Благодая предварително
Кънки на лед в Зимния дворец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кънки на лед в Зимния дворец
Някои колега който е ходил може ли да ми каже днес в неделя дали има пързалки, от колко часа са и дали има кънки и какви са цените.
Благодая предварително
Благодая предварително
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:там наистина ли е денонощно?titon написа:на Ариана също е готиноСтига да не хипер студено като миналата седмица
![]()
![]()
да, след 22 часа билетчето за вход важи за цялата нощ, чак до сутринта
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:там наистина ли е денонощно?titon написа:на Ариана също е готиноСтига да не хипер студено като миналата седмица
![]()
![]()
Денонощно е, но кънките са супер скапани. Може да попаднеш и на хубави, но въпрос на късмет, а точно за 15 минути пързалката става на коловози и е гадна и е малка и не ме кефи....
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
е то всички пързалки стават така. Тази повече ли?dermeister написа:Vlad777 написа:там наистина ли е денонощно?titon написа:на Ариана също е готиноСтига да не хипер студено като миналата седмица
![]()
![]()
Денонощно е, но кънките са супер скапани. Може да попаднеш и на хубави, но въпрос на късмет, а точно за 15 минути пързалката става на коловози и е гадна и е малка и не ме кефи....
Щеше ми се да отида там.
През деня като е денонощно за колко време важи билета? Не е ли докато излезеш или как е?
П.П. поразчистих, щото някой колеги грешно разпознаха спам тема в тая
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Vlad777 написа:През деня като е денонощно за колко време важи билета? Не е ли докато излезеш или как е?
Важи докато излезеш, ама както писаха по-нагоре на час и половина вкарват машината
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
има ли обявени официално часовете, когато влиза машината? щото ако си платя билет и машината влезе след 10 мин и ме изгонят, няма да ми е много приятно...bomini написа:Vlad777 написа:През деня като е денонощно за колко време важи билета? Не е ли докато излезеш или как е?
Важи докато излезеш, ама както писаха по-нагоре на час и половина вкарват машината, т.е. билета ти е като на останалите пързалки с изключение след 22:00, когато с 1 билет си влизаш докато ти писне, с ограничение до сутринта
Върни се в “ОФФ-Топик - други”