проблем с PC......моля за помощ....решено!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
проблем с PC......моля за помощ....решено!
....нещо и стана на тая машина.....като и дам Turn off машината не се излючва а се рестартира веднага......все едно съм и дал Restart. Какжо и стана...? .......Някои ако може да даде съвет как да я оправя ще съм мо много благодарен. 

Последна промяна от drago_tr на Чет 08 ное 2007 23:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с PC......моля за помощ
drago_tr написа:....нещо и стана на тая машина.....като и дам Turn off машината не се излючва а се рестартира веднага......все едно съм и дал Restart. Какжо и стана...? .......Някои ако може да даде съвет как да я оправя ще съм мо много благодарен.
Дърпай шалтера

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Драго, мисля, че си за ново захранване, бате!
И при мен се получаваше този номер. макар, че по-честия случай беше да спрат вентилатори, видео, обаче не и захранването. Оставаха и LED-овете да светят. Захранването беше доста древно 250W. Смених го с по-мощно и вече всичко е ток и жици!
За съжаление, нямам го вече старото за да ти го дам за проба, пък и след като и то не беше в час....
И при мен се получаваше този номер. макар, че по-честия случай беше да спрат вентилатори, видео, обаче не и захранването. Оставаха и LED-овете да светят. Захранването беше доста древно 250W. Смених го с по-мощно и вече всичко е ток и жици!
За съжаление, нямам го вече старото за да ти го дам за проба, пък и след като и то не беше в час....
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”