Тия са толкова бездарни че няма на къде повече.
За пореден път се убеждавам че всеки добре рекламиран боклук или човек може да стане известен благодарение на Четвъртата власт.
Старакадеми
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Старакадеми
SSivanov написа:Тия са толкова бездарни че няма на къде повече.
За пореден път се убеждавам че всеки добре рекламиран боклук или човек може да стане известен благодарение на Четвъртата власт.
Сигорно няма да ми повярваш, но не съм им гледал дори 1, единичко предаване, Биг Братър го гледах отвреме на време........това ама хич......разбирам да си губя времето.....ама чак пък толкоз.
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъпи са хората, които гласуват. Не мога да си представя кой би пускал СМС-и за по 1 левче без ДДС, за да гласува за каквото и да било?!
Иначе (наречете ме тъп и глупав, разпънете ме на кръст
) аз го гледам в понеделник (концерта + гонене + номинации) и вторник - спасяването. Забавно е. Останалите дни е Bull Shit. Oсвен това ако трябва да съм искрен според мен има 2-3 души, които наистина пеят добре.
Иначе (наречете ме тъп и глупав, разпънете ме на кръст

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На концерта някои от участниците се представят поразително добре и слагат в малкия си джоб "звездите" от "българския музикален пазар". Пък вие си стойте "без коментар" и разправяйте колко е тъпо, но първо отговорете на този въпрос: познавате ли въобще човек или организация, която да дава някакъв, макар и минимален шанс, на млади хора?! Щото "да те покажат по телевизора" не е никак малко.
Последна промяна от Lawyer на Пет 08 юли 2005 22:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Веднага ти отговарям - "Хит минус едно" изпълнява тази задача от около 10 години (поне аз от толкова помня - може би е и по-старо), и макар да е по Канал 1 е дал на българската музикална сцена доста актуални в момента изпълнители. Предаването може и да е смешно и елементарно за някои, но пък спестява риалити глупостите от живота на "звездите" и дава място за изява на млади талантливи хора, които не се налага да гледаш как мрънкат по цяла седмица за това и онова и не си забравят текстовете по време на концерт. А в "Академията" освен Вики която, може да се каже, е всяка седмица на ниво, не видях друг дето да не се издъни по концертите. Да не говорим, че петте младежа които онзи неприятник Слави промотираше така усилено по бТВ ще ги скъсат на пеене където ги хванат.Lawyer написа:познавате ли въобще човек или организация, която да дава някакъв, макар и минимален шанс, на млади хора?! Щото "да те покажат по телевизора" не е никак малко.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Егати тъпото измислено поамериканчено "шоу"
то на това само тъп американец би се забавлявал и би му било интересно.целата файда е да ги изтискат като лимони тия момчета и момичета без значение кво ше научат да приберат в ПЪТИ повече от 150000 лева от импулси и това е.а на тия дето ги изключват им подарявт звезда с тяхно име.О БОЖЕ каква чест.
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам, обаче в живота ми определено има по важни неща от това всяка вечер в .... еди колко си часа да седна пред твто и да гледам какво са правили през деня "бъдещите звезди", какво са научили, кой с кой се ..... и т.н. Нямам нищо против да се дава възможност за изява на младите, но да те занимават всяка вечер с простотииПък вие си стойте "без коментар" и разправяйте колко е тъпо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”