питане за кабелна TV
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
питане за кабелна TV
Колеги интернета и кабелната са ми на един кабел, който се разделя на две чрез сплитер - един кабел към компа и един към TV-то. Мога ли да сложа сплитер на кабела отиващ към телевизора и да подам сигнал на още един телевизор
От кабеларката ми казаха да изчакам до 07.01 и щели да пратят човек, защото щал да се прецака нета ако не го направели те
Моля за помощ 
-
G60
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: питане за кабелна TV
jetttlii написа:Колеги интернета и кабелната са ми на един кабел, който се разделя на две чрез сплитер - един кабел към компа и един към TV-то. Мога ли да сложа сплитер на кабела отиващ към телевизора и да подам сигнал на още един телевизорОт кабеларката ми казаха да изчакам до 07.01 и щели да пратят човек, защото щал да се прецака нета ако не го направели те
Моля за помощ
спокоино си сплитвай кабела.... нарочно ти казват, че ще пратят човек за да ти вземе 20 лв за услугата, която сам можеш да свършиш!! поздрави и весела коледа
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
извинявай колега, че ще ти ползвам темата, но за да не трупаме сродни теми...
клиент съм на евроком пловдив (само кабелна тв). от около месец някои програми са с доста влошено качество (снежинки), а други са перфектни. ползвам 4 тв-та от 1 година (не съм променял нищо по връзките), но досега не съм имал проблеми. звънях няколко пъти на доставчика и все стандартния отговор - ще проверим и ще ви уведомим и т.н. май никаква няма да я свършат. разпределителната им кутия е пред входната ми врата и очевидно нямам "дуплекс". моля, ако някой има идеи за решаване на проблема, да сподели.
клиент съм на евроком пловдив (само кабелна тв). от около месец някои програми са с доста влошено качество (снежинки), а други са перфектни. ползвам 4 тв-та от 1 година (не съм променял нищо по връзките), но досега не съм имал проблеми. звънях няколко пъти на доставчика и все стандартния отговор - ще проверим и ще ви уведомим и т.н. май никаква няма да я свършат. разпределителната им кутия е пред входната ми врата и очевидно нямам "дуплекс". моля, ако някой има идеи за решаване на проблема, да сподели.
- gogata66
- Автомобил:
- Двигател:
проблем най вероятно е трасето от тях до васjoro_kem написа:извинявай колега, че ще ти ползвам темата, но за да не трупаме сродни теми...
- monstera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joro_kem написа:...от около месец някои програми са с доста влошено качество (снежинки), а други са перфектни...
И при мен беше така. Звънях им една седмица докато го оправят. Всеки ден ми казваха, че се работи по повредата, явно това им е стандартен отговор. Оправиха я точно за 2 минути, прекъсна сигнала и след това всички програми си бяха перфектни.
Звъни им настоятелно - всеки ден, да ти запишат адреса и да пратят човек да провери кавството на сигнала у вас. Накрая ще се задействат. Лошото е че никой не ти компенсира разходите за телефон и това, че не можеш да гледаш половината от програмите за които си плащаш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”