по форумите, че са имали Българи с полицията, а да ми смъкнат номерата на колата, тази доброволно няма да стане, т.е. от почивка ще стане
onazi написа:scuba написа:аз бих подарил една почивка в Гърция или Турция
И аз това щях да напиша, това поне ще е един хубав спомен.
scuba написа:2.4I написа:..допълнително ме отказва за Гърция и проблемите които чета по форумите, че са имали Българи с полицията, а да ми смъкнат номерата на колата, тази доброволно няма да стане, т.е. от почивка ще стане
РЕДОВНО пътувам до Гърция да се гмуркам. За 3 години НИКОГА не съм имал проблем с тяхната полиция. Има едно просто правило там - спазвай закона за движение по пътищата и никой копче няма да ти каже
eos написа:Сега започват намаленията в Милано, виж за билети от Wizzair и някое хотелче близко до центъра/мога да ти предложа няколко/ и ще си изкарате перфектно няколко дни с този бюджет.
Ако не ти се занимава-взимаш един айфон и си готов
Zerga3GT написа:защото моя спомен от последната ми далечна разходка беше 50/50 колко яко е в Германия и колко 25 часа път се возих/карах.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Asko VW, Google [Bot] и 53 госта