Колеги решил съм да взимам относително малък телевизор за спалнята 27-30 инча.Като гледам и нормалните цени са в диапазона 1000-1400.Колебанието ми е кой модел да избера.За сега знам само със сигурност че ще е черен-защото като пусна телевизия на 3/4 да не ми вади очите изрязаното на екрана.Интересуваме някой навътре ли е с технологийте който ги пише по екраните-на мене ми звучат извънземни-HD,Full HD.........Също ме интересува рлазликата мужду TFT и обикновенно LCD.Моля въздържайте се и от коментари купих си .......... тва е истината.Купих си .......... преди .......... и нямам никакви проблеми с него.Просто от предишни теми съм видял че няма полза от тях и точно затова пускам нова тема.Някой ако е правил сравнение в качеството на картината/но не по измислените контрасти/също ще е полезно да каже ,или ако знае кой пройзводител ква матрица ползва и какви са и характеристиките.От мойте "очни" наблюдения по магазините се обърках доста щото на всяка марка пускат различно клипче и е достатрудно.Това което видях е че Самсунг имат доста мазна картина,но под ъгъл избледнява,Сони не променя картината под ъгъл,но изображението е някак си постно,Филипс и Панасоник ми направиха впечатление за добра картина/особенно Панасоника/.Интересуваме и как стой въпроса с гаранцията-има ли zero

pixel гаранция като при новитне монитори или чакаш да умрат незнам си кви пиксели и тогава сменяш

Благодаря предварително на всички отзовали се.