jetttlii написа:Колеги интернета и кабелната са ми на един кабел, който се разделя на две чрез сплитер - един кабел към компа и един към TV-то. Мога ли да сложа сплитер на кабела отиващ към телевизора и да подам сигнал на още един телевизорОт кабеларката ми казаха да изчакам до 07.01 и щели да пратят човек, защото щал да се прецака нета ако не го направели те
Моля за помощ
проблем най вероятно е трасето от тях до васjoro_kem написа:извинявай колега, че ще ти ползвам темата, но за да не трупаме сродни теми...
клиент съм на евроком пловдив (само кабелна тв). от около месец някои програми са с доста влошено качество (снежинки), а други са перфектни. ползвам 4 тв-та от 1 година (не съм променял нищо по връзките), но досега не съм имал проблеми. звънях няколко пъти на доставчика и все стандартния отговор - ще проверим и ще ви уведомим и т.н. май никаква няма да я свършат. разпределителната им кутия е пред входната ми врата и очевидно нямам "дуплекс". моля, ако някой има идеи за решаване на проблема, да сподели.
joro_kem написа:...от около месец някои програми са с доста влошено качество (снежинки), а други са перфектни...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта