Старакадеми

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Какво мислите за шоуто СТАРАКАДЕМИ

Анкетата завърши на Пон 18 юли 2005 12:31

Много добро шоу
2
2%
Можеше и по добре да бъде
4
5%
гледам го от време на време
14
17%
Има достатъчно чалгаджии и без тия
8
10%
аман от сополанковци
20
24%
не го гледам
32
39%
друго
2
2%

Общо гласове: 82
Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Старакадеми

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Пет 08 юли 2005 12:31

Тия са толкова бездарни че няма на къде повече.
За пореден път се убеждавам че всеки добре рекламиран боклук или човек може да стане известен благодарение на Четвъртата власт.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Re: Старакадеми

Мнениеот guard » Пет 08 юли 2005 12:35

SSivanov написа:Тия са толкова бездарни че няма на къде повече.
За пореден път се убеждавам че всеки добре рекламиран боклук или човек може да стане известен благодарение на Четвъртата власт.

Сигорно няма да ми повярваш, но не съм им гледал дори 1, единичко предаване, Биг Братър го гледах отвреме на време........това ама хич......разбирам да си губя времето.....ама чак пък толкоз.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пет 08 юли 2005 12:37

Това предаване е уникално тъпо. Почва да ме притеснява, че в нашата мила Родина тъпотията и посредствеността се превръщат в нещо нормално и тези, които не ги изповядват са "мноо смотани и загубени".

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 08 юли 2005 12:38

Егати тъпото измислено поамериканчено "шоу" :twisted:

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 08 юли 2005 13:33

Който си мисли, че това е най-тъпото шоу да види Малката сестра или плажна фиеста по М-Сат :lol:
Иначе го глодам от време навреме това шоу колкото да видя поредната простотия на която да се посмея, пък и като няма нищо за гледане :wink:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 08 юли 2005 13:47

Тъпи са хората, които гласуват. Не мога да си представя кой би пускал СМС-и за по 1 левче без ДДС, за да гласува за каквото и да било?!
Иначе (наречете ме тъп и глупав, разпънете ме на кръст 8) ) аз го гледам в понеделник (концерта + гонене + номинации) и вторник - спасяването. Забавно е. Останалите дни е Bull Shit. Oсвен това ако трябва да съм искрен според мен има 2-3 души, които наистина пеят добре.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 08 юли 2005 13:49

Ice___Cool написа:Който си мисли, че това е най-тъпото шоу да види Малката сестра или плажна фиеста по М-Сат :lol:
Иначе го глодам от време навреме това шоу колкото да видя поредната простотия на която да се посмея, пък и като няма нищо за гледане :wink:

А тези двете направо са МЕГА ТЪПИ, наистина :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пет 08 юли 2005 14:00

Не го гледам.Без коментар!

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Пет 08 юли 2005 16:47

Ice___Cool написа:Който си мисли, че това е най-тъпото шоу да види Малката сестра или плажна фиеста по М-Сат :lol:
Е, те са в друга графа. Те просто поставят нови степени за тъпота :) Може би само Риск печели, риск губи може да се сравнява с тях :)

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пет 08 юли 2005 17:38

На концерта някои от участниците се представят поразително добре и слагат в малкия си джоб "звездите" от "българския музикален пазар". Пък вие си стойте "без коментар" и разправяйте колко е тъпо, но първо отговорете на този въпрос: познавате ли въобще човек или организация, която да дава някакъв, макар и минимален шанс, на млади хора?! Щото "да те покажат по телевизора" не е никак малко.

Последна промяна от Lawyer на Пет 08 юли 2005 22:52, променено общо 1 път.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Пет 08 юли 2005 20:18

Lawyer написа:...

Мда, така си е :wink:

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Нед 10 юли 2005 1:10

Lawyer написа:познавате ли въобще човек или организация, която да дава някакъв, макар и минимален шанс, на млади хора?! Щото "да те покажат по телевизора" не е никак малко.
Веднага ти отговарям - "Хит минус едно" изпълнява тази задача от около 10 години (поне аз от толкова помня - може би е и по-старо), и макар да е по Канал 1 е дал на българската музикална сцена доста актуални в момента изпълнители. Предаването може и да е смешно и елементарно за някои, но пък спестява риалити глупостите от живота на "звездите" и дава място за изява на млади талантливи хора, които не се налага да гледаш как мрънкат по цяла седмица за това и онова и не си забравят текстовете по време на концерт. А в "Академията" освен Вики която, може да се каже, е всяка седмица на ниво, не видях друг дето да не се издъни по концертите. Да не говорим, че петте младежа които онзи неприятник Слави промотираше така усилено по бТВ ще ги скъсат на пеене където ги хванат.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 10 юли 2005 10:54

R@do написа:Егати тъпото измислено поамериканчено "шоу" :twisted:

то на това само тъп американец би се забавлявал и би му било интересно.целата файда е да ги изтискат като лимони тия момчета и момичета без значение кво ше научат да приберат в ПЪТИ повече от 150000 лева от импулси и това е.а на тия дето ги изключват им подарявт звезда с тяхно име.О БОЖЕ каква чест.

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пон 11 юли 2005 12:03

в анкетата липсва един отговор - ПЪЛНА ПРОСТУТИЯ!!!!!

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пон 11 юли 2005 13:39

Пък вие си стойте "без коментар" и разправяйте колко е тъпо
Съжалявам, обаче в живота ми определено има по важни неща от това всяка вечер в .... еди колко си часа да седна пред твто и да гледам какво са правили през деня "бъдещите звезди", какво са научили, кой с кой се ..... и т.н. Нямам нищо против да се дава възможност за изява на младите, но да те занимават всяка вечер с простотии :roll: ..... Това си е лично мое мнение :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”