Голямо благодаря на колегите отзовали се и най-вече R@do
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Голямо благодаря на колегите отзовали се и най-вече R@do
Моля ако някой може да помогне с пистолет-телбот за стена за събота и неделя.Ще ми трябва да прекарам един кабел по една стена дълга около 7метра.Пробвах със скобички обаче нестава ,защото невлизат в панела 

Последна промяна от MITKO_DVD на Вто 20 ное 2007 22:39, променено общо 1 път.
- galaboff
- Автомобил:
- Двигател:
Щом скобите не влизат в панела и скобите на такера няма да влезат... Просто си вземи скоби с усилен пирон и не се опитвай да ги забиваш докрай... Друг вариант е да гониш гипсова шпакловка по тавана и там да биеш скобите.
Иначе ако си в София - в неделя мога да ти помогна, имам такер като тези на каб. телевизии (Rapid), ако с него не стане няма с какво друго. Пиши едно лично ако решиш
Иначе ако си в София - в неделя мога да ти помогна, имам такер като тези на каб. телевизии (Rapid), ако с него не стане няма с какво друго. Пиши едно лично ако решиш
- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
galaboff написа:Щом скобите не влизат в панела и скобите на такера няма да влезат... Просто си вземи скоби с усилен пирон и не се опитвай да ги забиваш докрай... Друг вариант е да гониш гипсова шпакловка по тавана и там да биеш скобите.
Абе на един комшия му го направиха и стана много добре,поне на мен ми хареса,така че продължавам да търся

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
След като има тапет, едва ли с лепило (силикон) ще е добра идеята - ако трябва да се премести кабела, се налага и смяна на тапетите. Пробвай с пластмасови скоби с черни пирончета - тя трябва да са стоманени, закалени - при тях не би трябвало да има "пропуск" при влизането в бетона. Не знам само дали ще ти харесва изгледа (или по-скоро може би на госпожата). Най-добре е с такера (че и бързо става), ама той хваща добре на дърво и някои видове мазилки (не на всички).
Няма ли вариант да го прекараш през някой перваз - я на под, или (окачен) таван ?
Най-грубият (краен) вариант - дюбели, види, и на тях по някакъв начин окачваш.
Няма ли вариант да го прекараш през някой перваз - я на под, или (окачен) таван ?
Най-грубият (краен) вариант - дюбели, види, и на тях по някакъв начин окачваш.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
2 начина:
1. Монтажно лепило на 'Soudal" . Използвал съм го да лепя кабелни канали за стена без да разпробивам , за монтиране на первази на ламинат за стена и за залепване на велтъра / тапицерията на гърба на задните седалки на Голчо.
2.Дюбел ALE на "Sapi Selco" -пробива се със свредло ф 8 и се зачуква дюбела , после кабелни превръзки пак на "Sapi Selco" от усилен полиамид.
Инфо откъде на лични.
1. Монтажно лепило на 'Soudal" . Използвал съм го да лепя кабелни канали за стена без да разпробивам , за монтиране на первази на ламинат за стена и за залепване на велтъра / тапицерията на гърба на задните седалки на Голчо.
2.Дюбел ALE на "Sapi Selco" -пробива се със свредло ф 8 и се зачуква дюбела , после кабелни превръзки пак на "Sapi Selco" от усилен полиамид.
Инфо откъде на лични.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”