Когато ти е писано......... RIP Емил Коен

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Когато ти е писано......... RIP Емил Коен

Мнениеот dude » Пон 25 юни 2007 11:08

Генералният мениджър на баскетболен клуб ЦСКА Емил Бояджиев Коен е загинал а автомобилна катастрофа, съобщи преди минути пресаташето на клуба Миляна Велева. Заедно с главния мениджър на тима смъртта е застигнала и президента на клуба Владимир Федяев, като двамата са били пасажери в автомобила BMW, който се сблъскал с автобус на шейсетина километра северно от град Рен.

Катастрофата е станала късно снощи, но имената на загиналите бяха съобщени едва днес. Коен е бил зад волана на колата в момента на удара и е настоял двамата спътници да тръгнат вечерта, за да избегнат високите температури през деня. Двамата са пътували за среща с представители на УЛЕБ във френския град Брест и след нея да се приберат в София.

Пострадали са 24-има от пътуващите с автобуса 45 пътници. Те са с наранявания от различна степен, но никой от тях не е с опасност за живота.

Според първите заключения на разследването българският шофьор на лекия автомобил е заспал зад волана и колата е навлязла в насрещното платно, за да се удари челно с автобуса с висока скорост. Катастрофата е станала при лек дъжд.

Коен бе и финансов благодетел на баскетболния ЦСКА и веднага се появиха спекулации за бъдещето на "червения" отбор.

Напомняме, че само преди 5 дни двамата оцеляха при друг подобен инцидент на френска земя. Тогава те се отърваха невредими, след като ТИР навлезе в тяхното платно при проливен дъжд и лоша видимост. Тогава колата им се превъртяла два пъти и спряла в двор на къща.

"В шок съм от новината! Цяла нощ не съм мигнал, след като научих какво се е случило. Вчера целия ден имах лошо предчувствие, тъй като с двамата имахме уговорка да се чуем още по обед. Телефоните им обаче не отговаряха, пратих им смс да ми звъннат, но обаждане така и не дойде, заяви за БНТ старши треньорът на мъжката гарнитура Росен Барчовски

- След този удар трябва да мине малко време, за да се осъзнаем, ще се съберем и ще обсъдим бъдещето на ЦСКА. Отборът обаче трябва да оцелее, аз ще се боря ЦСКА да го има, нищо конкретно обаче не мога да кажа сега".

Няма измъкване, когато ти е писано,

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пон 25 юни 2007 11:10

Лошо... тъкмо се правеше нещо сериозно в баскетболния ЦСКА, особено при жените, сега сигурно всичко ще се разпадне :(
RIP

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 25 юни 2007 12:47

Много тъжна вест :woooow:

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пон 25 юни 2007 14:45

явно днес е черен ден за български спорт и главния мениджър на волейболния левски е загинал в катастрофа
http://topsport.ibox.bg/news/id_1919291673

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пон 25 юни 2007 18:44

И статистика на националния отбор е в лошо състояние,сега гледах новините тяхната кола ме изпревари началото на варненската кола.. ужас ... нямам думи

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 25 юни 2007 19:05

Бахти ужаса :? и аз гледах новините. Какво става, защо всеки кара като луд :dontknow: Съобщиха и за още една тежка катастрофа край Варна - единия на място, а другия в много тежко състояние.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 25 юни 2007 19:15

Беше ми клиент лично го познавах,жалко за човека,мойте съболезнования :cry:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 26 юни 2007 11:59

Войната не е по пътищата. Войната се води от българските шофьори... навсякъде :(

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 26 юни 2007 12:11

Едно време в зората на "демокрацията" започнаха да влизат по масово първите дробове от европата. Ускорението им и мощността запленяваше на фона на ретро руските каручки и резултата беше рязко повишаване на жертвите. С течение на годините нещата се оталожиха и катастрофите дори намаляваха на фона на масовото наводняване на улиците с автомобили. Сега се започна едно радващо оправяне на улиците, но за съжаление прогнозирам че няма да доведе до по добри резултати :( напротив....ще има "А летище....газззззззззз....о боже аз летяяяяя"...

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Вто 26 юни 2007 18:15

:( R.I.P. :(

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 27 юни 2007 9:30

Крайно неприятно, лека им пръст.