Благодая предварително

Vlad777 написа:там наистина ли е денонощно?titon написа:на Ариана също е готиноСтига да не хипер студено като миналата седмица
![]()
![]()
Vlad777 написа:там наистина ли е денонощно?titon написа:на Ариана също е готиноСтига да не хипер студено като миналата седмица
![]()
![]()
е то всички пързалки стават така. Тази повече ли?dermeister написа:Vlad777 написа:там наистина ли е денонощно?titon написа:на Ариана също е готиноСтига да не хипер студено като миналата седмица
![]()
![]()
Денонощно е, но кънките са супер скапани. Може да попаднеш и на хубави, но въпрос на късмет, а точно за 15 минути пързалката става на коловози и е гадна и е малка и не ме кефи....
Vlad777 написа:През деня като е денонощно за колко време важи билета? Не е ли докато излезеш или как е?
има ли обявени официално часовете, когато влиза машината? щото ако си платя билет и машината влезе след 10 мин и ме изгонят, няма да ми е много приятно...bomini написа:Vlad777 написа:През деня като е денонощно за колко време важи билета? Не е ли докато излезеш или как е?
Важи докато излезеш, ама както писаха по-нагоре на час и половина вкарват машината, т.е. билета ти е като на останалите пързалки с изключение след 22:00, когато с 1 билет си влизаш докато ти писне, с ограничение до сутринта
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта