разликата е голям от кабеланата и от Булсат.Сигнала на кабеларките дори и през "цифровата им" е на 64.На булсат гони 128Rabbit_TDI написа:Доста добър въпрос за FullHD ,но също и каква е разликата между другите HD.Какво значение има честотата/гледам цитирате 100Hz/-след като LCD картината е статична.Още и никой не каза каква е разликата между TFT и стандартен LCD.Отделно някой знае ли кой телевизор най добре се справя с транслацията на PAL образ щото на тва ТВ само кабеларки ще гледам.Има ли в разлика на качеството на кабеларки и Булсатком ако ги включиш на свястно ТВ?
P.S. lilo в темата ти никой не е описал добру FullHD-само еспоменато резолюция и че за нищо не се ползва
Rabbit_TDI написа: Доста добър въпрос за FullHD ,но също и каква е разликата между другите HD.Какво значение има честотата/гледам цитирате 100Hz/-след като LCD картината е статична.Още и никой не каза каква е разликата между TFT и стандартен LCD.Отделно някой знае ли кой телевизор най добре се справя с транслацията на PAL образ щото на тва ТВ само кабеларки ще гледам.Има ли в разлика на качеството на кабеларки и Булсатком ако ги включиш на свястно ТВ?
P.S. lilo в темата ти никой не е описал добру FullHD-само еспоменато резолюция и че за нищо не се ползва
Rabbit_TDI написа:Интересуваме и как стой въпроса с гаранцията-има ли zeropixel гаранция като при новитне монитори или чакаш да умрат незнам си кви пиксели и тогава сменяш
Благодаря предварително на всички отзовали се.
К.Одаджийски написа:Rabbit_TDI написа:Интересуваме и как стой въпроса с гаранцията-има ли zeropixel гаранция като при новитне монитори или чакаш да умрат незнам си кви пиксели и тогава сменяш
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Мисля само Филипс дават гаранция от 0 умрели пиксели, това заедно с прекрасната картина /съдейки по монитора си, който все пак е доста стар модел 170С/, предопределят избора/, поне моя избор.
LILO&STICH написа:разликата е голям от кабеланата и от Булсат.Сигнала на кабеларките дори и през "цифровата им" е на 64.На булсат гони 128![]()
п.п.
За ХД-о никой непише,щото не съм питал за него .И да ти кажа влиза в употреба през ПЦ-о като си свалиш от нет-а ХД филмчета
точно такаRabbit_TDI написа:LILO&STICH написа:разликата е голям от кабеланата и от Булсат.Сигнала на кабеларките дори и през "цифровата им" е на 64.На булсат гони 128![]()
п.п.
За ХД-о никой непише,щото не съм питал за него .И да ти кажа влиза в употреба през ПЦ-о като си свалиш от нет-а ХД филмчета
64 и 128Значи да разбирам че HD Ready ми е достатъчно за компа.Всъщност HD доколкото разбирам са стандарти за резолюция или греша
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта